Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1700347054895.png

Najnoviji podaci sa https://www.kyivpost.com/

Nista od ponudjenog. Nafta se prodaje po trzisnoj veni osim ranije uvovorenih kolicina i ugovorenih cena za saveznike. To je praksa decenijama unazad.
Pukni od muke
tržišna cijena urals oil-a je tolika, koliko sam naveo, 20-30% manja od Brenta...a prije rata je bila identična sa Brentom sa minimalnim odstupanjem +/-3%

I još ste smanjili izvoz nafte za nekih 700000 barela na dan, jer je nemate kome prodati, tako da i tu gubite ozbiljne novce.

russia-crude-oil-production.png

16 hiljada ukropa branilo je avdejevku, sa pristiglim pojacanjima na odlicnom su putu da im pogine barem polovina koliko je poginula u Bahmutu. Potpuno nevazne strateske tacke.
Strahovita preciznost.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Podržavam
Reactions: MJK
tržišna cijena urals oil-a je tolika, koliko sam naveo, 20-30% manja od Brenta...a prije rata je bila identična sa Brentom sa minimalnim odstupanjem +/-3%

I još ste smanjili izvoz nafte za nekih 700000 barela na dan, jer je nemate kome prodati, tako da i tu gubite ozbiljne novce.

russia-crude-oil-production.png
Mi nista ne gubimo. Nikad veci profit od prodaje nafte, a bice jos veci sledece godine.
Placite od muke.
NATO puko ko a n u s na lgbt zurci

• Podržavam
Reactions: MJK
Ти се очито спрдаш или ниси тачан у глави. Видиш ли да руски тенкови код Авдејевке растурају украјинске положаје као свиња масан џак што се каже! Ових дана је овјављена гомила смимака погинулих укро војника на Авдејевци, неке од њих су форумаши постављали на овој теми. Укропи на Авдејевци ће проћи као у Бахмуту и Мариупољу или чак горе. Ви укро навијачи се надате неком чуду тј. преокрету у укропску корист на Авдејевци, али од тога неће бити ништа.
A što imaju rasturati u sravnjenom gradu? Pucaju ih straha jer ni ne znaju u što da pucaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back