Krishna
Elita
- Poruka
- 24.220
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Russki tenk dobio po labrnji
Evo gde su uništeni ukropski tenkoviRusski tenk dobio po labrnji![]()
Frcko aka Natalija Grbic i ekipica sa Prajda…Riter je budala,ne znam samo ko ima zeludac da ga slusa.
Putuj igumane hehehehheLeonid Ishchenko "Mozart" od Kaneva, komandant obrane Avdijevke, nosilac odlikovanja ''gvozdeni krst'' (zašto li me naziv odlikovanja asocira na nacizam?)
likvidiran na radnom mestu - u Avdijevki
![]()
Sta se moze menjati izborima ?U Kanadi se to može mijenjati izborima, u Rusiji tko želi nešto mijenjati završi u radnom logoru sa nekom smiješnom presudom.
Sonja Biserko...da li si ozbiljanSonja Biserko još u aprilu prošle godine, proročanski intervju:
https://thegeopost.com/sr/vesti/son...bosna-na-kraju-ce-biti-rascepana-na-dva-dela/
Verovatno će kako je predvidela i završiti. Ako Ukrajina i bude morala prepustiti deo teritorije, junački se borila. Svaka čast Ukrajincima! Vrhunski su borci! Lavovi!
Necu da ti protivrecim, moguce da ima malo i toga ali bih pre rekao da je razlog mesanje i cirkulacija stanovnistva u vremee "ljubavi" niko ne obraca paznju ali kad dodju cupava vremena svi se "probude" i nakostrese. Svi jezici sveta se dodiruju i konstantno se menjaju, prihvataju nove reci, rastu ili cak nestaju.Pa da, ista situacija, korištenje jezika kao oružja imperijalizma, i u srpskom i u ruskom slučaju...
Prestolonaslednik izgleda kulturno i civilzovano sto se ne moze reci za ovog mamuta kome je Putko sasekao kljove. Nisi me razumela moj deduska nije bio Belorus vec Beli Rus, tukao se sa crvenima.
Prestolonaslednik izgleda kulturno i civilzovano sto se ne moze reci za ovog mamuta kome je Putko sasekao kljove. Nisi me razumela moj deduska nije bio Belorus vec Beli Rus, tukao se sa crvenima.
Tesko, Ameri ali i Rusi paze da se ne zakace, nadam se da nece doci do greske u koracima.Jedino da lete amerikanci u njima,sto nije iskljuceno
Nisam to nikada rekao, rekao sam da sam kao Jevrejin odabrao narodnost po majci, Agafija je pogresno razumela i pitala da li govorim hebrejski.Pa zar ne reče da si Jevrejin?