Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
479444_183023674_1.jpg479444_823606540_2.jpg479444_54907103_3.jpg479444_823606550_4.jpg

Ti nisi bas u vinklu,:think: smanji malo dozivljaj, nemas korisiti od nasladjivanja, postovanje prema neprijatelju je odlika velikih naroda i ljudi, ti to izgleda nazalost nemas.

Kad sam bio klinac na jednom brdu pored starog groblja u Smederevu bilo je lepo za sankanje zimi i tamo je bila jedna cudna velika prizemna kuca u kojoj je ziveo godinama jedan likovni umetnik i kada ode do grada mi mu upadnemo i malo mu ispreturamo kucu, i kada je umro to je ostalo zapusteno i otvoreno i mi smo cesto tamo vrsljali, i na kraju se ispostavilo da je to bila kapela i da je to brdo bilo ratno groblje nemaca poginulih u Prvom sv. ratu.

Tu kapelu i groblje su podignuli Srbi u ime casti i postovanja i mrtvim neprijateljskim vojnicima i to ti je ovo :

smederevo

Pa probaj malo da se opametis,..... ako mozes....

Realno Rusi da uzmu Ukrajinu i Moldaviju pa da od Kijeva i Kišinjeva naprave dva grada poput onog u Čečeniji. Ionako te raspad zemlje EU ni ne želi kao i balkanske (Mini Šengen uteha). Naravno zapad da im skine sankcije i ovo da dogovore.

Screenshot_20220226-014830_Chrome.jpg

Sve drugo vodi u moguće sveopšte uništenje i agoniju.

Poslednja izmena:
Za svet je bolje da Rusi pobede svakako i da ovo ne traje dugo.
treba posle da nam branis da pisemo protiv sputnjika-v?

pa valjda se i mi ameri nesto pitamo

znaci, realno, ovaj rat je paravan za novi svetski poredak, naravno da bi voleli da nije ni pocinjao, ali realno ce se razvuci, jer nema sta drugo da pokrije uspostavljanje novog svetskog poretka, gde su drugaciji pariteti:
moci, cena, valutne korpe, nukl. bojevih glava itd
sve te promene moraju da budu obelezene, a narodu ispran mozak sa fejk njuz, pa zato imamo rat

jedino ako je zelenski vec utekao, i ukre prihvate kapitulaciju, tj. demilitarizaciju i sve ostalo sto su im trazili

mislim da ovo za zapad jos uvek nije prihvatljivo, eu nema svoju vojsku, samo sam realan, ali trebamo da pregovaramo, bolje da pregovaramao nego da se ubijamo

Poslednja izmena:
c1pucHLIiKbd8p0aQ1TK4u6FBgGis8Vz14kyvrDUH48FrZqVChcWa93oLRImlRdKT9LmW-jfczsPOtGUZtjRgubYO5TK4i...jpg

Realno Rusi da uzmu Ukrajinu i Moldaviju pa da od Kijeva i Kišinjeva naprave dva grada poput onog u Čečeniji. Ionako te raspad zemlje EU ni ne želi kao i balkanske (Mini Šengen uteha). Naravno zapad da im skine sankcije i ovo da dogovore.

Pogledajte prilog 1119767

Реално како ствари стоје или укидање војних савеза војног савеза (за почетак) или стварање нових - па коме опанци ...

Како стоје ствари ових дана ....

Rusi pregovaraju samo da zamažu oči svetu nemoj da smo naivni razvaliće ukrajinu kako god okreneš :mrgreen:.
To samo ovi nato plaćenici nemaju pojma kakvi su rusi, prosto mi neverovatno. Posle ovih i onih sankcija pa RAZVALIĆE evropu za početak a ameri ni tada neće mrdnuti jer su cave. Oni ostaju za kraj.

