Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.153
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oborili im Rusi atacms malopre kod Mariupoljakako ide trodnevno ukropsko/natovsko oslobadjanje krima ?![]()
Zato imaš totalno iskrivljen pogled na taj rat. Rusi gube područja, ginu u desecima tisuća za neko selo, pobune u Rusiji, a ti kao da se do Kijeva lagano šetaju u paradnim uniformama.Да не би хтео и твоју страну да цитирам? Посебно Орикса?
NAFO se spremao mesecima za invaziju. Mesecima su dovlacili trupe, avione i tehniku, pre toga su se najmanje 2 -3 godine intezivno spremali za sve to.копнене операције се не изводе након 2 дана
то траје мјесецима ако не и годину док се све припреми
у пустињској олуји бомбардовање је тррајало 6 или 8 мјесеци не сјећам се тачно
за 2 мјесеца погинуло је 2-3 000 људи, у Ираку тако је било сваки други дан а тако би било и код нас да је одлучено да се иде копнено
Kako bez ruskog plina, pa uredno ste ga nakupovali pred prošlu zimu, a i kupujete ga još uvek?
Ako se potvrdi da nisu pogodili drvenog mamca i neku šupu s traktorom, bit Ce sljedeci put. Iako se realno na snimcima ne vidi što su gađali. Valjda 287. Himars od 23 isporučena.
Kad krstarica Moskva blokira Lisabon, Rim i Pariz Evropljani su gotovi.
Počnimo od velikog praska.bilo je tu i oni rusi do smrti izgladnise 5 miliona ukrajinaca 1933 oduzevsi im svu hranu, zatvorivsi granice i ostavivsi da celi gradovi i naselja izumru od gladi, bilo je i rusa koji 1937 streljase 11.000 gradjana Vinitsije u Ukrajini, bilo je onih rusa koji streljase 600 stanovnika iz Lunke u ukrajini...
Daj video gde to kaže?Kako kupujemo kad je kepec iz kremlja rekao da ćemo se smrzavati?
dobro kad ti kažeš da nije istina onda nije istina, prodajete "nama" a mi isporučujemo ukrajini, jel može takoНије истина. Србија и српске фирме не продају Украјинцима а још мање хохолима.
Zapravo ste vi oni koji su prsli, mislim i na vas lokalne debilčiće a i na Višegradske debile, neki lik se pre 2 dana sprdao na tviteru i oni to uzmu kao "proverenu vest" a vi se odma napalite ko majmunčići na nacrtanu bananuOvi svi u kremlju totalno odlepili![]()
Kupujete ga.Lazite koga hoćete ali ga kupujete.Kako kupujemo kad je kepec iz kremlja rekao da ćemo se smrzavati?
Pogledaj koliko smo mali naspram te državetine.Kad krstarica Moskva blokira Lisabon, Rim i Pariz Evropljani su gotovi.
Pa kad može Prigozin može i ona.I onda ce da umre , pa ce sahrana, a ona ce u stvari da bude negde na egzoticnoj destinaciji gde ce joj se pridruziti i muz navodno poginuo sa novim indetitetima i milionima ….
mi možemo kupovati od bilo koga posto imamo više dobavnih opcija... trenutno nam ruski plin nije neophodan jer kompletnu potrebu za plinom možemo namiriti preko lng omišalj, a kroz namire okolnih država plinom preko tog terminala snižavamo cijenu ukapljenog plina kojeg kupujemo za naše potrebeDaj video gde to kaže?
Svakako bi se smrzavali kada ne bi kupovali ruski gas, a i obećali ste da ga nećete kupovati, a ipak ga i dalje kupujete, verovatno baš zato da se ne bi smrzli.
jel se ne vaze masakri i genocidi prije 2014?Počnimo od velikog praska.
Nemoj terati uz vetar.
Lepo sam te pitao a ti mi vracas film u doba kada su bili pod istim krovom.