Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne skreci sa teme,u suprotnom pravac bombardovanje Rusije Kine i S.Koreje,u suprotnom nemoj me daviti Srbijom koja je faktor isto kao i tvoja zemlja

Suludo je baciti atomsku....pomračenje uma...Pogledaj Francuze...imaju par puta više atomki od S.Koreje ali nikome ne prijete....jer ne vlada diktator već je demokracija...Rusi su našli Ukrajincima da prijete atomskom.Ako im se ne sviđa politika SADa...pa graniče sa njima kod Aljaske nek se tamo obračunaju ako smiju a ne onima koji nemaju atomsku prijetiti atomskom.

Poslednja izmena:
Suludo je baciti atomsku....pomračenje uma...Pogledaj Francuze...imaju par puta više atomki od S.Koreje ali nikome ne prijete....jer ne vlada diktator već je demokracija...Rusi su našli Ukrajincima da prijete atomskom.Ako im se ne sviđa politika SADa...pa granice sa njima kod Alkaske nek se tamo obračunaju ako sniju a ne onima koji nemaju atomsku prijetiti atomskom.
Pa napisi pismo Putinu da ne preti,sta meni pricas to,zabole me za Francuze nek piju sampanjac i tuku se sa muslimanima po ulici,ne interesuje me

Da, danas Putin i Klinton preferiraju napade iz vazduha.
opet ti se nesto u tvojoj glavi neki chip , staroga modela i proradio
tvoj pelenko i oni koji su uz njih , vole da rade to iz vazduha, a to smo i a i sada vidimo da u Siriji i Iraku , ubijaju .
nego pitanje za tebe ,
sta oni imaju sa Sirijom ili Irakom..
ukljuci se , pa barem bi ti trebao da se presaltas na danasnjicu ,

Nisi razumeo, ali evo slikovito

Pogledajte prilog 1474819

Nisu ni Rusi manje ratovali
qYqHcC_zPuvrQ6mPH7oQzR4wdqIYvDseKEmFMfmSBHk.png

Former officer Swedish Armed Forces/Air Defence, former defence politician and chief of staff Sweden Democrats.

20% švedskih tenkova Strv-122 u Ukrajini je uništeno kod Ternija.
Prošle godine Švedska je poslala 10 Strv-122 (poboljšani Leopard 2A5), 50 IFV CV90 i 8 artiljerijskih sistema Archer.
Jedan broj CV90 je uništen, a jedan od njih je izložen u Parku Patriota u Moskvi (vidi sliku).
Poslednjih dana uništen je jedan CV90 na frontu Svatove i jedan drugi MBT Strv-122 na frontu Terni.
Sada imamo još dva uništena MBT Strv-122.

Na slici izložbeni primerak u Parku Patriota u Moskvi

GC2SSgHX0AAFx54

I nadao sam se odgovoru na kasetno terorisanje danas,ekipa stize

У Кијеву је ноћу проглашена узбуна за ваздушни напад због приближавања јуришних дронова Оружаних снага Русије главном граду Украјине.

Украјинске службе за праћење такође извештавају о одласку девет руских стратешких бомбардера Ту-95МС са аеродрома. Према прорачунима стручњака, они ће стићи до линије лансирања крстарећих ракета у 05:00 по московском времену.

IMG_20240102_171600_534.jpg

„Udarom visokopreciznih raketa na nekadašnji hotelski kompleks `Harkov Palas` uništeni su predstavnici Glavne obaveštajne uprave Oružanih snaga Ukrajine koji su bili direktno uključeni u planiranje i izvođenje terorističkog napada u Belgorodu. U tom hotelu se u momentu udara nalazilo i oko 200 stranih plaćenika, koji su planirani za terorističke napade na teritoriji Rusije“.

Ruske trupe su izvele raketni napad visoke preciznosti i na sedište Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) u Harkovskoj oblasti.

U saopštenju se navodi da su ubijeni zvaničnici rukovodstva SBU, plaćenici i militanti iz nacionalističke jedinice „Kraken“.

Fakti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back