Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.150
Постадоше "неовисни" и хвала им на томе!Не, не бих. Само сам за хипотетички пример узео Црну Гору јер сам то сматрао ближим ситуацији у Украјини.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Постадоше "неовисни" и хвала им на томе!Не, не бих. Само сам за хипотетички пример узео Црну Гору јер сам то сматрао ближим ситуацији у Украјини.
i tako druga vojna sila na svetu muku muci sa jednom zemljom koja je bila rasturena korupcijom i podelama
da su ukrajinci imali trecinu oruzja koju sad imaju Rusi ne bi ni presli granicu
Ukrajina je naveća evropska država (ne računam one koje su i na drugim kontinentima) s avelikom armijom i to starom SSSR armijom, koja ume itekakao dobro da se bori.i tako druga vojna sila na svetu muku muci sa jednom zemljom koja je bila rasturena korupcijom i podelama
da su ukrajinci imali trecinu oruzja koju sad imaju Rusi ne bi ni presli granicu
Za desetak dana WATCHMAN ce da arlauce nisu dosli na veceru
NATO okupator o boze sta sve ovde mozes da procitas,ne bice im bolje pod ruskim okupatoromUkrajina je naveća evropska država (ne računam one koje su i na drugim kontinentima) s avelikom armijom i to starom SSSR armijom, koja ume itekakao dobro da se bori.
Ali da nije NATO tamo bio čitavu deceniju kao okupator, da ih nije obučavao i pripremao, da im ne daje oružje, vojnike i sve moguće informacije, ovaj rat bi se završio za par meseci.
Ukrajina je naveća evropska država (ne računam one koje su i na drugim kontinentima) s avelikom armijom i to starom SSSR armijom, koja ume itekakao dobro da se bori.
Ali da nije NATO tamo bio čitavu deceniju kao okupator, da ih nije obučavao i pripremao, da im ne daje oružje, vojnike i sve moguće informacije, ovaj rat bi se završio za par meseci.
a sto rusi ne vrate teritoriju Finskoj ,Gruziji,uskoro ce i moldaviju da zapale
ajde ti meni reci kad si protiv te evrope reci mi kome je Spanija,nfrancuska,italija,svajcarska,danska,svedska,norveska uzela neciji deo teritorije od susedne zemlje u zadnjih 80 god recimo,nema toga jedini koj su se sirili su rusi dobrocudni i donosioci blagostanja u okupiranim zemljama
pitajte istocne nemce,poljake i madjare i bugare kako im je bilo pod tim dobrim rusima
ajde ti meni odgovori na moj odgovorСамо нешто лупеташ да изазовеш гнев код противника! Дај нешто ако имаш на оно што си започео. Добио си доста директних одговора.
Нема скакања.
Da neko dirne Nijemce u Austriji ili Svicarskoj, Njemacka bi vojno sprzila i Austriju i Svicarsku. O cemu mi pricamo ovdje?a sto rusi ne vrate teritoriju Finskoj ,Gruziji,uskoro ce i moldaviju da zapale
ajde ti meni reci kad si protiv te evrope reci mi kome je Spanija,nfrancuska,italija,svajcarska,danska,svedska,norveska uzela neciji deo teritorije od susedne zemlje u zadnjih 80 god recimo,nema toga jedini koj su se sirili su rusi dobrocudni i donosioci blagostanja u okupiranim zemljama
pitajte istocne nemce,poljake i madjare i bugare kako im je bilo pod tim dobrim rusima
Kakav je očajan lik ovaj Fabijan. Sad se u'vatio videa iz marta 2022
taj isti avganistan koji pominjes su prvo rusi razorili, za irak jeste tacno prekomerna upotreba sileDa neko dirne Nijemce u Austriji ili Svicarskoj, Njemacka bi vojno sprzila i Austriju i Svicarsku. O cemu mi pricamo ovdje?
Svako brani svoje, SAD je zbog Al kaide i 2000 njurorskih zrtava izrovao citav Bliski Istok, Izrael zbog 2000 zrtava ce ko zna koliko civila pobiti u Gazi, samo su Rusi ocito neka pseta, niskoristi, pa ih Rusija ne moze i ne smije stititi van svojih granica? Sta li?
Iskustvo je čudo!У интересу очувања земље у једном комаду и нагузити им се ако треба.
Толико лажнох твитова и толико руских "губитака" на Ориксу и опет Ћорак.Jačina ukrajinskog otpora u Avdijevki je obrnuto proporcionalna kvadratu broja ustaša na ovoj temi.
Malo piše kao Gedeon, pa malo kao Zokisha, ne može sve da postigne... Najbolje je što sam sebe bodri sa "care"Само нешто лупеташ да изазовеш гнев код противника! Дај нешто ако имаш на оно што си започео. Добио си доста директних одговора.
Нема скакања.