Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.377
Bokca mu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijatelju karta nije dobra! Pogledaj ostrvo Sahalinsk,ono je prebogato gasom i naftom i na karti podeljeno na pola.To je stanje do1945g.sada je sve Rusko a Novi Sahalinsk je gl.grad te pokrajune ,inace u delu sivo obojeno,treba crveno.Mozda ti ova karta otvori oci. "Agresor" je bio vlasnik svega sto vidis ovde.I nije se sirio kao tvoj ljubljeni NATO nego je davao samostalnost svojim republikama.
Pogledajte prilog 1462445
Ne, na tvoje russcice koje obozavas a ni sam ne znas zastoAmerikanac? Jel se to na njih odnosi?
Slomiće, nego šta će, ta moraće, a nacisti kod Bandere Božić dočekaće ...Ako slome ukrajinu, treći svjetski rat je za 3-5 godina, a izazvat će ga rusija napadom na neku od članica NATO pakta![]()
Nisam znao, obraza mi, da NATO zveri neko naziva zaseokom ....ali zaseok je realnost za njih
Neko mozda kolacice ali ovi ukrajinsko blatoGde li je sada? Jel jos mesi kolacice?
Šta je najgore, ne daju im Rusi da se povuku.Naselje koje je po meni dobilo ime , Krinki ( trankripcija na ruskom moga imena) postaje sve manje i manje uporište ukroustašije. Naime mostobran odakle je ekipa mstislav + sve sa strelicama planirala prodor do Crnog mora implodira ka jednoj tačci.
Još se tešiš ili si prešao na trolovanje?Rusi su teška truba, em su ušli u rat nespremni, em su nesposobni do bola.
Prosto veličanstveno!Велики удари ФАБ-ова по Авдејевки. Ситуација укро.нациста у граду наставља да се погоршава.
Ne, na tvoje russcice koje obozavas a ni sam ne znas zasto![]()
Vidim da je botorussima najveca briga ocel zapad i dalje slat oruzje Ukrajini to im jedina slamka za koju se hvataju ne se sekirate, oce i slace i jos vise
Hoćeš da kažeš da na Zapadu nema ljudi koji moraju da jedu hranu za kućne ljubimce jer je jeftinija na veliko?
да сам ђенерал, прво би ми било на памети да рат није заебанција и да идем да чудо направим одма
Opcija gde Rusi odustaju od Kijeva i Ukrajinci od četiri oblasti i Krima je najbolja za svet.
Nego, nakon glupe bitke za Bahmut - najgluplje točke na karti za slamanje Ukrajine, a koja nije ni završila - sada gledamo novu najgluplju bitku u ruskoj ofanzivi na Ukrajinu - onu za Avdijevku...
De der, nek se javi malo neki vrsni analitičar, ruski navijač, da to malo pronanalizira...
.
Malo je samo četiri oblasti, o tome su trebali da misle malo ranije. Koliko bi samo pustošenja i pogibije izbegli da nisu slušali Borisa Džonsona…Baš obrnuto, da su Ukrajinci bili sposobni da dodju do Krima onda bi eskaliralo. Ovako će da sednu i dogovore se. Opcija gde Rusi odustaju od Kijeva i Ukrajinci od četiri oblasti i Krima je najbolja za svet.