Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Према анализи Константина Сивкова, доктора војних наука и председника руске академије ракетних и артиљеријских наука,

организован отпор украјинске армије више не постоји!
Постоје групе по градовима које заштићене цивилима пружају отпор. Да нема строго стриктног наређења о заштити цивилног становништва, не постоји град који руска армија није у стању да заузме за пар часова тешком артиљеријом и ракетним јединицама. Не постоји!
Али, подвлачи, ми нисмо америчка војска, боримо се против нациста а не цивила!
То захтева посебне мере посебно ако се узме светска јавност која је прљавом медијском кампањом стала на страну нациста!
И поред тога, задатак се испуњава планираном динамиком!
1646775505066.png

Hvala Bogu konacno zdrava ishrana u Rusiji!

Mc je ionako satanisticko leglo...

Prvi Mc u Srbiji je otvoren 24. MARTA 1988.

Da bi nas onda tacno 11. ritualnih godina posle na ISTI TAJ DATUM POČELI BOMBARDOVATI 24. MARTA 1999.

...
И кока кола одлази! Не знам зашто им је и требала пошто имају напитак Бајкал, на потпуно природној бази, сличан укусом на Кокту:
14hq.jpg

Нисам љубитељ газираног али када и купујем, купујем искључиво Бајкал. Не памтим у последњих 10 година да сам и једном купио Кока Колу?

На југу Харковске области, 2. батаљона 93. одвојене механизоване бригаде Оружаних снага Украјине, распоређене из Дњепропетровске области, покушао је да изврши контранапад на положаје руских трупа.
У сукобу је елиминисано око 250 непријатељских војника и 18 оклопних возила Оружаних снага Украјине.

На југу Харковске области, до 2 батаљона 93. одвојене механизоване бригаде Оружаних снага Украјине, распоређене из Дњепропетровске области, покушала су да изврше контранапад на положаје руских трупа.

У сукобу је уништено до 250 непријатељских припадника и 18 оклопних возила Оружаних снага Украјине.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back