pop80
Elita
- Poruka
- 16.670
celu usa uzduž i popreko.. vozio kamion 6 meseci a živeo tamo 6 godina.. zemlja se raspadaVerujem da si dosta proputovao po Americi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
celu usa uzduž i popreko.. vozio kamion 6 meseci a živeo tamo 6 godina.. zemlja se raspadaVerujem da si dosta proputovao po Americi.
A što si išao u USA kad se zemlja raspada? Što nisi odmah pobegao nego ostao 6 godina?celu usa uzduž i popreko.. vozio kamion 6 meseci a živeo tamo 6 godina.. zemlja se raspada
То Лажров лаже
Šta kaže tvoj Rus, da se plaši da će ga poslati na front? Da je zato otišao?Hoćeš ti to da objasniš ovom mom Rusu koji živi kod mene, da više ne može da radi u Rusiji...
Pošto on to očigledno ne zna, izgleda da ti bolje znaš.
Ajde kad budeš u prilici da idemo na kafu sa njim, valjda on bolje zna od nas dvojice.
bio sam mlad.. i tad nije bilo tolko loše.. sad je katastrofa.. i ne samo u usa nego i u kanadi..ljudi gube poslove, kuće.. beskućnika na sve strane.. gojaznost i narkomanija razaraju ove dve vuko je bineA što si išao u USA kad se zemlja raspada? Što nisi odmah pobegao nego ostao 6 godina?
Daj neku sliku koju si ti napravio da vidimo.
raj za narkomane i budale..То Лажров лаже
У Америци је рај

U Izrael izgleda nece mocii šta sad? kako će i šta dalje Ukrajinski fašisti?
Да али сваки од тих наркомана има Ћип и Ајфон.raj za narkomane i budale..
Dobro jutro i tebi. Proslonedeljni pokusaj ukra da se probiju kod adejevke ali su ih Rusi presekli artiljerijom.Dobro jutro iz Ukrajine samo ne znam kako je russoagresorima bilo budjenje![]()
![]()
Ne vidim da planira da ide, mališa mu je upisao (po mom nagovoru) srpsku školu, i već se privikao, a i on intenzivno uči srpski.Šta kaže tvoj Rus, da se plaši da će ga poslati na front? Da je zato otišao?
Jel mu je krajnji plan da ode na Zapad?
Мени овај Американац који живи код мене каже никад више у Америку, глад, дрога и сиромаштво су једини избор.Hoćeš ti to da objasniš ovom mom Rusu koji živi kod mene, da više ne može da radi u Rusiji...
Pošto on to očigledno ne zna, izgleda da ti bolje znaš.
Ajde kad budeš u prilici da idemo na kafu sa njim, valjda on bolje zna od nas dvojice.
Moj brat od tetke se posle 10+ godina vraća iz SAD, već je kupio kuću u okolini Skoplja, potpuno razočaran.A što si išao u USA kad se zemlja raspada? Što nisi odmah pobegao nego ostao 6 godina?
Daj neku sliku koju si ti napravio da vidimo.
brt ljudi gledaju filmove i misle tamo je sve super a ustvari je kracДа али сваки од тих наркомана има Ћип и Ајфон.
Нађи још неку државу где милиони наркомана и бескућника имају Ајфоне и Ћипове.
Кад би им завирио у картонске шаторе видео би и миксер у кухињи и Самсунг плазму у дневном боравку.
Запад је то
Naravno da ne ide.Ne vidim da planira da ide, mališa mu je upisao (po mom nagovoru) srpsku školu, i već se privikao, a i on intenzivno uči srpski.
Biće ovo ista generacija kao Rusi koji su početkom dvadesetog veka ovde dolazili bežeći od boljševika, za par generacija samo će po prezimenu znati da imaju rusko poreklo.
moj drug se posle 15 god vraća januara..ima poso, kuću al se smorio tamo.. kaže da ne može dete da vaspitava kako on želi nego kako oni hoće..morao da nosi neku pe dersku kapicu u školu za neki gej dan..poludeoMoj brat od tetke se posle 10+ godina vraća iz SAD, već je kupio kuću u okolini Skoplja, potpuno razočaran.
Oženio se Makedonkom koja je tamo rođena, dakle nisu krenuli od nule, imali su njene kao pomoć, on je ekstra radnik sa dobrom ekspertizom, već godinama mi se žali kako im je život jednostavno nekvalitetan tamo i sada je digao ruke.
Kolega programer (senior) je otišao u Kanadu i kupio kuću, vratio se pre 3 godine isto razočaran životom tamo, ali sa pričom da se možda vrate, naravno nisu ni oni, ovde im je super. Ja sam isto prošao školovanje sa idejom da ću otići na Zapad, predomislio sam se i konačno odustao od te ideje pre 5-6 godina.
Bila nekad obećana zemlja, to je prošlost.
Znači kad si bio mlad, znao si šta valja.bio sam mlad.. i tad nije bilo tolko loše.. sad je katastrofa.. i ne samo u usa nego i u kanadi..ljudi gube poslove, kuće.. beskućnika na sve strane.. gojaznost i narkomanija razaraju ove dve vuko je bine
bilo nekad tako ..sad je sra njeZnači kad si bio mlad, znao si šta valja.
Pa prednost Amerike je ta da ko hoće da radi, i ko ima dve zdrave daske u glavi, može da radi i da živi relativno lepo.
Tako je bilo pre 70 godina, tako je i danas, uprkos tome što su se vremena promenila. Tamo idem relativno često, majka mi živi tamo, firma mi je odande, i znam šta pričam - niko od mojih prijatelja ne baulja pijan po ulici. A naravno da na internetu mogu da se pronađu slike beskućnika i u USA, i u Rusiji i Kini i gde god hoćeš. I naravno da te slike ne dokazuju ama baš ništa.
Е видиш, али гледају америчке филмове, не рускеbrt ljudi gledaju filmove i misle tamo je sve super a ustvari je krac
pojedu neko gvno za doručak, odu na poso, rade po ceo dan, uveče dođu sje bani i napušavaju se sa ženom ( ako se već nisu razveli ), malo tv se pogleda ..u nedelju u šoping.,.super kvalitetan život brt.. to je za ove koji imaju posao..oni koji nemaju primaju neku socijalu, fiksaju se i alkoholišu
Е видиш, али гледају америчке филмове, не руске![]()
Натоггузи воле Америку а живе ко Руси.Čak i rusoljubi više vole Kjubrika i Kopolu nego Tarkovskog.
Vole petokraku više nego ženu.Натоггузи воле Америку а живе ко Руси.