Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.083
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino su Rusi iskreni a svi ostali lazljivci sto je hiljade puta "dokazano" do sadaNemoj ih toliko "hvaliti" ,ipak ti navijas za njih.Zapad je jedna lazovizija ,meni su se smucili koliko su neprincipijelni i koliko lazu.Eto,hoce Ukrajinu,Gruziju i Moldaviju da prime u EU,tri siromaha sa unutrasnjim problemima,a nama Srbima izmisljaju poglavlje 35 o normalizaciji odnosa i jos kojesta.Uveli Rusiji sankcije na gas a uvoze ga i dalje.Pa ko da im veruje i kako da im veruje kada lazu?Gluposti i dvostruki standardi su odavno deo zapadne politike.
Jesu,iskreni su.Zar si zaboravio Merkelino priznanje u vezi Minskih sporazuma?Kako bi nazvao ti ono?M?Jedino su Rusi iskreni a svi ostali lazljivci sto je hiljade puta "dokazano" do sada. Zelim svakom napadnutom da se odbrani od siledzija jer napadnuti je obavezno slabiji, tako i ovaj put.
39 temperatura druze,izvini sto se nisam javio.Brinem se za @Bojan_BRT .
Nakon bombardiranja Lavova i Kijeva skoro je snijeo jaje na naslovu.....sad ga nema.![]()
Pa nije šaka prijatelju, Ukrajina je imala stanovnika kao pola Njemačke prije 2014.godine kada je izbio gradjanski rat.A pogledaj koliko ima sada?Procjene su vrlo sumorne.Toliko državetina ima problem sa mobilizacijom i hroničnim nedostatkom ljudstva.Ako ti to nije dovoljno onda ne znam šta da ti kažem.Koliko je prešlo na stranu Rusa, koliko je pobjeglo u Rusiju koliko u EU, plus minus i dobiješ vrlo sumornu cifru.Ako Ti mislis da se "saka ukrajinske sirotinje" sa rashodovanim Nato oruzjem nosi sa Rusima nek ti bude, dezertera i nevoljnih da ratuju ima u svakom ratu pa i u ovom ali je vecina ipak odlucna da se suprostavi da nije tako Rusi bi obavili SVO jos odavno.
Centralni trg strateški cilj...Udari krstarećih raketa i bombardera na strateške ruske vojne ciljeve u Belgorodu.
Dok ga ne zgazi.Niko neće da se dogovara sa onim ko te gazi. Isti razlog zašto nama sporo ide dogovor sa Kurtijem.
Dugin bi trebao da cuti od kada je poceo rat sluzi za sprdnju sta je od njegovih laprdanja ostvareno?Dugin: Ili pobjeda ili poraz. Nema primirja. Ili će Rusiji doći kraj!
Ako se neprijatelj preda, mi ćemo biti milostivi. Ali milost se može iskazati samo neprijatelju koji je bačen na koljena s izbijenim zubima!
Ali pazi veći je potencijal svakako na strani Ukrajine, mi nismo imali bukvalno ni jednog saveznika a kamo li najveći vojni savez na svijetu.Prema tome pobjeda Rusije ipak nije zagarantovana dok postoji i promil šanse da Nato kaže ipak ne, pored oružja šaljemo i ljude.Šta mogu Rusi?Pa ništa to i dalje nije direktna objava rata.Mogu samo da nastave...
minskih sporazuma nije se niko pridrzavao, Ukrajini kao slabijoj strani dobro su dosli iako su znali sta sledi.Jesu,iskreni su.Zar si zaboravio Merkelino priznanje u vezi Minskih sporazuma?Kako bi nazvao ti ono?M?
Evo i sada je tako,rekli su da idu do kraja.I ja im verujem.
