Iran je nebitan....vidiš da ih niko ne pita za (n)išta.Ti ocito nisi rat u Ukrajini pratio u veljaci ove godine nego samo zadnja cetiri tjedna. U veljaci jos se pojavio Sahid ili kako je Ukri zovu "crna veljaca", moj ti sused.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iran je nebitan....vidiš da ih niko ne pita za (n)išta.Ti ocito nisi rat u Ukrajini pratio u veljaci ove godine nego samo zadnja cetiri tjedna. U veljaci jos se pojavio Sahid ili kako je Ukri zovu "crna veljaca", moj ti sused.
Ne znam,ali kosacice vec peta grupa treska istocnu i centralnu Ukrajinu.Tamo jos raste trava??
Dakle kepecovi agresori gadno dobili po labrnji dok salju dronove po civilima bravooooNe znam,ali kosacice vec peta grupa treska istocnu i centralnu Ukrajinu.
To su makete.Koja zalost kod WATCHMANA da mora na Ukrajinske kanale da nadje pokojeg poginulog Ukrajinca ili dobrovoljca koji poginu za pravdu tststststs![]()
Ti dronovi lete valjda 200km/h,gde je ta silna PVO koju je zapad daoOdesa, opet KA-BOOOOOOOOOOOOM!