Znači i ti simpatišeš komuniste... pa zašto to
zato sto u komunizmu se i kaze da ces i imati onoliko koliko ti i je potrebno i da nece bit izrabljivanja.
i nikako da shvatis , ne znam kako da ti uguram , sta ke pojam Komunizma , kao i gde je nastala ta ideja a i zasto , na zalost i nije uradjena , tamo za gde i je pisana.
Normalno moj Sizfe , trebalo bi da Obradis , knjiga i k jiga o KMarksu i Engelsu i njihovoj takozvanoj Marksistickoj Filozofiji , ihhh, godinama bi ti i rebalo da obradis Kapital i odnos kapitala.
vidis , u jednom od tih delova , posle II svetskoga rata , pojedine drzave na zapadu , da bi smirile svoje stanovnistvo da su i primenili dosta sto i je u kapitalu i dato
pa je to nazvano SOCIJAL , Demokratske ..
po pitanju davanja socijalnoga kako za zaposljavanje , zastite onih koji i nisu mogli raditi , obavezno obrazovanje i jos uz to besplatno , pa , onda , takozvano , socijalni stanovi i dodatci ..
E moj sizife , morao bih te staviti u klupu koja se recimo dgo godina , i koristila i u njoj su sedeli taki ki sto si i ti.
i onda , Profa , bi i krenuo sa osnovima drustvenih istrazivanjima , kao i
uhhh, pa trebalo bi pa jedno 25 godina da te ucim i ucim ali sve mi se cini da bi to bilo kao sto i je nekada se zvalo
pacija Skola..i ti bi bio dobar patak