Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobrovoljci nisu plaćenici kao oni Putinovi nacisti iz Wagner Grupe.
Šta misliš, zašto ih je došlo 40k?
digli regres za godisnji odmor ,otvorili bolovanje u firmama i otisli da se provedu malo haha...
kakvi bre dobrovoljci, placenici koji ce sa sigurne distance ratovati ono snajper itd...
nemoj da si smesan Zelenski je obican spiker koji cita sta mu se napise, tu su englezi koji mu govore sta da radi
oni su mu prvi i ponudili azil, u stilu mi te cuvamo , pravimo heroja od tebe ,dobices i azil i lovu ako slusas u suprotno izvrsices samoubistvo...

digli regres za godisnji odmor ,otvorili bolovanje u firmama i otisli da se provedu malo haha...
kakvi bre dobrovoljci, placenici koji ce sa sigurne distance ratovati ono snajper itd...
nemoj da si smesan Zelenski je obican spiker koji cita sta mu se napise, tu su englezi koji mu govore sta da radi
oni su mu prvi i ponudili azil, u stilu mi te cuvamo , pravimo heroja od tebe ,dobices i azil i lovu ako slusas u suprotno izvrsices samoubistvo...
Pa šta nismo mi dovukli devejsprve 40k plaćenika

Malo si se zaebo za mene, ja jesam i to u dve, al to nije bitno. Kazes na jugu a sta je sa ostalim podrucijima , sta bi sa onom kolonom od 60 km. jel su krenuli ili jos stoje, kako neko misli zauzet grad od 3 miliona stanovnika sa stotinama snajpera, protuoklopnim sredstvima, protuoklopnim minama, protupjesadijskim minama itd,itd a taj grad ima i metro uzivancija za agresora koji ulazi u nepoznat grad, ili ces sad rec da su to sve domaci koji pozbnaju grad u milimetar pa znaju odakle dolazi opasnost :think: :think: :think:
Nepoznat grad za ruse Kijev,da li cujes sebe?50 godina su bili u istoj drzavi....ta kolona od 720km stoji tu i polako opkoljava Kijev,cekajuci da dodje ostatak sa istoka Kijeva....ovde se ide na iscrpljivanje,naucili su da se ne ulazi u grad oklopom pogotov pun civila kojima nije dozvoljeno da odu...na kraju ce civili izmarisati sami naciste i to je to.....tvoja vrhunsko iskustvo ti kaze da ulete u Kijev gde ih ceka hiljede protivoklopnih raketa,blago onom gde si ti sluzio, jedino je to objasnjenje za tvoje cudjenje zasto se polako krecu....

Zapad je mnogim stvarima izritirao Rusiju u Ukrajini. Na žalost mnogo je slepaca danas čak i medju srbima koji ne vide neke stvari. Jedna od stvari koja se desila je priznanje ukrajinske raskolničke pravoslavne crkve od strane carigradske patrijarsije. Iz te stvari vidimo sledece: Carigradska patrijarsija je pod uticajem zapada, Pravoslavni ukrajinci koji su pod jurisdikcijom te carigradske patrijarsije su antirusi i ima ih neki 40% stanovnistva Ukrajine. Ruskih pravoslavaca ima nekih 20%. Ostalo su unijati i katolici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back