Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nu ukrajinskoj tv je išao krajon sa informacijom o gubicima Ukrovermahta.
Broj gubitaka (poginuli, ranjeni, zarobljeni) 1.152.652 (milionstopedesetdvehiljadešestopedesetdva)

1701035553099.png

Iskren da budem mislio sam da ce se Ukri probiti bar do Tokmaka...
Prema Ukro blogerima Rabotino je trebalo da padne u prvih nekoliko sati ofanzive, te bi se napad sirio sa Verbove i Kopane...
I ja sam pre početka ''kontraofanzive'' mislio da će bar na jednom mestu prodreti tridesetak kilometara.
Sada su dobar deo snaga sa Rabotina, dve brigade, prebacili na Avdijevka pravac da pokušaju da stabilizuju front. Rusi koriste da napadaju.

Артиљерија ради, али време не дозвољава квадрокоптерима да гледају. Индустријска зона Јасиноват се рашчишћава, непријатељ је потпуно отишао и уклонио остатке. Наши спроводе инжењерске радове, нема опција за контранапад.

Борбе су текле компетентно, комуникација је била чврсто успостављена између јединица и родова војске, за разлику од других сектора.

.
Од почетка рата гривна незнатно изгубила вредност према евру или долару, све сјајни показатељи.

Сигуран сам да ће се економија Украјине из овог времена изучавати на најзначајнијим светским универзитетима.

.
Odrzavanje kursa grivne finansirano je sa zapada kao i sve drugo u Ukrajini.

Kijevski režim je bio jako uznemiren nakon „podmetanja” sa TV kanala „1+1”, gde se pominje broj nestalih i mrtvih ukrajinskih vojnih lica – više od milion ljudi. , odnosno 1,126,652.
Dogovoreno je da se radi o greški u kucanju na telepromteru i da se ''1+1'' TV izvini gledaocima radi uznemiravanja javnosti.

F_2uHGGXwAE0fk0

Kijevski režim je bio jako uznemiren nakon „podmetanja” sa TV kanala „1+1”, gde se pominje broj nestalih i mrtvih ukrajinskih vojnih lica – više od milion ljudi. , odnosno 1,126,652.
Dogovoreno je da se radi o greški u kucanju na telepromteru i da se ''1+1'' TV izvini gledaocima radi uznemiravanja javnosti.

F_2uHGGXwAE0fk0
Kad se budu najzad prebrojali ova brojka će im izgledati i prihvatljiva.

I ja sam pre početka ''kontraofanzive'' mislio da će bar na jednom mestu prodreti tridesetak kilometara.
Sada su dobar deo snaga sa Rabotina, dve brigade, prebacili na Avdijevka pravac da pokušaju da stabilizuju front. Rusi koriste da napadaju.

Ја сам веровао у Суровикинов план. Остварили су чак и мало више него што сам мислио да ће.

Ukro televizija konstatovala da Ukri imaju preko milion poginulih i nestalih do sada. Klovn ne namerava da prestane da ih prinosi na žrtvu svom prestolu:

Pogledajte prilog 1454047

Ukrajina do sada ima 1,126,652 poginulih i nestalih (verovatno uz ranjene): Zeleni je (i to do sada) samom sebi žrtvovao skoro onoliko Ukrajinaca koliko Beograd ima stanovnika.

Bolje poginuti s puškom u ruci nego da ti Rus priušti neki novi holodomor :kafa:

Od ushićenja do kmečanja je kratak put.
Tip najpre slavi kako će Ukropi kasetnom municijom dobijenom od USA iskasapiti svakog pojedinačnog ruskog vojnika
da bi ushićenje prešlo u suprotno raspoloženje nakon šta su zli Rusi bacili par kasetnih na Ukrope.
Samo šta ne pljuje Ameriku koja je isporukom kasetne municije ''eskalirala'' rat. Dok su samo Ukropi bacali bilo je sve OK

F_ug5O2WcAEPgxQ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back