Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoćeš ti to da objasniš ovom mom Rusu koji živi kod mene, da više ne može da radi u Rusiji...

Pošto on to očigledno ne zna, izgleda da ti bolje znaš.

Ajde kad budeš u prilici da idemo na kafu sa njim, valjda on bolje zna od nas dvojice.
Šta kaže tvoj Rus, da se plaši da će ga poslati na front? Da je zato otišao?

Jel mu je krajnji plan da ode na Zapad?

Табак:

- Руси једва слуЋајно и оЋајниЋки сићушно напредовали.

- Украјинци успјешно покушавају настојати задржати освојено

- Украјинци лукавом тактиком откривају топниЋке положаје агресора тако што пошаљу вод војника мамаца које Руси топништвом побију и тако открију свој положај.

- Су 57 је измишљени зракоплов руске пропаганде, он уопЋе не постоји.

Screenshot_20231107_094953_com.android.chrome_edit_252444562046895.jpg
Screenshot_20231107_094516_com.android.chrome_edit_252526052589070.jpg
Screenshot_20231107_094503_com.android.chrome_edit_252549142591671.jpg

Све ти верујемо ТабаЋе

Screenshot_20231107_073927_com.android.chrome_edit_252572990775521.jpg

raj za narkomane i budale..
Да али сваки од тих наркомана има Ћип и Ајфон.

Нађи још неку државу где милиони наркомана и бескућника имају Ајфоне и Ћипове.
Кад би им завирио у картонске шаторе видео би и миксер у кухињи и Самсунг плазму у дневном боравку.

Запад је то

Šta kaže tvoj Rus, da se plaši da će ga poslati na front? Da je zato otišao?

Jel mu je krajnji plan da ode na Zapad?
Ne vidim da planira da ide, mališa mu je upisao (po mom nagovoru) srpsku školu, i već se privikao, a i on intenzivno uči srpski.

Biće ovo ista generacija kao Rusi koji su početkom dvadesetog veka ovde dolazili bežeći od boljševika, za par generacija samo će po prezimenu znati da imaju rusko poreklo.

Hoćeš ti to da objasniš ovom mom Rusu koji živi kod mene, da više ne može da radi u Rusiji...

Pošto on to očigledno ne zna, izgleda da ti bolje znaš.

Ajde kad budeš u prilici da idemo na kafu sa njim, valjda on bolje zna od nas dvojice.
Мени овај Американац који живи код мене каже никад више у Америку, глад, дрога и сиромаштво су једини избор.

A što si išao u USA kad se zemlja raspada? Što nisi odmah pobegao nego ostao 6 godina?

Daj neku sliku koju si ti napravio da vidimo.
Moj brat od tetke se posle 10+ godina vraća iz SAD, već je kupio kuću u okolini Skoplja, potpuno razočaran.

Oženio se Makedonkom koja je tamo rođena, dakle nisu krenuli od nule, imali su njene kao pomoć, on je ekstra radnik sa dobrom ekspertizom, već godinama mi se žali kako im je život jednostavno nekvalitetan tamo i sada je digao ruke.

Kolega programer (senior) je otišao u Kanadu i kupio kuću, vratio se pre 3 godine isto razočaran životom tamo, ali sa pričom da se možda vrate, naravno nisu ni oni, ovde im je super. Ja sam isto prošao školovanje sa idejom da ću otići na Zapad, predomislio sam se i konačno odustao od te ideje pre 5-6 godina.

Bila nekad obećana zemlja, to je prošlost.

Да али сваки од тих наркомана има Ћип и Ајфон.

Нађи још неку државу где милиони наркомана и бескућника имају Ајфоне и Ћипове.
Кад би им завирио у картонске шаторе видео би и миксер у кухињи и Самсунг плазму у дневном боравку.