Napisao si da se bori saka ukrajinske sirotinje. Rusi presli na rusku stranu ili pobegli u Rusiju, sasvim normalno. Ukrajinci imaju problema sa ljudstvom opet sasvim normalno 20ak posto ruskog stanovnistva preslo na rusku stranu od Ukrajinaca bar jos 20 posto ne zeli da ratuje jer su svesni koliko su Rusi veci i jaci bilo je toga u Srbiji takodje,ostatak se casno bori za svoju zemlju a necasno je i sramno to sto radi rusija.Pa nije šaka prijatelju, Ukrajina je imala stanovnika kao pola Njemačke prije 2014.godine kada je izbio gradjanski rat.A pogledaj koliko ima sada?Procjene su vrlo sumorne.Toliko državetina ima problem sa mobilizacijom i hroničnim nedostatkom ljudstva.Ako ti to nije dovoljno onda ne znam šta da ti kažem.Koliko je prešlo na stranu Rusa, koliko je pobjeglo u Rusiju koliko u EU, plus minus i dobiješ vrlo sumornu cifru.
Da li iskreno misliš da ovo nije rat, jer ga Putn tako ne naziva.... razmisli koji element rata mu nedostaje?Sizife nemoj biti bezobrazan.Jel te to tvoji poslodavci uce da budes takav?
tu su se nalazile tajne baze ruskih specijalaca kao i lanseri raketaCentralni trg strateški cilj...![]()
Nato nije zapoceo niti prihvata rat ako se desi suprotno bice jao Tebi i meni i celom svetu.Nije Putin započeo rat.
Putin je pregovarao.
Rat je započela NATO
Koncentrisi se zeru...niko se ne moze pridrzavati necega sto nije realizovano...implementaciju Minskih sporazuma trebalo je da ostvari Kijev, a za to je imao 8 godina na raspolaganju...kad se sve sagleda, ukljucujuci i ruski zahtjev Zapadu uoci samog pocetka rata u Ukrajini, jasno je da su Rusi, sa svoje strane, ucinili SVE da se sukob, tj. rat, izbjegne...sasvim je drugi par opanaka sto ti, Djurice, i copor hrvatskih hijena uz tebe, tumacite sve to, kao rusku samovolju i agresiju...mene licno, bilo bi sramota, kao Srbina, da duvam u isti rog sa Kroasanima....minskih sporazuma nije se niko pridrzavao, Ukrajini kao slabijoj strani dobro su dosli iako su znali sta sledi.
Hitler nije objavio raT SSSRu, znaci Rusi maste i lazu da su ratovali jer rata nije ni bilo.Nije rat iz dva razloga za koja ja znam.Prvi je taj sto Rusija NIJE OBJAVILA RAT Ukrajini a drugi je taj sto ne moze da ga objavi sama sebi jer je to,sa izuzetkom nekih manjih rubnih delova uz Poljsku,Rumuniju i Madjarsku,sve Ruska zemlja.Dalje,mastis opasno,taj sukob nikako nije izazvao Putin nego ovi sto podrzavaju,huskaju i naoruzavaju Ukrajinu.
Jeste započela.Nato nije zapoceo niti prihvata rat ako se desi suprotno bice jao Tebi i meni i celom svetu.
Kako nije mu nuzda, vrsi veliku nuzdu vec skoro dve godine.Ovo čak ni najokoreliji rusofili sa dna kace izbegavaju da kažu eksplicitno
Kojoj "svojoj zemlji" Rusija je priznala Ukrajinu u njenim granicama.
Prvo je anektiran Krim ali u trenutku napada teritorije Donbasa, Hersona, Harkova, Zaporožja, Sumi, sve do predgrađa Kijeva su bile teritorije suverene zemlje Ukrajine koju Rusija priznaje. Tek kasnije su anektirali još 4 regiona.
Dakle, kratko i jednostavno, NE LUPETAJ kad ti nije nužda
Ukri promasili cemu ovolika frka, desava se.tu su se nalazile tajne baze ruskih specijalaca kao i lanseri raketa
Da, u pitanju je rat...samo sto ga neko od milja zna zvati i "humanitarna intervencija", a neko "specijalna vojna operacija"...Da li iskreno misliš da ovo nije rat, jer ga Putn tako ne naziva.... razmisli koji element rata mu nedostaje?
Stvarno ne vidim šta ovom sukobu fali da bude najregularniji mogući rat.
Možemo nazvati SVO Milosrdni VladimirDa li iskreno misliš da ovo nije rat, jer ga Putn tako ne naziva.... razmisli koji element rata mu nedostaje?
Stvarno ne vidim šta ovom sukobu fali da bude najregularniji mogući rat.