Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Укро офанзива иде по плану

Ukraine's situation is deteriorating, its armed forces are exhausted and its weapons reserves are running out. We must stop expecting victory over Russia – says the Washington Post.

The situation in Ukraine is worse today than it was a year ago. The Ukrainian counteroffensive was intended to maintain Kiev's political support by proving it could recapture lost territory.

Ukrainian armed forces soldiers are exhausted, weapons supplies are running low and the West is divided over the issue of further aid to Kiev. Ukraine's supporters urgently need to rethink their political approach.

20231106_213117.jpg

Nepoznata eksplozivna naprava & GRU, SBU ili GUR pitanje je sad: Likvidiran zamenik Zalužnog. A još jedno ‘nako bitno pitanje: Ko je sledeći? I ko je na potezu? Sami Ukri ili GRU?

EF41146F-7E6D-4C29-9E75-667DFAFC39E4.jpeg

„У селу Чаики од “непажљивог руковања муницијом” преминуо је код куће 39-годишњи војник. Његов 13-годишњи син је тешко рањен и хоспитализован је", рекла је портпарол Министарства унутрашњих послова Украјине Маријана Рева, преносе РИА Новости.

Информацију о смрти помоћника потврдио је и сам Залужни на свом Телеграм каналу. Залужни тврди да је Честјаков са породицом славио рођендан када је "непозната експлозивна направа експлодирала у једном од поклона".

Како пише Украинска правда, позивајући се на извор у Министарству унутрашњих послова земље, у експлозији је тешко повређен син високог војног званичника, који је хоспитализован у тешком стању. Додаје се да супруга и ћерка, које су се такође налазиле у близини, нису повређене.

Укро офанзива иде по плану

Ukraine's situation is deteriorating, its armed forces are exhausted and its weapons reserves are running out. We must stop expecting victory over Russia – says the Washington Post.

The situation in Ukraine is worse today than it was a year ago. The Ukrainian counteroffensive was intended to maintain Kiev's political support by proving it could recapture lost territory.

Ukrainian armed forces soldiers are exhausted, weapons supplies are running low and the West is divided over the issue of further aid to Kiev. Ukraine's supporters urgently need to rethink their political approach.

Pogledajte prilog 1442387
Kako ide SVO?

https://fb.watch/o8-cae4-w0/
evo snimak 3x pogodak ruske kante :plez:

Сви су јавили о два пројектила који су промашили, што се види на пошетку клипа. Откуд се попјавио тај трећи удар? Што је пренагло прекинут? Погледај део нечега што лети код другог удара па га види мало унатраг на почетку трећег удара. Што се слика цело време тресе? Што нема тона?
Све, баш све, указује на фалсификат који служи пропаганди да би се будале и блесе држале у убеђењу како ****** добијају рат.

Да ниси ти онај "украјински дрвени адвокат" чУдомир стојковић, из неког села код Ваљева ?
Нисам. Ево зову ме неки Американци, шта сад хоће од мене?! Већ су ми нудили посао. Идем да видим каква је салама у ЦИА сендвичима.

Lupetaš napamet po starom dobrom običaju. Rusi su se ograničili na delove koji su planirali da uzmu. I koji će ostati njima, jer zapadnjaci puštaju tvog p.edera niz vodu. Jer Izrael je sada aktuelan. A tvoj p.eder se orjentisao na cviljenje, slinjenje i kukumavčenje. Ali uzalud. I pored svih paretina i oružja, Rusi mu sa 10% svojih kapaciteta stavili iz b.ulje direkt u usta. I ko je onda nesposoban? Znaš ti to dobro ujko.
Ti si očito prespavao prve mjesece rata u Ukrajini..

On je Ukrajinac koji možda govori ruski: sam se ofirao korišćenjem reči ‘lodka’ za brod/plovilo, na ruskom i ukrajinskom se piše sa yu, a on napisao srpskom ćirilicom pa ispalo kao iz bugarskog.