Jesi li to malo proGooglao u vezi dronova pa si saznao da su civilni dronovi u FLIR modu dostupni svakom i svudje, pa mi sad slozio pricu kako FLIR torosi vise bateriju drona te Ukri zato koriste ovu neku urnebes rezoluciju ;) Hoces da lazes a ne umijes, laganje je kompleksna radnja .
Ajde opet progooglaj pa procitaj koliku autonomiju imaju dronovi sa FLIR kamerom. pa se javi DUUUUUUMBER
A gle mulca. Govorim da je dron bez FLIR jeftiniji nego sa, i da možeš za iste pare kupiti bez FLIR sa većom autonomijom. Autonomija je korisna, FLIR nije, pa ne ide to na izložbu niti su im važni forumski komentari. Koji će ti cazzo FLIR? Pa da ima ikakvog smisla, vidio bi bar jednu takvu snimku, a nema ih.

Rusi pregovaraju samo da zamažu oči svetu nemoj da smo naivni razvaliće ukrajinu kako god okreneš :mrgreen:.
To samo ovi nato plaćenici nemaju pojma kakvi su rusi, prosto mi neverovatno. Posle ovih i onih sankcija pa RAZVALIĆE evropu za početak a ameri ni tada neće mrdnuti jer su cave. Oni ostaju za kraj.
"Sankcije su super za Rusku privredu"
Putin, 7.3.2022

Russian submarine with 160 nukes on board surfaces off US coast​

World
Russian nuclear submarine of the Borey project, which carries 16 Bulava ballistic missiles on board, unexpectedly appeared off the coast of the United States, having caused serious concerns in Washington.

Russian submarine with 160 nukes on board surfaces off US coast

According to NetEase publication, Russian nuclear submarine of the Borey project (according to other sources, it was an Akula project submarine), approached the US coast unnoticed. It was possible to establish the whereabouts of the nuclear submarine with up to 160 nuclear warheads on boards after the sub started going back to the base. A submarine of this class is capable of destroying most of the territory of the United States of America in minutes.

Russian nuclear submarines will be able to constantly patrol the waters near the US coast in the event that Russia decides to build a naval base in Cuba or Venezuela, as representatives for the Russian Foreign Ministry earlier said.

https://english.pravda.ru/news/world/150057-russian_submarine/

OK forumasi drago mi je sto smo se druzili, zelim vam sve najbolje.

pomenite me u molitvama...

DA LI JE NEKO SUMNJAO ?

Nova gradonačelnica Melitopolja: Počinjemo emitirati ruske TV kanale​

Index Vijesti

Nova gradonačelnica Melitopolja: Počinjemo emitirati ruske TV kanale

RUSKA vojska navodno je postavila novu gradonačelnicu u okupirani grad Melitopolj nakon navodne otmice gradonačelnika Ivana Fedorova u petak poslijepodne.
Galina Danilčenko, nekadašnja zamjenica u gradskom vijeću, pojavila se na lokalnoj televiziji, gdje je izjavila da je njezin glavni zadatak izgradnja "osnovnih mehanizama u novoj stvarnosti". Danilčenko je rekla da se sprema uspostaviti "odbor narodnih zastupnika" za upravljanje gradom i pozvala stanovnike da ne sudjeluju u "ekstremističkim akcijama".

"Poštovani zastupnici, birao nas je narod. Naša je dužnost prije svega paziti na njihovu dobrobit", rekla je. "Ovaj će odbor imati administrativne odgovornosti na području Melitopolja i regije Melitopolj", dodala je.
Najavila je da će ruski kanali početi s emitiranjem u regiji. Kao razlog je navela "da kruži veliki nedostatak pouzdanih informacija".

zanimjivo kako sada zapadni vojni analitičari ponižavaju borbenu sposobnost rusije jer eto nije zauzela ukrajinu za tjedan dana a žalosno je da svoj stav opravdavaju podacima iz ukro izvora koji su propagandna alatka;naravno podaci dolaze i iz zapadnih izvora koji su postali ratni mediji bez trunke objektivnosti s izrazito antiruskom agendom koja se može usporediti s antižidovstvom nacističke njemačke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back