Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.274
Kazem izgleda,videcemo.Evo dokumentirao sam tvoj post.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazem izgleda,videcemo.Evo dokumentirao sam tvoj post.
Proceni sam.Jel gore danas ili prije dvije godine kad su Rusi skoro usli u Kijev?
Izgleda da su Rusi oko one garaže u predgrađu napravili kotlić..Izgleda da je pukao front
Basically it's rude. This would save them time and lives. But it’s hard to believe that the Ukrainian Armed Forces will start saving meat. They are more likely to continue the war of cities
Pogledajte prilog 1461599
Naravno...treba pričekati...ono da imam za slučaj kao što sam dokumentirao od prije dvije god od nekih forumaša.Kazem izgleda,videcemo.
Nisam ja vojni analiticar.Načitao sam se ovdje svakakvih bajki od Kijeva stare ruske Prestolnice do Lisabona i Berlina ....pa do ovih današnjih livada ispred Donjecka....pitam znalce.Proceni sam.
.naravno. to bez sumnje. ali je srazmer novca i uniustene ruske tehnike i ljudstva nesrazmerna
.Kada bi ti znao na šta se troši svih tih 816 milijardi, ne bi lupetao.
Naravno...treba pričekati...ono da imam za slučaj kao što sam dokumentirao od prije dvije god od nekih forumaša.
800 vojnih baza po svetu,plate,logistika 300 cuda.
Па, просветли ме, на шта се троши 816 милијарди УСД.
Жив нисам да чујем.
.
ТабаЋе шта би од укро офанзиве?Izgleda da su Rusi oko one garaže u predgrađu napravili kotlić..
PolakoIzgleda da su Rusi oko one garaže u predgrađu napravili kotlić..
.800 vojnih baza po svetu,plate,logistika 300 cuda
Gubitci su minimalni..
Slabo za bivšu drugu armiju na svijetu..ТабаЋе шта би од укро офанзиве?
Ђе запело? Руси без муниције уништавају само укро макете.
У чему је проблем? 260 000 000 000 долара и сви силни гејм ЋјнЂери није довољно?
Rusi ne znaju i ne mogu brzoPolako
Danas je bilo efikasnoRusi ne znaju i ne mogu brzo
Garaža je osvojena?Danas je bilo efikasno
Ne,Zoki je bio u pravu.Garaža je osvojena?
Тзв. прва армија света скупа са НАТО савезницима не може да изађе на крај са 10% руске војске, ТабаЋеSlabo za bivšu drugu armiju na svijetu..