Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.994
Zar ih je samo 12? Pa ovde smo čuli da im je do sada umrlo bar 50 Putinovih inkarnacija..
Свих дванаест Путинових двојника јавило се у директном преносу да развеје ове гласине...
![]()
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ih je samo 12? Pa ovde smo čuli da im je do sada umrlo bar 50 Putinovih inkarnacija..
Свих дванаест Путинових двојника јавило се у директном преносу да развеје ове гласине...
![]()
.
Nemaju više kapacitet za to.4 rajh, ne samo obrazovanje i gluposti, nego i vojsku ce da ima [nato misle da raspuste], moze nas satre dok kazes 1999, ne bih bas ja vredjao fasiste u lice, bez zaledjine
.Прави Путин је знао немачки. Овај садашњи не зна, млађи је једно 15 и више година. Може тако бити Путин на власти и за 70 година.
.
Ti si prosle nedelje pisao da su Ukrajinci probili prve linije odbrane,i sad dodjes kao da se nista nije desilo.
.Zar ih je samo 12? Pa ovde smo čuli da im je do sada umrlo bar 50 Putinovih inkarnacija.
ali imaju potencijal i racunaju na svoju vojsku za vreme posle natoa... neka bude minus madjarska, slovacka i turska, ostatak eu moze da napravi respektabilnu vojsku i da izvozi krizu iz unije koja ce biti pred ako ne uNemaju više kapacitet za to.
Srbija će kupovati azerbajdžanski plin
https://www.energetika-net.com/plin/srbija-ce-kupovati-azerbajdzanski-plin
Izdaja![]()
Zapadna Ukrajina nije interesovala ni SSSR,a ne danas Rusiju,niti se ovde ide na osvajanje teritorije,300 000 vojnika i da osvojis teritoriju Ukrajine,mislim da svako normalan zna da je to nemoguce
Доказано је да се Путин на два различита места састао са различитим лицима у исто време..
Значи, недавно се Си Ђинпинг састао са Путиновим двојником?
Мсм, дал сте ви нормални???
Други двојник је одржао састанак са лидерима афричких земаља који су се окупили у Москви.
Трећи је пар сати држао конференцију за штампу одговарајући на сва могућа питања новинара (бтњ, Бајден не може да издржи више од два питања).
Четврти редовно одржава видео конференцијама са руководиоцима региона широм Русије које трају пар сати (Русија је мало већа од Србије).
Ако су Руси у стању да цео свет овако магарче, па нека су све намагарчили.
Свака им част!
.
Да знаш колико је до сада људи оздравило у Лурду, пазио би шта пишеш.Али Девица лурдска није то.
Da ga nisi pomesao sa The FlashДоказано је да се Путин на два различита места састао са различитим лицима у исто време.
Auuuuu, pa to nam je počeo lom i slom? Oprezno s tim, da nam nekog ukronavijača ne strefi štogod od šoka, tj od tako SHOKANTNIH VESTI.

Читав видео....
Јбт, и мени сузе истераше. Нестварно!
Бтњ, ја са Русијом никакве везе немам. Не познајем ни једног Руса или Рускињу нити сам икада са било ким из Русије разговарао, осим кратко у два наврата недавно типа где је та улица или у некој апотеци где сам лику објаснио да мора да има рецепт за антибиотик који је тражио за супругу (апотекарка му ипак продала).
А опет, ту је нека вибрација која постоји потпуно необјашњиво...
ПС. а и Италијани пустише сузу...
.
.Доказано је да се Путин на два различита места састао са различитим лицима у исто време.
И не морају све ни да знају. Имају аналитичаре за различита питања, делове света, који су добро плаћени за свој посао.
Ако Русија има толико двојника који имају капацитет Путина, шта запад ту има да тражи???
Њихови министри иностраних послова не знају ни географију.
.
.И не морају све ни да знају. Имају аналитичаре за различита питања, делове света, који су добро плаћени за свој посао