Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20220313_103723_com.android.chrome.jpg

Kakve veze Hrvatska ima s Ukrajinom i njihovim sukobom s Rusijom?
pa ako šaljemo oružje ukrajini, onda očito imamo nekakve veze, ali ne sa sukobom rusije i ukrajine nego sa agresijom rusije na ukrajinu... veza je potpuno ista kakvu imaju i sve ostale države koje su donijele odluku da vojno, materijalno i financijski potpomognu obranu ukrajine od ruske agresije... znači naša pozicija je istovjetna poziciji švedske, GB, nizozemske, njemačke, češke, slovačke, poljske, baltičkih država, finske, kanade i drugih da ih sve ne nabrajam...

Auuu
Ode jos jedan "Medjunarodni Centar za mir"...i ko zna koliko "Mirotvoraca" iz UK, USA, GER, i ostalih NATO bezperspektivaca...
Rusi buše kao da naftu traže...:eek:

...
'' „Међународни центар за очување мира и безбедности“ на полигону Јаворовски, по пријему КР „Калибар“ Ваздушно-космичких снага Русије, изгледа много безбедније. '' :hahaha: https://t.me/voenkorKotenok/32627

Подизали форму - радили склекове 🤣

фњфењфњфе.PNG

Ova pojacana dejstva ruske avijacije i raketnih strana na dalekom zapadu Ukrajine meni govore da su Rusi definitivno resili da preseku lance doturanja pomoci Ukrajini.

Neko vreme su to tolerisali izgleda jer su se nadali lakom zarobljavanju tog oruzja, ali sada izgleda cene da je to bolje unistiti jer bi moglo da im zadaje velike probleme kad krenu kopneno na Galiciju.

Cenim da ce ovih napada biti sve vise i vise.

Zapretili su Rusi NATO-u da bi mogli da gađaju puteve i objekte koji se koriste za doturanje oruža u Ukrajinu i van granica Ukrajine.
Sad, koliko je to realno, ne znam

Umjesto što molite Boga da susjedu crkne krava, ruske raket padaju po Zagrebu. Zasada samo kao upozorenje da se ne miješamo u stvari koje nas se ni na koji način ne tiču. To što Plenković gradi europsku karijeru preko Ukrajine ne treba biti interes države i građana Hrvatske. Tragedija je izbjegnuta pukom srećom. A zaštita NATO pakta je šuplja, Hrvatska protuzračnu obranu nema, tako da ne vidim što mi to radimo, a da je suvislo i mudro. Osim toga Ameri su poznati po tome što svoje saveznike ostavljaju na cjedilu.
to je tvoja percepcija, moja je stubokom drugačija od tvoje... a za to postoje razlozi... ali ne da mi se obrazlagati, kužiš ti mene dobro ko što ja kužim tebe...

'' „Међународни центар за очување мира и безбедности“ на полигону Јаворовски, по пријему КР „Калибар“ Ваздушно-космичких снага Русије, изгледа много безбедније. '' :hahaha: https://t.me/voenkorKotenok/32627

Подизали форму - радили склекове 🤣

Pogledajte prilog 1119309

Rusi baš uspostavie apsolutni MIR u Centru za MIR...:worth:

...

pa ako šaljemo oružje ukrajini, onda očito imamo nekakve veze, ali ne sa sukobom rusije i ukrajine nego sa agresijom rusije na ukrajinu... veza je potpuno ista kakvu imaju i sve ostale države koje su donijele odluku da vojno, materijalno i financijski potpomognu obranu ukrajine od ruske agresije... znači naša pozicija je istovjetna poziciji švedske, GB, nizozemske, njemačke, češke, slovačke, poljske, baltičkih država, finske, kanade i drugih da ih sve ne nabrajam...
Jedino je hrvatska dobila prazan dron na glavni grad iz ukrajine zauzvrat, vi to cenite i poštujete jer je svaki poklon, poklon :mrgreen:

A Slovenije? Janezi mudriji od nas. Evo, Rusi nam kažu da se ne tiče. I to jako glasno, a protuzračnu obranu nemamo. Obnova potresnom pogođenih područja nam stoji, no Plenkovićeva karijera je iznad svih tih trivijalnih problema građana Hrvatske.

Zapretili su Rusi NATO-u da bi mogli da gađaju puteve i objekte koji se koriste za doturanje oruža u Ukrajinu i van granica Ukrajine.
Sad, koliko je to realno, ne znam

Devet ubijenih u snažnom ruskom raketiranju vojne baze kod Lavova, 57 ranjenih

https://www.index.hr/vijesti/clanak/dev ... i_ostalo_d

Ovo je garant implikacija jucerasnje izjave:

Rusija prijeti SAD-u: Konvoje oružja koje šaljete Ukrajini odsad tretiramo kao mete

https://www.index.hr/vijesti/clanak/rus ... 46784.aspx

vec im puca po nato guzzicama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back