Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dide ih ništa nisu mogle naučiti jer su ih Rusi pregazili zajedno sa Rumunima kod Staljingrada ko plitak potok, a ono što je preostalo od 369. legionarske nosilo je petokraku i u prvim redovima probijalo švabske frontove !
Pošto znam da ih zbog tih razloga nije imao ko naučiti, evo im par sličica silnog Wermahta poslije operacije Bagration u šetnji Moskvom prije odlaska na radnu akciju u Sibir ! Sitnica od 60000 Švabonja između ostalog i četrdesetak generala najbolje dokazuje onu našu narodnu " ko krene na Ruse, iz mjesta je nahebo!"
Pogledajte prilog 1474340Pogledajte prilog 1474341
I ovo je bio samo deo zarobljenih.Ovo treba malim svabama pokazivati svaki dan,da odrastu u prave ljude.Da ne ponove gresku iz proslosti.

87 od 90 , kazu da su oborili , pa se ja pitam ,
jel je to istina ili nije
hmm, na sve strane te 3 koje nisu oborili isle u posetu i odesi , harkovu kijevu i ,,jos na drugim mestima
ili je da su 87 sa uspehom stigli do odredista.

87 od 90 , kazu da su oborili , pa se ja pitam ,
jel je to istina ili nije
hmm, na sve strane te 3 koje nisu oborili isle u posetu i odesi , harkovu kijevu i ,,jos na drugim mestima
ili je da su 87 sa uspehom stigli do odredista.
Jedan od komentara

""...a ova tri, koja nisu srušili, pogodili su četri vrtića, osam škola, sedam kafića, dva trgovačka centra i desetak stambenih zgrada, raspoređenih u tridesetak ukrajinskih gradova i sela....."""

Screenshot_2024-01-01-18-40-27-191_com.twitter.android.jpg
Gluposti.
Pa u Ukrajini nema nacizma, Sizif mi rekao.

Svetogorski starci su Vladimira Putina proglasili carem pravoslavlja prilikom njegove posete Svetoj Gori i stavili ga na tron vizantijskih imperatora , gde posle njih niko na tom mestu nije stajao .

Ko god je pravoslavni hriscanin , mora zato stati pod ruski barjak i ratovati protiv NATO nacizma za pobedu pravoslavlja.

Zeusa ti, znaš li u kojem veku živiš? U 21-om (slovima: dvadeset prvom). Vreme križarskih i verskih ratova je odavno za nama.

Честитам Украјинцима, ако их има на форуму, нову годину. Одлично су се показали. Мислио сам да ће поклекнути у задњих два месеца, али издржали су. Свака част. Добри су борци. Далеко бољи од у свему надмоћнијих Руса. Сетимо се само колику авијацију имају Руси а колику Украјинци. Стварно Путинова армија личи пре на ловачко друштво него на војску. Линија фронта углавном стоји. Ако се одупру до пролећа, одбраниће Украјину као државу и то је већ на неки начин победа иако ће Путинстан (РФ) несумњиво задржати део Донбаса и југа.

Честитам Украјинцима, ако их има на форуму, нову годину. Одлично су се показали. Мислио сам да ће поклекнути у задњих два месеца, али издржали су. Свака част. Добри су борци. Далеко бољи од у свему надмоћнијих Руса. Сетимо се само колику авијацију имају Руси а колику Украјинци. Стварно Путинова армија личи пре на ловачко друштво него на војску. Линија фронта углавном стоји. Ако се одупру до пролећа, одбраниће Украјину као државу и то је већ на неки начин победа иако ће Путинстан (РФ) несумњиво задржати део Донбаса и југа.
Nema ih.

Znači i ti simpatišeš komuniste... pa zašto to
zato sto u komunizmu se i kaze da ces i imati onoliko koliko ti i je potrebno i da nece bit izrabljivanja.
i nikako da shvatis , ne znam kako da ti uguram , sta ke pojam Komunizma , kao i gde je nastala ta ideja a i zasto , na zalost i nije uradjena , tamo za gde i je pisana.
Normalno moj Sizfe , trebalo bi da Obradis , knjiga i k jiga o KMarksu i Engelsu i njihovoj takozvanoj Marksistickoj Filozofiji , ihhh, godinama bi ti i rebalo da obradis Kapital i odnos kapitala.
vidis , u jednom od tih delova , posle II svetskoga rata , pojedine drzave na zapadu , da bi smirile svoje stanovnistvo da su i primenili dosta sto i je u kapitalu i dato
pa je to nazvano SOCIJAL , Demokratske ..
po pitanju davanja socijalnoga kako za zaposljavanje , zastite onih koji i nisu mogli raditi , obavezno obrazovanje i jos uz to besplatno , pa , onda , takozvano , socijalni stanovi i dodatci ..
E moj sizife , morao bih te staviti u klupu koja se recimo dgo godina , i koristila i u njoj su sedeli taki ki sto si i ti.
i onda , Profa , bi i krenuo sa osnovima drustvenih istrazivanjima , kao i
uhhh, pa trebalo bi pa jedno 25 godina da te ucim i ucim ali sve mi se cini da bi to bilo kao sto i je nekada se zvalo
pacija Skola..i ti bi bio dobar patak

pro_v_1262942 (1).jpg

Pogledajte prilog 1474414

****** у маузолеју већ :eek:
Путин није један човек, то је институција. То је цело позориште са 5-6 глумаца. Може да буде још сто година на власти. Само наредни глумац навуче маску и ето Путина.

Zeusa ti, znaš li u kojem veku živiš? U 21-om (slovima: dvadeset prvom). Vreme križarskih i verskih ratova je odavno za nama.
А ја чуо сасвим другу причу са Свете горе, да му је дан калуђер рекао да ће због Украјине да гори у паклу. И да је претеча антихриста.

Oni to kopiraju simbole sa Ruske Rublje, zvanicne valute Ruskog Cara
А ја чуо сасвим другу причу са Свете горе, да му је дан калуђер рекао да ће због Украјине да гори у паклу. И да је претеча антихриста.
Pogledajte prilog 1474414

****** у маузолеју већ :eek:

Што је више клевета и лажи
Путин нам је милији и дражи!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back