Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.102
638 dan, uz gorenje agresorskog otpada novembarski hladni dani su mnogo podnosljiviji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za koji ce ti, ne zna da peva Kalinku.И ја би био сретан да ми Барбара Шенебергер дође у кревет.
Iz Tvojih usta u bozje usi.neće on videti Haga,obesiće ga sami Rusi o neku banderu na Crvenom trgu
Poslali su nedavno najveću isporuku granata od 20000 komada.Aaaaaaaaaa, hhhaaaaaaaaaaaaaa, hhhaaaaaaaaaaaaaa, hhhaaaaaaaaaaaaaaa...
"2,380 shells 155mm artillery ammunition"
Рује то потроше за пола сата.
Aaaaaaaaaa, hhhaaaaaaaaaaaaaa, hhhaaaaaaaaaaaaaa, hhhaaaaaaaaaaaaaaa...
Poslali su nedavno najveću isporuku granata od 20000 komada.
.
Zapad ima 30-tak zemalja koje šalju oružjeВи се мучите да тај број некако скрпите а Рује толико потроше за неколико сати. Корејци су много бољи продавци и испоручиоци од "развијене" Европе. Можда је боље да се каже "разБијене"?

има се, види им свима трбушине

Јеси ли ми ти препоручио да прочитам мало руске историје? Смех...Vezano za ovo plavo,ti i pitas i odgovaras.Tebi je bas,bas lepo.Za ovo crveno bih ti preporucio malo da proucis istoriju.Sto se ovog crnog teksta tice,pa,tako su odlucili,jos onomad na Majdanu.
Једна Кореја производи и шаље Русима далеко више него сви ви заједно. Независно од тога и сами они производе енормне количине које не можеш да поредиш са вашим дозирањем на чачкалицу. Не буди смешан.Zapad ima 30-tak zemalja koje šalju oružje![]()
Јеси ли ми ти препоручио да прочитам мало руске историје? Смех...
Tuzno je sto ne znas neke cinjenice a pises svasta ovde.Јеси ли ми ти препоручио да прочитам мало руске историје? Смех...
Samo su se Srbi ( fraza- u centralnoj Srbiji ) radi EU i MMF fondova - odrekli suvereniteta na Kosovu u svakom mestu gde su Srbi većina ili bili većina.
Док Путин данас спомиње завршење рата а не никакве СВО, значи да је понестало пара за даље ратовање. Цене нафте падају. Украјинци су одбранили своју државност. Украјина неће нестати са политичке карте света. Реформе се брзо проводе и за највише пет-шест година ће ући у Европску унију. Велике жртве су поднели, али остаје им слобода. Русији ће вероватно остати део Украјине, али зато губи целу Украјину и Европску унију као партнера, улагача, тржиште... Рат је реално гледан готов. Украјинци су морални победници.
U ove dve godine su tih 30tak zemalja ispraznile svoja skladišta i opet Rusija melje.Zapad ima 30-tak zemalja koje šalju oružje![]()
Pre godinu dana je isto govorio 3 godine.Ima problem sa pamcenjem.![]()
P.S. manje od 2 godine![]()
Ne salje vise niko.Zapad ima 30-tak zemalja koje šalju oružje![]()