Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam sto mu pises eseje,dobices odgovor u rangu jovane jeremic
nacin na koji se psiholoski moze , druga osoba dovesti i do mental breakdown i je , da se stalno i podseti.Vidis , kao , moderator , ovde bi morao biti u rangu kao sto smo i mi svi , nas , sveznalica , zna da i prijavi , pa se desavalo da njegovi istomisljenici i banuju.
recimo , za i obicnu rec , koja i je u normalnoj konverzaciji i dato , nasega XZ su trajno banovali.
i , koliko se god on i bunio , moja struka mu i ukazuje , da ipak sve sto i procita iako i nema nameru da cita , mozak prima sve to ...
i tko zna , kada Amerikanci , natovci budu porazeni , e tada ce doci kod njega i promena.

Poslednja izmena od moderatora:
nacin na koji se psiholoski moze , druga osoba dovesti i do mental breakdown i je , da se stalno i podseti.Vidis , kao , moderator , ovde bi morao biti u rangu kao sto smo i mi svi , nas , sveznalica , zna da i prijavi , pa se desavalo da njegovi istomisljenici i banuju.
recimo , za i obicnu rec , koja i je u normalnoj konverzaciji i dato , nasega XZ su trajno banovali.
i , koliko se god on i bunio , moja struka mu i ukazuje , da ipak sve sto i procita iako i nema nameru da cita , mozak prima sve to ...
i tko zna , kada usranci , natovci budu porazeni , e tada ce doci kod njega i promena.
Nece ni tad da prihvate realnost,zapamti,ici ce lupetanje druga vojna sila se mucila 5 godina sa ukrajinom bla bla,istoriju iz 1945 su vec poceli ovde da izmisljaju,tako da nece ni sad biti nista drugacije

Ne bih se slozio sa tobom jer ih i tamo ima kao i ovde,ucili ih od malih nogu da zapadno g**no mirise na lavandu.Oni svesni su ostali,nisu se odrekli otadzbine zarad lakseg zivota,nisu se odrekli sebe i predaka.
Podsetimo se jednog istorijskog trenutka

40e547a016a3b38d17a7c5c644d13d37.png

Nece ni tad da prihvate realnost,zapamti,ici ce lupetanje druga vojna sila se mucila 5 godina sa ukrajinom bla bla,istoriju iz 1945 su vec poceli ovde da izmisljaju,tako da nece ni sad biti nista drugacije
Dide ih ništa nisu mogle naučiti jer su ih Rusi pregazili zajedno sa Rumunima kod Staljingrada ko plitak potok, a ono što je preostalo od 369. legionarske nosilo je petokraku i u prvim redovima probijalo švabske frontove !
Pošto znam da ih zbog tih razloga nije imao ko naučiti, evo im par sličica silnog Wermahta poslije operacije Bagration u šetnji Moskvom prije odlaska na radnu akciju u Sibir ! Sitnica od 60000 Švabonja između ostalog i četrdesetak generala najbolje dokazuje onu našu narodnu " ko krene na Ruse, iz mjesta je nahebo!"
lzblnq4vley41.jpg
german_prisoners_parade_moscow_small.jpg

⚡️ Dnepropetrovsk region. The sound of an explosion. 01.01 21:25

The sound of an explosion was reported in the southern part of the area.
Local public accounts report several bangs and air defense operations.

There was no air raid alert.

P
Dide ih ništa nisu mogle naučiti jer su ih Rusi pregazili zajedno sa Rumunima kod Staljingrada ko plitak potok, a ono što je preostalo od 369. legionarske nosilo je petokraku i u prvim redovima probijalo švabske frontove !
Pošto znam da ih zbog tih razloga nije imao ko naučiti, evo im par sličica silnog Wermahta poslije operacije Bagration u šetnji Moskvom prije odlaska na radnu akciju u Sibir ! Sitnica od 60000 Švabonja između ostalog i četrdesetak generala najbolje dokazuje onu našu narodnu " ko krene na Ruse, iz mjesta je nahebo!"
Pogledajte prilog 1474340Pogledajte prilog 1474341
Posle kazu komunisti ne valjaju,cak su organizovali ekskurzije hitlerovcima u prirodne lepote Sibira

ali s
Pa evo ti prvi, slobodan si da u kapitalizmu pričaš o superiornosti komunizma i da cređaš sistem koji te hrani.

Gde to ima?
prvo i prvo , ovo nije kapitalizam u kome se nalazim , trebalo bi da ti i shvatas razlike
ovde je imperijalizam a to znaci iskoriscavanje sve i svakoga azarad svojih dobitaka kao koorporacije.
s druge strane , vidim da nisi nikada ni obradio , Kapital gde i je ukazano , kako izas to rani kapitalizam nije dobar sa za vecinu stanovnika/

i sta da ti kazem a to je da Komunizam i je Utopia , i da nigde amam bas nigde i nije komunizam zavlado.
a dal i znas zasto
pa evo jedna mala sitnica koja i daje , nemogucnost i da se ostvari
a to je Tvoja sebicnost , tvoj ego i da mislis da si ti neko i nesto i normalno ima se i reakcija na takvo ponasanje.
i ovde , ovu drzavu kao i jameriku , , su i izgradili , mnogi oni koji su iz razlicitih razloga i dosli. s moje strane , da nije bilo Idiota , kojima se danas i divite , Nikada , ama bas nikada ne bih napustio moj rodjeni grad i sve sto i je bilo u tadasnjoj Jugoslaviji.
i da bi i mogao ista razumeti dat cu ti nesto a ti i dobro razmisli jer je to istina ili ne
Stara jebvrejska kletva i je
"dabogda imao pa nemao"

Pa evo ti prvi, slobodan si da u kapitalizmu pričaš o superiornosti komunizma i da cređaš sistem koji te hrani.

Gde to ima?

На врхунцу Макартизма, политичке праксе назване по сенатору Џозефу Макартију, донет је Закон о контроли комуниста, којим су забрањени рад КПСАД и њене активности.

Закон је 24. августа 1954. године потписао амерички председник Двајт Ајзенхауер.

Још увек је на снази.

Rusija samo treba da zaustavi iseljavanje intelektualaca na zapad i biće im super.

Jer ko je bio snalažljiv, već je pobegao.
Rusija i Evropa su oduvek bili centar civilizacije i simbol razvoja , kako nauke tako i drustva. Na zapad su bezali i odlazili samo oni koji nisu mogli ovde da se pokazu i da se probiju , kao i olos drustva.
U Rusiji i Kini zive i rade vise od polovine naucnika sveta. Tamo kada ode i nas najbolji naucnik , on je tamo prosecan. Samo na zapad moze da ode. Tamo cini neku razliku.
Pukni od muke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back