Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako se ne širi na silu kada podmeću sukobe gde god mogu?Koji je interes NATO u Ukrajini?Zašto nisu ostali po strani nego učestvuju u sukobu a Ukrajina nije njihova članica?M?
Koji je interes Rusije u Ukrajini? Zasto se mjesaju u unutrasnja pitanja jedne nezavisne zemlje, ubijaju njihove gradjane, unistavaju njihovu imovinu, otimaju teritoriju, te prijete ostalim susjedima?
Koji k..c traze u Ukrajini kad ih Ukrajinci ne zele?

Pa ispali ste lažovi čoveče! Nemate obraza, nemate princip.Vaša EU reč ne vredi ništa!Uvozite nešto od države kojoj ste uveli sankcije!
Kakav obraz? Politika je umjece moguceg.

Sankcije su tu da neprijatelju nanesu sto vecu stetu, ali tako da steta za onog koji ih sankcionira bude sto manja. Ovo je sad trenutno optimalni nivo.

Posljedice za zapad su minimalne, za Rusiju dugorocno katastrofalne.

Koji je interes Rusije u Ukrajini? Zasto se mjesaju u unutrasnja pitanja jedne nezavisne zemlje, ubijaju njihove gradjane, unistavaju njihovu imovinu, otimaju teritoriju, te prijete ostalim susjedima?
Koji k..c traze u Ukrajini kad ih Ukrajinci ne zele?
E vidi ovako,ovo što si sada uradio je odlika nekulturnih ljudi.
Nisi mi odgovorio,nego na moja pitanja ti postavljas svoja.
Pokušaj da budeš kulturan i da mi odgovoriš,pa ću i ja tebi.
Čekam sa nestrpljenjem.

Šta će im gas, imaju vetrogeneratore :zblesav:

Gas price in Europe drops to $470 per 1,000 cubic meters​

Nemačka je plaćala Rusima 200 evra za 1000 kubika pre uvođenja sankcija
pa , ovo je bolje za Rusiju
vise dobijaju ....
a i tek je zima pocela
bit ce jos vise , evo Rusi i Saudijci smanjili proizvodnju nafte , tako da je , gle Brent Ruski na Londonskom trzistu 84 $ , sto i je vise od onih 60 dolara.

Kakav obraz? Politika je umjece moguceg.

Sankcije su tu da neprijatelju nanesu sto vecu stetu, ali tako da steta za onog koji ih sankcionira bude sto manja. Ovo je sad trenutno optimalni nivo.

Posljedice za zapad su minimalne, za Rusiju dugorocno katastrofalne.
Obraz,kao poštovanje obećanog i onoga što ide uz to.Uveli ste Rusiji sankcije, ZAŠTO UVOZITE njihove energente?Koga lažete?

E vidi ovako,ovo što si sada uradio je odlika nekulturnih ljudi.
Nisi mi odgovorio,nego na moja pitanja ti postavljas svoja.
Pokušaj da budeš kulturan i da mi odgovoriš,pa ću i ja tebi.
Čekam sa nestrpljenjem.
Ne rade nista, osim sto su pojedinci pokusavali da prave business kao uostalom i u svim ostalim zemljama svijeta. Niti su ih Amerikanci napali, niti su ih nasilno tjerali u NATO i EU.

E sad ti meni objasni sta Rusi traze u Ukrajini?

Obraz,kao poštovanje obećanog i onoga što ide uz to.Uveli ste Rusiji sankcije, ZAŠTO UVOZITE njihove energente?Koga lažete?
Kakav obraz? Gdje je obraz Rusima kad su se dan prije invazije smijali na americke izjave o napadu na Ukrajinu?

Ponavljam. Ovo je optimalni nivo sankcija trenutno. Srednjorocno ce se vjerovatno ici na povecanje proizvodnje nafte i plina kao bi se ruski izvoz dodatno smanjio.
Pritisak na ostale zemlje koje kupuju ruske energente ce i dalje rasti.

Za Rusiju ovo nikako nece dobro zavrsiti.

Ne rade nista, osim sto su pojedinci pokusavali da prave business kao uostalom i u svim ostalim zemljama svijeta. Niti su ih Amerikanci napali, niti su ih nasilno tjerali u NATO i EU.

E sad ti meni objasni sta Rusi traze u Ukrajini?
Šta mi napisa ovo?Gde je odgovor na moje pitanje? Zašto se NATO meša u sukob?
A da,vidi ovako,sve je počelo davne 1654 ako se ne varam,do tada malenoj Ukrajini su Rusi počeli da POKLANJAJU zemlju,iz meni nepoznatih razloga.Inače,pravu Ukrajinu čime Kirovska i Dnjepropetrovska oblast.Pogledaj na nekoj karti, baš da vidiš gde su i kolike su.Sve ostalo je ruska zemlja.Možda je to razlog što su Rusi u Ukrajini?

Šta mi napisa ovo?Gde je odgovor na moje pitanje? Zašto se NATO meša u sukob?
A da,vidi ovako,sve je počelo davne 1654 ako se ne varam,do tada malenoj Ukrajini su Rusi počeli da POKLANJAJU zemlju,iz meni nepoznatih razloga.Inače,pravu Ukrajinu čime Kirovska i Dnjepropetrovska oblast.Pogledaj na nekoj karti, baš da vidiš gde su i kolike su.Sve ostalo je ruska zemlja.Možda je to razlog što su Rusi u Ukrajini?
Koga boli k..c sta je bilo 1654?

Po tvojoj logici, svatko tko je jaci moze napasti svog susjeda i otimati mu teritoriju ako su u nekom povjesnom periodu bili na tom prostoru?Ima li i Turska onda legitimno pravo da izvrsi invaziju na Srbiju? Ili Madjarska na Vojvodinu?

Kakav obraz? Gdje je obraz Rusima kad su se dan prije invazije smijali na americke izjave o napadu na Ukrajinu?

Ponavljam. Ovo je optimalni nivo sankcija trenutno. Srednjorocno ce se vjerovatno ici na povecanje proizvodnje nafte i plina kao bi se ruski izvoz dodatno smanjio.
Pritisak na ostale zemlje koje kupuju ruske energente ce i dalje rasti.

Za Rusiju ovo nikako nece dobro zavrsiti.
A šta si ti to očekivao od Rusa?Da trube okolo?Da daju u vestima vreme i pravce napada? Vidi,oni imaju svega,oni su skoro sami sebi dovoljni.I ne trguju samo sa EU.A Evropi treba svega od onog što Rusija poseduje.

On ne sumnja u Klovna i Zeleni Vermaht:

FA906B34-6374-4444-8E7E-66DB21842773.jpeg

• Haha
Reactions: MJK
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back