Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLIR je skupa tehnologija, nisam vidio nikakvu snimku dronom sa FLIRom
I kakav god da je, digneš ga gore pa nek snima, koga briga.
Skupa ? za 2000 dolara ces da kupis dron sa FLIR modom, INfra red je prevazijen ...nisa ne tvrdim nego ovi Ukropski snimci u zadnjih 3-4 dana kao da su snimani VGA kamerom, ma kakvi Đenka bi to bolje snimio sa onom motalicom

Dzabe, narod nece okupaciju.

Nezadovoljan Okupator odgovorio hicima u nebo

Mislim da ti fali malo analize, vidi se da dok su isli daleko od vozila nije bilo problema, i kako dolazi druga grupa koja prilazi sa obe strane vozila i kako vojnik repetira i puca u vazduh, deluje kao znak upozorenja dosta je bilo smanjite malo dozivljaj, to je vojska u pitanju i ratno je stanje, odkud vojnik zna ko je sve u grupi, jednostavno ne smes da se igras i zezecis sa bilo kojom vojskom u ratnom stanju.

Mislim da ti fali malo analize, vidi se da dok su isli daleko od vozila nije bilo problema, i kako dolazi druga grupa koja prilazi sa obe strane vozila i kako vojnik repetira i puca u vazduh, deluje kao znak upozorenja dosta je bilo smanjite malo dozivljaj, to je vojska u pitanju i ratno je stanje, odkud vojnik zna ko je sve u grupi, jednostavno ne smes da se igras i zezecis sa bilo kojom vojskom u ratnom stanju.
Fali njemu mnogo vise od analize...

Ma Rusi su u ulozi okupatora kao nevin dečkić pred sisatom plavusom, ne snalazi se. Da su ovde bili Americki Marinci , tu bi vec bilo 10 tak prosutih mozgova , ma Ritopek stil. Uradis par puta tako i miran si posle.

Кандидат за председника Србије са "З" у аутомобилу са руским таблицама и руском заставом за операцију у Украјини

Лидер Српске деснице и странке "Српска десна рука" Миша Вацић предао је у поноћ 12.500 потписа Изборној комисији за номинацију за председника Србије. Вацић се до зграде ЦИК-а довезао блиндираним џипом руских регистарских ознака на челу колоне аутомобила са српским и руским заставама и словима „З“.

Он је поручио да Срби треба да се угледају на Русију, која је захваљујући јачању привреде и војске успела да обнови државност на раније изгубљеним територијама. Вацич је напоменуо да је он једини председнички кандидат који не подржава неутралност, али изражава пуну подршку Русији у специјалној операцији у Украјини.

Претходно је предвидео повратак Новоросије.

photo_2022-03-14_00-51-30.jpg

A kako glasi pobjeda Rusa?
Zna li to netko?
Znaju li bar Rusi?
Ja recimo nemam pojma kako izgleda ruska pobjeda, a da je ikako realan scenarij.
S druge strane, vidim razne realne scenarije Ukrajinske pobjede
Провери како је изгледао Грозни у Чеченији након руске победе а како изгледа данас само 20 година од тада...

Bolje ti je imati VGA dron koji može u zraku biti X vremena nego 4k sa FLIR (koji je valjda 480x320) i da je u zraku X/2.
Jesi li to malo proGooglao u vezi dronova pa si saznao da su civilni dronovi u FLIR modu dostupni svakom i svudje, pa mi sad slozio pricu kako FLIR torosi vise bateriju drona te Ukri zato koriste ovu neku urnebes rezoluciju ;) Hoces da lazes a ne umijes, laganje je kompleksna radnja .
Ajde opet progooglaj pa procitaj koliku autonomiju imaju dronovi sa FLIR kamerom. pa se javi DUUUUUUMBER

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back