Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li iskreno misliš da ovo nije rat, jer ga Putn tako ne naziva.... razmisli koji element rata mu nedostaje?

Stvarno ne vidim šta ovom sukobu fali da bude najregularniji mogući rat.
s obzirom da dobijas instrukcija od strane tvojih gazda.
Da li su i dali parametre , od svih svojih ....napada na , slabe zemlje.
i dok ispijas svoju tesko zaradjenu kafu kao bot , normalno , kod tebe na psiholoskom planu se i dalje nis ne desava
a i ne moze , jer kod ispranih mozgova...
potrebno i je takozvano prevaspitanje
e sada , kada Rusi , i krenu , lahko se moze desiti da ce i svoje obrazovanje i prenositi i takvim kao sto si i sam.

To je odlično pitanje - zašto Rus ima sve te materijale i energente, pa opet n'ume da napravi BMW-a nego pravi ovaj horor?

Pa zato što ne zna. Rusi ne umeju da naprave ništa uprkos svom rudnom bogatstvu.

Zato ne treba da te čudi zašto Ukrajinci ipak neće Moskvič.
Ne, nije tačno. Rus nema potrebe da pravi bilo šta jer izvozi toliko resursa da može kupiti svaki gotov proizvod.

No to se mjenja. Naravno da Rusi imaju neke od najboljih naučnika i da njihov svemirski program koriste i Ameri tj. dio jer Ameri ne znaju da proizvedu te motore.

Samo fašista i nacista može da razdvaja ljude takvom generalizacijim "Rusi ne znaju, ne mogu, manje vrijede" i sl. Kao Hitler što je mislio pa završio sa metkom u čelu. Zato se i kaže da majmuni misle a ljudi razmišljaju.

To je odlično pitanje - zašto Rus ima sve te materijale i energente, pa opet n'ume da napravi BMW-a nego pravi ovaj horor?

Pa zato što ne zna. Rusi ne umeju da naprave ništa uprkos svom rudnom bogatstvu.

Dobro, pališ se na bmw. Shvatili smo.

Sad treba bmw sa znači da si ti šta? Superioran što ga praviš, što ga imaš?

Jel nosiš taj bmw sa sobom kad umreš?

Uporedi dug po stanovniku u Nemačkoj pa onda u Rusiji.

Sve zapadne države kao i Čmeerika, žive na kreditima.

Џаба западу и БеЕнВееее, опет губе рат од Москвича и Ладе
Vidi, Hitler je pregazio celu Poljsku za 30 dana. I to je zemlja koja je bila većinski naseljena Poljacima.

Putin ne može za 600 dana da se pomeri iz dnjeparskog pograničnog blata. "Osvojio" je ona pogranična sela koja su ionako već bila naseljena Rusima. Da je bar malo sposoban, do sad bi bio u Varšavi.

To je kao da se ja hvalim kako sam opljačkao banku, ali sam opljačkao tačno onaj iznos koji sam kod njih već imao na svom računu.

Tako da tu ima svega osim neke pobede.

Vidi, Hitler je pregazio celu Poljsku za 30 dana. I to je zemlja koja je bila većinski naseljena Poljacima.

Putin ne može za 600 dana da se pomeri iz dnjeparskog pograničnog blata. "Osvojio" je ona pogranična sela koja su ionako već bila naseljena Rusima. Da je bar malo sposoban, do sad bi bio u Varšavi.

To je kao da se ja hvalim kako sam opljačkao banku, ali sam opljačkao tačno onaj iznos koji sam kod njih već imao na svom računu.

Ti nisi normalan šta uporedjujes!!!

Hitler je pomoću oklopnjaka, aviona i uvežbane pešadije osvojio Poljsku.

E onda ne shvatiš da si usput ispao glup.

Poljska armija se sastojala od pešadije i konjanika.

Nemoj mi tu priču, svaki Rus koji drži do sebe vozi nemačka, američka ili japanska kola.

A svakako da bi Putin voleo da mu ventil nije jedina privredna grana, al' šta će kad ne ume.

Pogledaj Kineze. Oni imaju bogatstvo i itekako umeju da ga iskoriste.
Pa voze jer im se može. Imaju novca i mogu.
Rusi mogu da naprave i bolje, pogledaj odbrambenu tehnologiju, tenkovi, avioni i sl.
Sve mnogo bolje od njemačke vojne industrije. Znači nije istina da Rusi ne znaju da naprave nešto mnogo bolje od Nijemaca.

Nijemci ne prave ni satelite niti imaju Glonas kao Rusi. Lupaš gluposti.

Цео запад са свим својим БеЕмВејима, Мерцедесима не може једну Ладу и Москвича да истера из Украјине.

"Vlada u Vašingtonu je, uprkos zapadnim sancijama koje su inicirale SAD, odobrila nabavku modernizovanih ruskih raketnih motora "RD-181M", koji nemaju adekvatnu zamjenu u svijetu."

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Kako se ti provaljuješ jbt

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back