Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tragedija.gif

Kažu da nema povređenih
No casualties in attacks in Erbil, north Iraq- Kurdistan Health Minister

možda samo nekoliko sa potresom mozga

Mislim da će u Ramštajnu desetak umreti iz nedokučivih razloga - pad sa kreveta, nesreća prilikom pranja prozora....

Vijesti i Mariupolja?

ukrpi imaju ogromne gubitke ubacuju poslednje rezerve u rat

🇷🇺🇺🇦 The President of Ukraine ordered the transfer of 128 separate mountain infantry and 10 separate mountain assault brigades from the western borders to the east of Kyiv to slow down the advance of Russian troops, thereby exposing the border with Poland. As a result of a pinpoint strike by two cruise missiles in the area of the settlement of Baryshevka, the 8th separate mountain assault battalion of the 10th brigade was completely destroyed. Thus, the Armed Forces of Ukraine are throwing their last strategic reserves into battle

Јако квалитетна емисија кроз коју су се Горан Шарић и Драган Петровић бавили актуелном ситуацијом у Украјини, осврнули су се и на историју Украјине и узроцима који имају рефлексије у тренутним процесима.
pitajte ga jel se trajno nastanio u beogradu... ovih dana mu je Armada poručila da ga čekaju sa velikom dobrodošlicom kad bude naumio vratiti se u Rijeku...

logika nalaže da bi u kratkom roku vaše vojne baze trebale opet biti legitimni ciljevi... jel se vi pripremate na takav razvoj događanja... jel stavljate makete...
To je logika jednog izgubljenog slučaja . Amerikanci će pored problema sa Rusima ,Ukrajincima , Iranacima , odbijanjima Saudijaca, Venecuelanaca i ostalih Arapa (da smanje cenu nafte), da pomenem probleme sa simpatičnim debeljkom (koji je izgleda smršao) koji se sa raketama igra kano petogodišnjak , znači pored svih njih sad će Ameri da se bave ispunjenjima vlažnih snova jednog usamljenog ustašoida.

Још мало и Кијев , Одеса ће након тога сама да се придружи Руској Федерацији .

Зеленски није у Кијеву , нити је у Укрјаини ..неко је поменуо да ће да се убије, неће јер такви нису плаћени да се убију , него да изазивају раздор и уништавају

Hahah roknuli vam Iranci bazu sa 15 raketa krstarecih pobili ko zna koliko ljudi STO KRIJETE, a ti kazes "nista ozbiljno" z:D

Tacnije to Bajden zeli da mislite jer je ocito nespreman da ide u rat sa Iranom. Ovo je ko zna koje po redu americko bambusanje iranskim raketama bez odgovora z:D

Jel' to znači da je Iran odbio da im da svoju tešku naftu, koju je Bajden do sada uvozio iz Rusije?

Након што је током јучерашњег дана он-лајн портал Спутњик био блокиран и недоступан, вјероватно изложен ДоС нападу, данас је ипак прорадио, тренутно се успио одбранити од напада.
Тако у свом том медијском слуђивању и фабриковању лажи које преко премоћне медијске машинерије пласира глобални силоватељ истине а сходно латинској изреци "Audiatur et altera pars", они који теже истини ипак барем тренутно могу чути и другу страну.
Попут рецимо овог чланка
Руско Министарство одбране: Нацисти „Ајдара“ као таоце држали монахе православног манастира

da budete srbi, da budete ruska braća javno i trajno, a ne glumatati malo bi piškili pa malo kakili... jesmo se mi odmah svrstali ut ukrajinu, jesmo objavili da šaljemo oružje i opremu za 4 brigade, jesu li nam se rusi zaprijetili, jesu li nam jedinima poslali besposadnu letjelicu sa eksplozivom bez upaljača kao najizravnije upozorenje, i gle krca mi i dalje podržavamo ukrajinu unatoč opasnosti da bi rusija ili čak i vi u ime rusije mogli nas napasti, a kako ste se hvalili nije da nemate s čim... a evo kod nas se vidi da mi nemamo ni pzo... znači kako rekoh nemojte biti šmizle nego se jasno odredite... iako sam nekako siguran da nećete... jer ste svjesni kuda će vas to odvesti...
Kakve veze Hrvatska ima s Ukrajinom i njihovim sukobom s Rusijom?

logika nalaže da bi u kratkom roku vaše vojne baze trebale opet biti legitimni ciljevi... jel se vi pripremate na takav razvoj događanja... jel stavljate makete...
Umjesto što molite Boga da susjedu crkne krava, ruske raket padaju po Zagrebu. Zasada samo kao upozorenje da se ne miješamo u stvari koje nas se ni na koji način ne tiču. To što Plenković gradi europsku karijeru preko Ukrajine ne treba biti interes države i građana Hrvatske. Tragedija je izbjegnuta pukom srećom. A zaštita NATO pakta je šuplja, Hrvatska protuzračnu obranu nema, tako da ne vidim što mi to radimo, a da je suvislo i mudro. Osim toga Ameri su poznati po tome što svoje saveznike ostavljaju na cjedilu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back