dobro kad ti kažeš da nije istina onda nije istina, prodajete "nama" a mi isporučujemo ukrajini, jel može tako
Ми продајемо теби а коме ћеш ти испоручити није нас брига. Важно је да смо добро зарадили и испоштовали узансе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro kad ti kažeš da nije istina onda nije istina, prodajete "nama" a mi isporučujemo ukrajini, jel može tako
Ko tebe shvaca ozbiljno taj je za Lazu LazarevicaZar postoji neko ko ozbiljno shvata Fabijana?
Uveseljava forum svojim nebulozama u pauzama između dizanja i spuštanja rampe.
Samo sam preneo video obraćanje jednog od ukrajinskih komandanata u Avdijevci, zašto ti nisam jasan?
Nisam ja sačinio taj video.
Pokušavam biti ironičan... Izgleda da baš nisam uspio...Zar postoji neko ko ozbiljno shvata Fabijana?
Uveseljava forum svojim nebulozama u pauzama između dizanja i spuštanja rampe.
Samo sam preneo video obraćanje jednog od ukrajinskih komandanata u Avdijevci, zašto ti nisam jasan?
Nisam ja sačinio taj video.
Zato imaš totalno iskrivljen pogled na taj rat. Rusi gube područja, ginu u desecima tisuća za neko selo, pobune u Rusiji, a ti kao da se do Kijeva lagano šetaju u paradnim uniformama.
Brzonaslovočitač- specifična ljudska individua sposobna da u vrlo kratkom roku pročita 20 do 40 novinskih naslova o odredjenoj temi, te da na osnovu njih zauzme svoj stav u pogledu iste. Procenjuje se da se njihov broj, iz godine u godinu, raste geometrijskom progresijom. Možete ih prepoznati po tome što pokazuju neodoljivu želju da komentarišu ono o čemu nemaju pojma.Trećinu do pola potrebnog ugljena uvozite. Shvatili ste na teži način da blato ne gori.
Botorusscici kako je kotlic, oceli vise![]()
Kad krstarica Moskva blokira Lisabon, Rim i Pariz Evropljani su gotovi.
Javio Kolazenkov![]()
Kako pišešš oni totalno neobavešteni misle da ******** su kod Moskve a možda i na Kamčatki, heheheheh.Rusija od ljeta 2022. samo gubi, a ti u tipično srbendarskon raspoloženju kmečiš i slaviš poraze.
Sad kad si si postavio dijagnozu, što ćeš poduzeti?Brzonaslovočitač- specifična ljudska individua sposobna da u vrlo kratkom roku pročita 20 do 40 novinskih naslova o odredjenoj temi, te da na osnovu njih zauzme svoj stav u pogledu iste. Procenjuje se da se njihov broj, iz godine u godinu, raste geometrijskom progresijom. Možete ih prepoznati po tome što pokazuju neodoljivu želju da komentarišu ono o čemu nemaju pojma.
pa ne bi to baš tako išlo... npr mi kad od vas kupujemo moramo potpisati nekakav ugovor o kupoprodaji oružja ili streljiva, znaš i onda u tom ugovoru postoje točke sa točno definiranim uvjetima iste, načinom korištenja a pogotovo se definira možebitna daljnja prodaja ili ustupanjeМи продајемо теби а коме ћеш ти испоручити није нас брига. Важно је да смо добро зарадили и испоштовали узансе.
pa ne bi to baš tako išlo... npr mi kad od vas kupujemo moramo potpisati nekakav ugovor o kupoprodaji oružja ili streljiva, znaš i onda u tom ugovoru postoje točke sa točno definiranim uvjetima iste, načinom korištenja a pogotovo se definira možebitna daljnja prodaja ili ustupanje
Pokušavam biti ironičan... Izgleda da baš nisam uspio...
javni dugovi od usaSamo je pitanje vremena kad će Fabijan da se okomi na tebe.
Mrzi te više nego Srbe, a to nije lako postići kod njega.![]()
Zelenski je potpisao nacrt proračuna prema kojem su državni prihodi planirani na 1,7 bilijuna UAH, a rashodi na 3,35 bilijuna UAH
Deficit iznosi 1,6 trilijuna UAH (oko 45 milijardi dolara). Cjelokupni manjak (a to je gotovo polovica proračuna) pokrit će se kreditima.