ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisu sa oklopom u šumi, ima i kamionaTrenutnim minama na oklop?, na ovo moze da se primi DUUUUUUMBER
Pa obicni dijeciji dron ima bolju rezoluciju u stvari ima FLIR ili Infra Red mod koji zumira i do 10 puta... Nesto mi ovi vasi snimci u zadnjih 3- 4 dana ....Zato jer to nisu slike sa Barjaktara nego sa drona koji je tamo i nebitan je za Barjaktar, osim što lijepo vidiš koliko je dobar. Ovi što vidiš je samo za dokumentaciju i nema direktan vojni smisao
A kako glasi pobjeda Rusa?Za svet je bolje da Rusi pobede svakako i da ovo ne traje dugo.
Koji kretenluk...objasni nam sta vidimo na ovom klipu...ja ne vidim nista osim par detonacija u sumi, snimljeno sa velike daljine...a jasno vidim kretenski komentar- objasnjenje...
A geleri inace prolaze kor gustu šumu ?, to je jedino moglo kod priglupuh mošnji na Tuzlanskoj kapiji i da u 5 toj ulici nekog ubije gler....Pa nisu sa oklopom u šumi, ima i kamiona
PlakyKoji kretenluk...objasni nam sta vidimo na ovom klipu...ja ne vidim nista osim par detonacija u sumi, snimljeno sa velike daljine...a jasno vidim kretenski komentar- objasnjenje...
FLIR je skupa tehnologija, nisam vidio nikakvu snimku dronom sa FLIRomPa obicni dijeciji dron ima bolju rezoluciju u stvari ima FLIR ili Infra Red mod koji zumira i do 10 puta... Nesto mi ovi vasi snimci u zadnjih 3- 4 dana ....
Ali pazi operator je oduzimirao kada je trebalo da se vidi efekat na cilju.... ali to je dovoljno da se neki neznaveni DUUUUUUUBER isprimaKoji kretenluk...objasni nam sta vidimo na ovom klipu...ja ne vidim nista osim par detonacija u sumi, snimljeno sa velike daljine...a jasno vidim kretenski komentar- objasnjenje...
Ne znamo nastavak toga, šta bi ti radio da si sakriven u šumi i da ti počnu padati granate? Izvukao se na čistinu? Ostao u šumi i čekao da i dalje padaju granate? A pretpostavljaš da te dron snima?A geleri inace prolaze kor gustu šumu ?, to je jedino moglo kod priglupuh mošnji na Tuzlanskoj kapiji i da u 5 toj ulici nekog ubije gler....
Kotac, mozes li nam pokazati je li ista pogodjeno...ako je iceg i bilo u sumi...zar ste toliko ocajni da ovo podmecete pod neki dokaz...
Skupa ? za 2000 dolara ces da kupis dron sa FLIR modom, INfra red je prevazijen ...nisa ne tvrdim nego ovi Ukropski snimci u zadnjih 3-4 dana kao da su snimani VGA kamerom, ma kakvi Đenka bi to bolje snimio sa onom motalicomFLIR je skupa tehnologija, nisam vidio nikakvu snimku dronom sa FLIRom
I kakav god da je, digneš ga gore pa nek snima, koga briga.
Nemam pojma to je nesto sa twiteraKotac, mozes li nam pokazati je li ista pogodjeno...ako je iceg i bilo u sumi...zar ste toliko ocajni da ovo podmecete pod neki dokaz...
Mislim da ti fali malo analize, vidi se da dok su isli daleko od vozila nije bilo problema, i kako dolazi druga grupa koja prilazi sa obe strane vozila i kako vojnik repetira i puca u vazduh, deluje kao znak upozorenja dosta je bilo smanjite malo dozivljaj, to je vojska u pitanju i ratno je stanje, odkud vojnik zna ko je sve u grupi, jednostavno ne smes da se igras i zezecis sa bilo kojom vojskom u ratnom stanju.Dzabe, narod nece okupaciju.
Nezadovoljan Okupator odgovorio hicima u nebo
Fali njemu mnogo vise od analize...Mislim da ti fali malo analize, vidi se da dok su isli daleko od vozila nije bilo problema, i kako dolazi druga grupa koja prilazi sa obe strane vozila i kako vojnik repetira i puca u vazduh, deluje kao znak upozorenja dosta je bilo smanjite malo dozivljaj, to je vojska u pitanju i ratno je stanje, odkud vojnik zna ko je sve u grupi, jednostavno ne smes da se igras i zezecis sa bilo kojom vojskom u ratnom stanju.
A kako glasi pobjeda Rusa?
Zna li to netko?
Znaju li bar Rusi?
Ja recimo nemam pojma kako izgleda ruska pobjeda, a da je ikako realan scenarij.
S druge strane, vidim razne realne scenarije Ukrajinske pobjede
Ma Rusi su u ulozi okupatora kao nevin dečkić pred sisatom plavusom, ne snalazi se. Da su ovde bili Americki Marinci , tu bi vec bilo 10 tak prosutih mozgova , ma Ritopek stil. Uradis par puta tako i miran si posle.Mislim da ti fali malo analize, vidi se da dok su isli daleko od vozila nije bilo problema, i kako dolazi druga grupa koja prilazi sa obe strane vozila i kako vojnik repetira i puca u vazduh, deluje kao znak upozorenja dosta je bilo smanjite malo dozivljaj, to je vojska u pitanju i ratno je stanje, odkud vojnik zna ko je sve u grupi, jednostavno ne smes da se igras i zezecis sa bilo kojom vojskom u ratnom stanju.
Bolje ti je imati VGA dron koji može u zraku biti X vremena nego 4k sa FLIR (koji je valjda 480x320) i da je u zraku X/2.Skupa ? za 2000 dolara ces da kupis dron sa FLIR modom, INfra red je prevazijen ...nisa ne tvrdim nego ovi Ukropski snimci u zadnjih 3-4 dana kao da su snimani VGA kamerom, ma kakvi Đenka bi to bolje snimio sa onom motalicom
Провери како је изгледао Грозни у Чеченији након руске победе а како изгледа данас само 20 година од тада...A kako glasi pobjeda Rusa?
Zna li to netko?
Znaju li bar Rusi?
Ja recimo nemam pojma kako izgleda ruska pobjeda, a da je ikako realan scenarij.
S druge strane, vidim razne realne scenarije Ukrajinske pobjede
Jesi li to malo proGooglao u vezi dronova pa si saznao da su civilni dronovi u FLIR modu dostupni svakom i svudje, pa mi sad slozio pricu kako FLIR torosi vise bateriju drona te Ukri zato koriste ovu neku urnebes rezolucijuBolje ti je imati VGA dron koji može u zraku biti X vremena nego 4k sa FLIR (koji je valjda 480x320) i da je u zraku X/2.