Oni imaju stvarne, a vi to po video klubovima palite.Koliko ti Rusi imaju tenkova??
Svako svoj posao radi...
Mariupolj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni imaju stvarne, a vi to po video klubovima palite.Koliko ti Rusi imaju tenkova??
Sutra zauzima Moskvu.Dan 18
Komšija pobio sve Ruse
Rusija želi da obnovi SSSR, izgleda da će i uspjeti bar u ekonomskom smislu.Jeste, ali sada se razotkriva, to je prosto nemoguce vise zataskati, da je NATO naoruzavao Ukrajinu i pravio infrastrukturu mnogo vecu nego u mnogim clanicama samog NATO.
Rusija zato napada Ukrajinu. Jednostavno Rusija nece trpeti ne samo clanstvo Ukrajine u NATO vec nikakav NATO u Ukrajini.
Tako stvari stoje.
Hajde ne prdi. Gađani su vojni ciljevi mada to ustaško leglo treba sravniti sa zemljomRusi su jutros raketirali Lavov u zapadnoj Ukrajini. Radi se o gradu koji je masovni centar za tranzit ukrajinskih izbjeglica.
masovni centar,zvuci masovno tupavoRusi su jutros raketirali Lavov u zapadnoj Ukrajini. Radi se o gradu koji je masovni centar za tranzit ukrajinskih izbjeglica.
za mene je nelogicno daRusi da ukinu izvoz izbio bi treći svetski rat. Da bi države eu izbegle građanski rat i zadržale vlast pustili bi kugu iz američkih biolaboratorija![]()
Босанко, о вашој босанској "интелигенцији" се праве вицеви, док ми Србијанци важимо за интелигентан народ.Jedno drugo ne isključuju ali to je za tvoj semenkarski intelekt previše.

i meni, kad sam video vest , ulepsalo mi dan <3Nedjelja ti je dobro počela..
ako će te napredovati ko rusi, bolje da ne krećete, bliži smo mi beogradu, eto nas i prijeМи ћемо да сачекамо да се Руси, ЕУ и Американци међусобно поубијају, онда ми долазимо...
Ето нас у Загребу за 4-5 сати.
i medju Srbijancima se pojave crne ovce,poput recimo tebeБосанко, о вашој босанској "интелигенцији" се праве вицеви, док ми Србијанци важимо за интелигентан народ.

A ti, Putin te zove i ti ne ides u dobrovoljce? Ej, Putin zove dobrovoljce da im pomognu.
Kukavico.
Mozes makar da ne budes stipsa, i odes makar u Beograd, izvozas 2,3 kruga, potrosis par litara goriva, podignes zastavu Majcice Rusije.
Cuj mene sta pricam. Ne mozes. Stipsa si.
po meniDa vidimo cemu je jos sluzila ta baza Javorov:
NATO ima novi plan, sprema elitne jedinice (21.11.2021.)
https://www.rtvbn.com/4016276/nato-ima-novi-plan-sprema-elitne-jedinice
A u istom tekstu mozemo videti i razlog zasto NATO Naci banderasi tako grcevito brane Nikolajev:
A iz istog teksta vidimo zasto Britanski mediji kmeče za skorasnjim oslobadjanjem Odese:
Do Azovskog mora vise nece stici...
Dakle NATO je vec instalirao svoje baze sirom Ukrajine...
I zato Rusi imaju svako pravo da sve to redom popeglaju i koliko treba oslobode!
Rusija u Ukrajini pegla NATO
Bravo bato
Sad je jasno zasto je Americka Ambasada pobegla cak i iz Lvova...u Varsavu...
...
Čovjek radi protiv sebe na svim temama.Sutra zauzima Moskvu.
Ozbiljno, misim da ga treba banovati na ono ismijavanje žrtava smajlijima.
od njega ste vi trebali učiti, potraži njegove projekcije da će srbija teško stradati u ovim ratnim konstelacijamaNe postoji sila koja se može oduprijeti nuklearnom džinu poput Rusije. Ti si u nekoj plitkoumnoj zabludi iz niskih pobuda i razum ti ne funkcioniše niti je tvoj racio funkcionalan.
Pogledaj i nauči nešto od školovanog čovjeka:
Prvi put nakon 8 godina putem se može iz Donbasa na Krim i obrnuto.

pa , ako je verovati lazima koje se sire na zapaduEvo prilike za Čečene iz Raške kao što je @Тихи
Putin offers battle-hardened fighters from the Middle East up to $3,000 a month to reinforce Russia's invasion of Ukraine, say reports
https://www.businessinsider.com/rus...hters-3000-month-join-ukraine-invasion-2022-3
Zašto najjača armija i vojska Svijeta uzima neke tamo plaćenike, mudžahedne i Rašane #PutinPobedjuje #SukobCivilizacija
Ako je to tacno, Ruska vojska je na nivou Somalije.Руси имају више него довољно људи.
Али Украјинци немају. Нико осим нациста не жели да се бори против Руса.
44 милиона становника а они принуђени да пуштају кримосе из затвора.
Према томе, не можеш неког да зовеш кукавицом а ти први не идеш да помогнеш јадним укрима у одбрани од злих Руса.
Шта чекаш?
Pa ustaško leglo, znači vojnu bazu, ustašku bazu govedo smrdljivo.Ko je si ti licemerno govance bosansko .![]()