Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.600
Najveći kritičar Amerike.Voliš Herberta, a?
Pa naravno da voliš. On je američki genije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najveći kritičar Amerike.Voliš Herberta, a?
Pa naravno da voliš. On je američki genije.
Изгледа да је данас твоја смена за троловање на теми.

Kina je lepo izgrađena, ali nama je mnogo bliža američka kultura nego kineska kultura.Slažem se, generalno gledano, ako imaš dobar posao, u svakom pogledu ti je bolje ovde.
Fora je u tome što se svet izjednačava ekonomski, to je proces koji traje vekovima ali se baš ubrzao poslednjih 30 godina, a sada smo u trenutku kada je Zapad izgubio prednosti ali to još uvek nije u glavama ljudi koji razmišljaju po inerciji, još uvek imaju pojam da je Zapad mnogo bolji.
Kao kad te neko pita šta je bilo pre 30 godina a ti pomisliš na 70te a ne na 90te, potrebno je vreme da se ljudi prešaltaju. A putovanja i kontakt sa ljudima iz celog sveta je ono što je presudno da bi se razbile predrasude.
A uostalom, svet je danas mnogo lak za istraživanje iz svoje sobe, evo ti primer grada iz države za koji Zapad tvrdi da će propasti ako im uvedu neke tamo sankcije na čipove, možeš li da u to poveruješ?
Ne, ja samo ukazujem na uticaj svemoćne američke kulture u našim životima.Sizif rešio da koristi pisace i književnost kao argument protiv Rusije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ŠBB KBBja sad mislim da bi rusi realno imali gori standard od nas da im nije nafte i gasa i tolikih ruda.
Amerika je u ekonomskoj downward spirali još od 70tih, samo su imali ogromnu prednost u tom trenutku pa se dugo nije primećivalo.amerikanci su majstori iz svake krize izadju jos jaci , jos i zarade. kriza ko da si im rekao prilika.
Petokraka je univerzalni simbol komunizma u celom svetu, ne samo u Rusiji, to sigurno znaš.Петокрака је симбол комунистичке партије у Русији и треба да је упоредиш са симболом америчких демократа - магарцем.
To je presudno za budućnost. MekDonalds, Holivud, Koka kola i pozivanje na prošlost će ih spasiti.Ne, ja samo ukazujem na uticaj svemoćne američke kulture u našim životima.
Evo i ovaj internet na kome svi gubimo vreme nije ruski već američki pronalazak.
Nema od čega da ih spasi kad su najjači u Univerzumu.To je presudno za budućnost. MekDonalds, Holivud, Koka kola i pozivanje na prošlost će ih spasiti.
"Problem tri tela" sam pročitao pre dve godine u Selters banji dok sam lečio povređenu nogu.BTW, kad smo već kod kulture, trebalo bi da znaš da sam nick Muad'Dib izabrao samo zato što sam u trenutku pravljenja naloga na Krstarici čitao Dinu.
Omiljena knjiga mi je ipak Zločin i Kazna od Dostojevskog.
Zanimljivo da je poslednja SF knjiga koju sam čitao "Problem Tri Tela" od Liju Cisina, proveri odakle je ako ti ime već ne govori to![]()
Kako to misliš gazi, kad je zaglavljen u Dnjeparskom blatuВерујем ти да ти је симпа симбол поготово што данас гази НАТО симболе
paaa, pokusava da se nekako i on pridruzi timHehe, bravo Sizife, spao si na "pametnom dovoljno" nivo diskusije![]()
Veliki ljudi dolaze iz svih krajeva sveta, kultura naroda je nešto drugo."Problem tri tela" sam pročitao pre dve godine u Selters banji dok sam lečio povređenu nogu.
A ti bi mogao da se preimenuješ u Raskoljnikova, da završimo više tu priču o superiornosti američke kulture.
kolko se neobaveste od strane tvojih gazdaMeni je bitno da su ruska braća zadovoljna u Americi, zemlji snova, pobegli od komunističkog terora, šta čovek više da poželi?
Statistika kaže da su tamo kriminalci . Pametnom dovoljno.Meni je bitno da su ruska braća zadovoljna u Americi, zemlji snova, pobegli od komunističkog terora, šta čovek više da poželi?
Zašto ti onda toliko voliš šuplje gоvno?Američka kultura je šareno, svetlucavo i šuplje g0vno.
tako je brt.. život ko u bajci ko hoće da radiNekad je živeo Ekrem Jevrić koji se proslavio pesmom "Kuća, poso", upravo onim što nam ti sada prenosiš.
Која статистика?Statistika kaže da su tamo kriminalci . Pametnom dovoljno.
Naravno da ne volim američku kulturu.Zašto ti onda toliko voliš šuplje gоvno?
ma koja američlka kultura brt smešni su..zna se ko su najveći pisci na kugli zemaljskoj.. braća RusiNaravno da ne volim američku kulturu.
Cenim određena dela američkih pisaca, napisana pre stvaranja moderne američke kulture.
Probao sam da pogledam par Marvel filmova, nisam izdržao ni pola sata u svakom. Teške gluposti.
E to je moderna američka kultura. Šareno svetlucavo g0vno.