Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.273
Putin radi ono sto hoce,i sto vise pljujete po njemu ja ga sve vise podrzavam jer mu ne moze niko nista.Dobro....što hoće Putin?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin radi ono sto hoce,i sto vise pljujete po njemu ja ga sve vise podrzavam jer mu ne moze niko nista.Dobro....što hoće Putin?
Ne skreci sa teme,u suprotnom pravac bombardovanje Rusije Kine i S.Koreje,u suprotnom nemoj me daviti Srbijom koja je faktor isto kao i tvoja zemlja
Pa napisi pismo Putinu da ne preti,sta meni pricas to,zabole me za Francuze nek piju sampanjac i tuku se sa muslimanima po ulici,ne interesuje meSuludo je baciti atomsku....pomračenje uma...Pogledaj Francuze...imaju par puta više atomki od S.Koreje ali nikome ne prijete....jer ne vlada diktator već je demokracija...Rusi su našli Ukrajincima da prijete atomskom.Ako im se ne sviđa politika SADa...pa granice sa njima kod Alkaske nek se tamo obračunaju ako sniju a ne onima koji nemaju atomsku prijetiti atomskom.
opet ti se nesto u tvojoj glavi neki chip , staroga modela i proradioDa, danas Putin i Klinton preferiraju napade iz vazduha.
Ok...ja nikome ne branim da odabire uzore u životu....neke stvari mi nisu prihvatljove i shodno tome slazem svoje moralne uzore.Putin radi ono sto hoce,i sto vise pljujete po njemu ja ga sve vise podrzavam jer mu ne moze niko nista.
Pa šta se upinješ da nam objasniš da je Putin loš, ti imaš svoje mišljenje mi svoje. Džabe se trudiš da ti odma kažem, ne troši se bezveze.Ok...ja nikome ne branim da odabire uzore u životu....neke stvari mi nisu prihvatljove i shodno tome slazem svoje moralne uzore.
Ko se trudi? Zezz mo se....niste ovo valjda uzeli k'srcu....ovo je forum ili razbibriga.Pa šta se upinješ da nam objasniš da je Putin loš, ti imaš svoje mišljenje mi svoje. Džabe se trudiš da ti odma kažem, ne troši se bezveze.
ajdePutin je prvi započeo rat napadom na teritoriju Ukrajine, sad je džaba kmečanje.
Ljudi ginu uzalud na obe strane zbog jednog nepromišljenog člana KP Rusije.
Jeste diktator i zločinac, koji je godinama granatirao civile. Sve dok Rusi nisu rekli da je dosta.Rješavali diktatore....Zelenski nije diktator a Putin je krenuo na njega...sad skontaj ko je Putin.
Ovo je jedan od glupljih postova. Ove tvoje cifre su samo za zapadne neznalice i slične luzere. Realno, blamčina da ovakov nešto postaviš.Nisu ni Rusi manje ratovali
Pogledajte prilog 1474823
Da nema tih nekoliko diktatora kao sto su Putin,Kim,Xi demokratija bi nam bila jako dosadna,mora neko da bude kontras i toj finoj delokratiji.Jeste diktator i zločinac, koji je godinama granatirao civile. Sve dok Rusi nisu rekli da je dosta.
Te cifre radi sam u paintuOvo je jedan od glupljih postova. Ove tvoje cifre su samo za zapadne neznalice i slične luzere. Realno, blamčina da ovakov nešto postaviš.
Misliš da to ume da uradi sam?Te cifre radi sam u paintu
Ima dva naloga,glumi dve licnosti,ovo je prost kompjutersko unapred uradjen sablonMisliš da to ume da uradi sam?