Запад је то
brt ljudi gledaju filmove i misle tamo je sve super a ustvari je krac
pojedu neko gvno za doručak, odu na poso, rade po ceo dan, uveče dođu sje bani i napušavaju se sa ženom ( ako se već nisu razveli ), malo tv se pogleda ..u nedelju u šoping.,.super kvalitetan život brt.. to je za ove koji imaju posao..oni koji nemaju primaju neku socijalu, fiksaju se i alkoholišu

Ne vidim da planira da ide, mališa mu je upisao (po mom nagovoru) srpsku školu, i već se privikao, a i on intenzivno uči srpski.

Biće ovo ista generacija kao Rusi koji su početkom dvadesetog veka ovde dolazili bežeći od boljševika, za par generacija samo će po prezimenu znati da imaju rusko poreklo.
Naravno da ne ide.

Ovde je dobrodošao, tamo nije. Isto važi i za Kineze, a uskoro će i za Indijce.

Moj brat od tetke se posle 10+ godina vraća iz SAD, već je kupio kuću u okolini Skoplja, potpuno razočaran.

Oženio se Makedonkom koja je tamo rođena, dakle nisu krenuli od nule, imali su njene kao pomoć, on je ekstra radnik sa dobrom ekspertizom, već godinama mi se žali kako im je život jednostavno nekvalitetan tamo i sada je digao ruke.

Kolega programer (senior) je otišao u Kanadu i kupio kuću, vratio se pre 3 godine isto razočaran životom tamo, ali sa pričom da se možda vrate, naravno nisu ni oni, ovde im je super. Ja sam isto prošao školovanje sa idejom da ću otići na Zapad, predomislio sam se i konačno odustao od te ideje pre 5-6 godina.

Bila nekad obećana zemlja, to je prošlost.
moj drug se posle 15 god vraća januara..ima poso, kuću al se smorio tamo.. kaže da ne može dete da vaspitava kako on želi nego kako oni hoće..morao da nosi neku pe dersku kapicu u školu za neki gej dan..poludeo

bio sam mlad.. i tad nije bilo tolko loše.. sad je katastrofa.. i ne samo u usa nego i u kanadi..ljudi gube poslove, kuće.. beskućnika na sve strane.. gojaznost i narkomanija razaraju ove dve vuko je bine
Znači kad si bio mlad, znao si šta valja.

Pa prednost Amerike je ta da ko hoće da radi, i ko ima dve zdrave daske u glavi, može da radi i da živi relativno lepo.

Tako je bilo pre 70 godina, tako je i danas, uprkos tome što su se vremena promenila. Tamo idem relativno često, majka mi živi tamo, firma mi je odande, i znam šta pričam - niko od mojih prijatelja ne baulja pijan po ulici. A naravno da na internetu mogu da se pronađu slike beskućnika i u USA, i u Rusiji i Kini i gde god hoćeš. I naravno da te slike ne dokazuju ama baš ništa.

Znači kad si bio mlad, znao si šta valja.

Pa prednost Amerike je ta da ko hoće da radi, i ko ima dve zdrave daske u glavi, može da radi i da živi relativno lepo.

Tako je bilo pre 70 godina, tako je i danas, uprkos tome što su se vremena promenila. Tamo idem relativno često, majka mi živi tamo, firma mi je odande, i znam šta pričam - niko od mojih prijatelja ne baulja pijan po ulici. A naravno da na internetu mogu da se pronađu slike beskućnika i u USA, i u Rusiji i Kini i gde god hoćeš. I naravno da te slike ne dokazuju ama baš ništa.
bilo nekad tako ..sad je sra nje
malo ko tamo ima dve daske u glavi.. glupa nacija
ovo je masovna pojava u zadnje dve godine..krokodil droga koja ih razvaljuje..msm da u centru Pekinga ili Šangaja ili Moskve ovoga nema

brt ljudi gledaju filmove i misle tamo je sve super a ustvari je krac
pojedu neko gvno za doručak, odu na poso, rade po ceo dan, uveče dođu sje bani i napušavaju se sa ženom ( ako se već nisu razveli ), malo tv se pogleda ..u nedelju u šoping.,.super kvalitetan život brt.. to je za ove koji imaju posao..oni koji nemaju primaju neku socijalu, fiksaju se i alkoholišu
Е видиш, али гледају америчке филмове, не руске ☝️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back