piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.543
Nema krvavog posla nego skupe srpske Bečlije će zamijeniti Ukrajinci.Тај крвави посао је обезбеђен за Усташе, а не за Аустријанце...
Полако се пакујте и празните рватску...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema krvavog posla nego skupe srpske Bečlije će zamijeniti Ukrajinci.Тај крвави посао је обезбеђен за Усташе, а не за Аустријанце...
Полако се пакујте и празните рватску...
Чеченски борци у Мариупољу пробили су одбрану металуршког комбината Азовстал, где су се утврдили нацисти из Азова!
Мариупољ ће бити заузет пре краја недеље.
Чечени чисте Маурипољ од нацизма! Тако раде добри муслимани ратују за своју домовину Русију а не ко неки који су рушили Југославију зарад запада јел тако @JankoTheGreat @Dobri Bosnjanin @Povjesnitchar
Да слажем се, велика већина украјинаца чека да прође.То се може видјети на сваком кораку.Међутим украјинска војска 2014 и данас нису баш за поредити.Свега је у ушло у међувремену, да нису сада Руси ушли питање је да ли би уопште могли сломити Украјину у некој блиској будућности.
To da je neko upadao u kuću i ubijao decu desio se u nekoliko slučaja i ti ljudi su procesuirani, vođeni su procesi gde su krivci osuđeni svi do jednog za razliku od slučaja ubijene Milice . Bilo je još ubistva maloletnika ali u borbi , metak u čelo molim lepo.Како је овај мали Албанац узео пушку тако је и мала Милица.
Знаш ли ти да разумеш прочитано?
Не возе их ваљда бродом од Камчатке до Украјине?Pogledajte prilog 1121457
Stižu i novi ruski kamioni sa dalekog istoka, dobro opremljeni sa nadolazeću rasputicu..
Zar te nije sramota da se tako podrugljivo odnosiš čak i prema smrti jednog nevinog deteta? Znaš li ti šta znači za jednog roditelja kada izgubi dete? Ja znam, za vreme zločinačkog NATO bombardovanja izgubio sam sina jedinca, imao je samo tri godine, i tu bol i tugu ne bih poželeo nikome, čak ni tebi, ...После као плачете због мале Милице.
![]()
Ofanzivne trupe odu napred treba neko i za VP
To je za vas YT nije ovo Maripolj sigurnoНе, чекати ће насред њиве да их конрабатира противник или погоди дрон.
Oops!
We couldn't find your video.
Cekaj da dorade video...
Propaganda je u celom svetu, jedina razlika je što zapad laže i ne razmišlja kad slaže.Ista propaganda kao i u Rusiji![]()
Нису то мале снаге, просјечан украјинац сједи у подруму.Требаће још један период али суштински украјинске снаге су већ сломљене.
dakle
ne procitah vise idiotskih informacija koje si dao
jos ako bi , kao sto i ne mozes da nama tj posebno meni das ,bilo koji relevantan dokaz , pisani ili snimak stenograma razgovora
Ајде од куда ти та информација, па ни сви лешеви нису још пронађено јер нико не жели дати информације.To da je neko upadao u kuću i ubijao decu desio se u nekoliko slučaja i ti ljudi su procesuirani, vođeni su procesi gde su krivci osuđeni svi do jednog za razliku od slučaja ubijene Milice . Bilo je još ubistva maloletnika ali u borbi , metak u čelo molim lepo.
Možda?
Moguce da ih nema vise ..Укупна укр.војска је 270,000, а ових нациста је 50-70,000 и они су једини озбиљан фронт. Налазе се у средини унутрашњости руске потковице.
To je najlakše i najbrže.Не возе их ваљда бродом од Камчатке до Украјине?
Ne znam, ne čitam ja te gluposti kao ti.I onda koliko je poginulo ruskih generala??
I kako ono je bio naslov u Informeru " Ukrajina napala Rusiju"...
Moguce da ih nema vise ..
Pretpostavka je majka svih sraaanja...Руска армија на фронт привукла и тешке самоходне хаубице 2С7М "Малка" калибра 203мм.
Претпоставка је да се ова оруђа употребљавају у циљу ликвидације упоришта на северу Украјине.
Иначе ова средства су у стању да испаљују и️тактичке нуклеарне пројектиле.
Аууу ове хаубице прже НАТО нацистима гомно директно у дупету....