Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Već dvije godine kačite iste mape, uzalud, ukrajina se umiriti ne može, neće vam volodja iz ovog živ izaći, pazi šta ti ja kažem, stići će ga ukrajinska ruka pravde i i kremlju, neće se sakriti![]()
LOL i ti pijes i pises
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već dvije godine kačite iste mape, uzalud, ukrajina se umiriti ne može, neće vam volodja iz ovog živ izaći, pazi šta ti ja kažem, stići će ga ukrajinska ruka pravde i i kremlju, neće se sakriti![]()
On je rekla fuuuuuuuuuuuck euEU je nebitna.
Viki Nuland
Ne mogu mrzit srbe koliko ti mrzis Ukrajince i sve ostale koji su protiv Botoksiranog kepecaSamo je pitanje vremena kad će Fabijan da se okomi na tebe.
Mrzi te više nego Srbe, a to nije lako postići kod njega.![]()

U pravu si, Dagestanci, Čečeni i Tuvanci su taman bili narodi u usponu, narodi koji su svijetu trebali dati neke nove Dostojevske, Jesenjine, Lomonosove, Mendeljejeve, cak su se spremali poslati i prvog covjeka na Mars, ali onda... onda se pojavio ruski tumor i sve to unistio... Šteta.Ovo je takav bullshit da to neće progutati ni oni jadni dagestanci, ili tuvanci, ili čečeni, ili bilo koji drugi jadni narod pod ruskom čizmom, istina je da ruski tumor crpi sve oko sebe i uništava budućnost svima oko sebe, ruski fašizam je unesrećio sve oko sebe, a sad bi uništio i progutao i ukrajince![]()
2 svetska rata i Rusi nikad nisu bili na pogresnoj strani...nece ni sada ne brini![]()
U pravu si, Dagestanci, Čečeni i Tuvanci su taman bili narodi u usponu, narodi koji su svijetu trebali dati neke nove Dostojevske, Jesenjine, Lomonosove, Mendeljejeve, cak su se spremali poslati i prvog covjeka na Mars, ali onda... onda se pojavio ruski tumor, i sve to zaustavio, unistio... Šteta.
Točno, tko zna šta su mogli da se ruski tumor nije proširio na njih, mogli su biti slobodni i samostalni, za početak...

U prvom su cara skratili za glavu, u drugom ih je "voljeni vođa" doslovno izgenocidisao, ja se ne bih baš previše veselio da sam trenutno u rusiji...
i usa svaki dan nekoliko stotine pucnjava
Rusija je mnogo manje zlo od SAD,i za razliku od njih ne idu po svetu da seju smrt,niti menjaju vlade po zelji,ne kradu tudje resurse,ne prave vojne baze da bi krali tudje,ne okupiraju druge drzave kao SAD.Ovo je takav bullshit da to neće progutati ni oni jadni dagestanci, ili tuvanci, ili čečeni, ili bilo koji drugi jadni narod pod ruskom čizmom, istina je da ruski tumor crpi sve oko sebe i uništava budućnost svima oko sebe, ruski fašizam je unesrećio sve oko sebe, a sad bi uništio i progutao i ukrajince![]()
prema broju ubistava po glavi stanovnika rusija je na 43 mestu u svetu sa prosekom od 8,21 ubistava na 100 hilada stanovnika.i usa svaki dan nekoliko stotine pucnjava
usa je failed state za max 3 godine niko vise nece ni male zemlje
pitati usa
da vidimo do 2027
ti ne znas situaciju u usaprema broju ubistava po glavi stanovnika rusija je na 43 mestu u svetu sa prosekom od 8,21 ubistava na 100 hilada stanovnika.
Amerika je na 71 mestu da prosekom od 4,96 na 100.000
Opaaa, Rusi ušli u dio sela...Artemovsko (Hromovo)
Po prvi put ruska vojska je ušla u Artemovsko, predgrađe Artjemovska i oslobodila severni deo sela. Ukrovermaht se potiskuje i iz ostatka sela.
![]()
Узми нешто за смирење.Već dvije godine kačite iste mape, uzalud, ukrajina se umiriti ne može, neće vam volodja iz ovog živ izaći, pazi šta ti ja kažem, stići će ga ukrajinska ruka pravde i i kremlju, neće se sakriti![]()
Ruski tenk još čeka svoga Javelina da mu snove dođe..Ruski tenk neustrašivo napada Ukrovermaht pozicije kod Severnog.
Pogošen je prilikom povratka, bar tako izgleda, ali se samo stresao i nastavio vožnju.
Taj zapadni protivoklop je za q.
НАТО ни део села не може да задржи.Opaaa, Rusi ušli u dio sela...