Pazi mu nick: na srpskom bi bio Gideon, Gedeon je ruski ili ukrajinski oblik tog biblijskog imena. Zeznu se ljudi oa ostave traga tu i tamo. Nomen est omen: Gedeon uopšte nije srpski oblik biblijskog imena Gideon, a njega Biblija fakat jako zanima, iz nje je uzeo ime.

То око надимка сам му напоменуо већ код првог блебетања.

Ставио сам Гедеон јер читам Библију на руском, руски синодски превод. У руском је Гедеон. Мене Србина прогласите за Украјинца. Украјинци би ми требали аутоматски дати држављанство и какав ајзернес кројц
Trebali bi ti dati pusku i na front hahahaha

То је онај што је др Драган Радован Дабић-Караџић тражио од њега да му набави атомску бомбу да је баци на Сарајево. Жириновски је био и остао кремаљска дворска луда и трбухозборац кремаљског сатрапа. Пелцовао се, како би рекла велика Десанка, са 4-5 Спутњика па умро!
Лијте кише ‘ладне воде,
Укроп оде, Укроп оде!

24855B08-567C-466B-AA3D-CEEF80A4CE6E.jpeg

Da BRE, tvoj kardinal Bartolomej inače nije zapenušani grčko-fanariotski nacionalista, i tvoj Fanar nije ukidao SPC i smišljeno uništavao srpsku pismenost pod Osmanlijama, dabome.

Nisi ti ni Srbin ni pravoslavni, kome je ukrajinski maternji naući srpski bez problema, samo Slovaci i ostali Južni Sloveni to mogu tako lako kao vi.
Коју српску писменост под Османлијама? Колико их је пре било писмено? Само племство и попови. Племство су уништили Турци. Остали су само попови и калуђери писмени. За фанариоте ни би ни чуо да их Руси нису почели помињати због чувеног Вартоломејевог томоса Православној цркви Украјине, а наши преносе руска писанија. Ено владика и свештеника из "расколничке" ПЦУ служе по светогорским манастирима. Србин сам и не вређај, опанчару! Дјакују за увреде

Guraju Rusi na vise mesta,ako probiju Ukrajincima se ne pise dobro

Борбе на споју ДНР и Запорожја: руска војска наставља нападе, потискујући украјинске оружане снаге на линији Равнопољ - Старомајорское
▪Далекоисточни борци 127. дивизије настављају успешну офанзивну операцију на правцу Јужног Доњецка.
▪ „Западно од Старомајорског, руске оружане снаге су имале делимичан успех у области Грушеве греде и шумског појаса“, признају украјински војни аналитичари.
▪Пре неки дан су известили да су „североисточно од Пријутноја Руси кренули у напад дуж Грушеве греде у правцу Старомјерског.
▪На линији фронта код некадашњег Времевског истуреног дела Оружаних снага Украјине, Оружане снаге Украјине су већ 2 месеца у дефанзиви, а наше трупе изводе нападе, враћајући раније изгубљене положаје.
Menjaju fokus non stop ..Kako Ukri prebace rezerve sa jednog na drugi front tako oni prebace fokus ..Ocito je da su Ukri tanki sa rezervama..Bit ce kukanja kad dođe zima ..

Ovaj lupeta o 350.000 a ti još dodaješ 150.000 za svaki slučaj..
Bezi bre stariji vodniče JNA.
Strašno je to kad i ne smeš da pomisliš koliko ih je pušteno pod mač, i koliko tek sledi, a kako si se letos samo ložio, ‘Azovsko more za tri dana’, ‘Krim za 96 sati’ kad tamo, “oluja” pravac u čabar uz pogibiju više Ukra nego što ste vi ikada imali uniformisanih. Tek slede strahote, al za tvoje Ukre.

Jel si ih pitao zbog čega se onaj sposobni Ukr igr’o bombom? :hahaha: :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back