Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zelenskij: Borit ćemo se u šumama, borit ćemo se u poljima, borit ćemo se na obalama...

Upravo sam Churchila citirao prvi dan invazije, poslušao me Zelenskij :ok:
1646777385812.png

1646777426568.png

Од кока коле које пије често оде јетра пуно брже него од алкохола.
Ti još uvijek imaš Putina sa rejbanicama. :ok:
Btw, Ray-Ban je također bajbaj iz Somalije s nuklearkama

Доста мање од предвиђеног - евидентно. Иначе би УА тражили са друге стране глобуса.

Колико званично објаве - толико.
489 znači
Zadnjih 4 dana nula
Okej

Ево интересантне информације, која је исто последица борбе са оставштином Јељцина и времена када је комплетну владу чинила проамеричка администрација.
Влада РФ изменила је закон о банкротству. Да би то схватили, по ранијем закону, ако би нека компанија банкротирала, банке би се обрушиле на оно што је остало, инфраструктуру и све брзо би раскрчмили. Такав закон је био усвојен по савету САД-а и банкара. На тај начин није било могуће да се обнови производња и земља би се окретала увозу.
Новим законом, више нема крчмљења. Инфраструктура неће ићи на добош. Банке ће имати обавезу да инвестирају и онда из нове здраве основе да надокнађују свој уложен новац. На тај начин чува се производна база и радна места а уместо лоших усвајају се здрави пројекти а банке више неће моћи да лешинаре. Сем тога, циљ русије је што независније тржиште од увоза.

Ti još uvijek imaš Putina sa rejbanicama. :ok:
Btw, Ray-Ban je također bajbaj iz Somalije s nuklearkama
Вредност западне имовине у Русији - 1280 милијарди долара
Вредност руске имовине на западу - 250 милијарди долара
Ако имаш и грама мозга можеш закључити ко ће горе проћи кад једни другима замрзну имовину.

Nisam ja nikoga zajebo, i ja imam malo pojma o pravom ratu i ovo mi izgleda jako neuvjerljivo, a ti ako imas bolje argumente onda stavi da vidimo tvoje pa da usporedimo, el se slazes :think: :think:
nema sta da uporedjujem ni ti ni ja ne znamo planove,uvek postoji vise....daleko su oni iskusniji da bi mi pametnovali....videcemo na kraju ko je bio u pravu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back