mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.348
A jesi li ti pristao dobrovoljno na lobotomiju ili si dobio neke pare?Lažu te, Ukrajinac je oslobodio Beograd. A Hrvat cijelu Srbiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jesi li ti pristao dobrovoljno na lobotomiju ili si dobio neke pare?Lažu te, Ukrajinac je oslobodio Beograd. A Hrvat cijelu Srbiju.
..oni su na granici s baltičkim državama i poljskom...Gdje su armata, kurganjec, bumerang? Nema slika. Boje se da se ne zaprljaju??
Nafta i benzin se dobija po istoj ceni od rusije DAKLE VUČIĆ VAS KRADE I PLJAČKA!
Ja ipak mislim da će rusi prvo u hrvatsku i hercegovinu da dođe....ovaj rat u ukrajini bacit će egipat u naručje muslimanske braće i ISILa a taj zaključak donosim nakon informacije da egipat večinu žitarica kupuje od rusije i ukrajine a na bliskom istoku sve se vrti oko cijene onog hljebčića kojeg peku na ulici;..a kao nalivanjem benzina u vatru vidim puuuuno veču mogučnost da ISIL dođe u posjed oružja za obaranje aviona a što će biti neminovno imajući na umu korupciju i siromaštvo u ukrajini...ukratko rat u ukrajini će se preliti na bliski istok i uzrokovat neviđenu patnju i stradanje veću od iračko iransko rata ili američkog rata u iraku...
..oni su na granici s baltičkim državama i poljskom...
Nisu ni ovi sto sede u SPC.Ovi ce prvi da zbrisu. I da, to nisu kanonski popovi.
neće..reko šojgu prvo u bosnu.Ja ipak mislim da će rusi prvo u hrvatsku i hercegovinu da dođe.
Meanwhile, bankrot u Ruslandu, daj sta das,samo da uzmu neke pare odmahNafta i benzin se dobija po istoj ceni od rusije DAKLE VUČIĆ VAS KRADE I PLJAČKA!
Nemoj da plasis ljude bezvezeAko imate kakve pare potrosite to na ice i pice i uzivajte u jos malo zivota sto vam je ostalo. Sledi totalna propast covecanstva
USDRUB | 89.0000 | -1.5000 | -1.66% | 20.02% | Mar/17 |
Изгледа да није имао шта изгубити.A jesi li ti pristao dobrovoljno na lobotomiju ili si dobio neke pare?
Чокалије ќе му го цица курот на Путин.