Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.438
Izgleda jesi, Ukrajina je ulazak u NATO ubacila u Ustav.Шта је Украјина ушла у НАТО 2008? Ја сам стварно необавештен, очито се превише бавим медицином и црквом
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda jesi, Ukrajina je ulazak u NATO ubacila u Ustav.Шта је Украјина ушла у НАТО 2008? Ја сам стварно необавештен, очито се превише бавим медицином и црквом
Млад сам ко роса у подне. Бео ко брашно одавно. У неким крајевима очито касне са именима. Још су на надимцима. А и кнез Милош је тек увео презимена. Треба петсто-шесто година култивизације, таман колико и Турци владахуNaucices,razumeces,mlad si.
Gedeon-Geca.
Ono.
Ово са уставом идем да проверим. Не верујем Балканцима ништа!SVO je bila samo demonstracija sile i poslednje upozorenje. Sve bajke o "odbrani Kijeva" su propagandne gluposti.
Kada su Ukropi izigrali Istambulski dogovor, Rusija je videla da upozorenje nije delovalo i prešla je na plan B, trajno uklanjanje pretnje zvane Ukrajina. Povukli su se, formirali front i krenuli u deratizaciju.
A mogao je da skače sa onima, kako vi to kažete?....jel skokanima, po pustopoljinama Australije.Баш је лепо кад млади умиру. Дивота. Милина
Ко не скаче тај је Москаљ. Ево устајем, хоп, хоп ...A mogao je da skače sa onima, kako vi to kažete?....jel skokanima, po pustopoljinama Australije.
Ali je došao da skače sa Ukropima i platio pravednu cenu.
Баш је лепо кад млади умиру. Дивота. Милина
Mučno je gledati te kako kmečiš, odmori malo.Некима треба упутница код психијатра, психолог неће бити довољан
Мени је жао тамо обичних људи, не оних који уживају у крвопролићу. Овде неки уживају у крвопролићу. Не знам шта раде америчка, британска и друге амбасаде демократских држава у Србији, где су невладине организације, Жене у црном, Хелсиншки комитет...? Треба извршити притисак на владајући режим. Или увести визе за улазак грађана Србије у Европску унију, па мало пооштрити политику, радне дозволе да се мало поткрате предугачка језициMučno je gledati te kako kmečiš, odmori malo.
Poginuo je plaćenik, tzv pas rata, svet je malo bolje mesto nakon toga.
E, Zasluzni joste nije tako posandrco.Догодине у Минску. Да сам на месту Залужног ударио бих по Белорусији и ослободио је. Баћков трули режим би пао попут куле од карата.
Tebi je jedino žao što Zapad gubi.Мени је жао тамо обичних људи, не оних који уживају у крвопролићу. Овде неки уживају у крвопролићу. Не знам шта раде америчка, британска и друге амбасаде демократских држава у Србији, где су невладине организације, Жене у црном, Хелсиншки комитет...? Треба извршити притисак на владајући режим. Или увести визе за улазак грађана Србије у Европску унију, па мало пооштрити политику, радне дозволе да се мало поткрате предугачка језици
Не. Него да се мало дисциплинује и култивише Сербија. Мало се почела доводити у ред преговорима са ЕУ. То је брзо стало. Превише има мафије и балканштине. Преузело се мало џендер и сличних идеологија да би се покрило корупцију и мафију. Пљујте по ЕУ колико хоћете, али тамо је правна сигурност и мафији се сасеца крилаTebi je jedino žao što Zapad gubi.
Hteo bi da nekog kazne za to. Slepcu.
Tamo je mafija u samom drzavnom vrhuНе. Него да се мало дисциплинује и култивише Сербија. Мало се почела доводити у ред преговорима са ЕУ. То је брзо стало. Превише има мафије и балканштине. Преузело се мало џендер и сличних идеологија да би се покрило корупцију и мафију. Пљујте по ЕУ колико хоћете, али тамо је правна сигурност и мафији се сасеца крила
Da nece da nas nateraju da podrzavamo zelenskog i njegovu propalu drzavuНе. Него да се мало дисциплинује и култивише Сербија. Мало се почела доводити у ред преговорима са ЕУ. То је брзо стало. Превише има мафије и балканштине. Преузело се мало џендер и сличних идеологија да би се покрило корупцију и мафију. Пљујте по ЕУ колико хоћете, али тамо је правна сигурност и мафији се сасеца крила
Da nece
geda glprd, wanna be jezuit, al' je samo unijatSlepcu
Na sve će oni da pristanu samo da se ne dira u korupciju i mafiju. Mafija to sam ja, to smo mi, mafija mi smo svi.Da nece da nas nateraju da podrzavamo zelenskog i njegovu propalu drzavu