Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.261
Probali par puta,pa izginu i oni sto skupljajuNapustili su Marinku, ni tela nisu pokupili.
Biće proglašeni nestalima da Zelenko izbegne plaćanje odštete familijama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probali par puta,pa izginu i oni sto skupljajuNapustili su Marinku, ni tela nisu pokupili.
Hvala, Rusi to uradili? Ja mislio Ukrajinci.Da, sve je krenulo kad su Rusi organizovali Majdan u Kijevu i nasilnu promenu Vlasti
![]()

Kad se neko pravi grbav, obično takav i ostane.Hvala, Rusi to uradili? Ja mislio Ukrajinci.
možda se radi o strancima iz bolivije,brazila,hondurasa,londona ili varašave...koga od hohola boli kuhac za njih..Napustili su Marinku, ni tela nisu pokupili.
rusija je zabranila lgbt zajednicu.Suština je da ako rušiš spomenike, nasilno menjaš jezik, poništavaš jedne i uvodiš druge praznike, menjaš nazive gradova i ulica, zabranjuješ crkvu u koju ide velika većina građana, menjaš kompletnu istoriju... to znači da se nalaziš na teritoriji koja nije tvoja, nego nekog drugog.
Ne, nego je to borba protiv ekstremistickih oeganizacija.rusija je zabranila lgbt zajednicu.
homoseksualce, lezbejke, biseksualce, trans...
jel to znači da se rusija nalazi na teritoriji lgbt-ja?
slično kao kad se ukrajina bori protiv ekstremističkih organizacija na svojoj teritorijiNe, nego je to borba protiv ekstremistickih oeganizacija.![]()
Ukrajina vrsi masakre i zlocine nad sopstvenim gradjanima.slično kao kad se ukrajina bori protiv ekstremističkih organizacija na svojoj teritoriji
Dzabe pricas,na to se prave ludi.Ukrajina vrsi masakre i zlocine nad sopstvenim gradjanima.
Dzabe im, mogu samo da histerisu. Putin bate drma planetom!Isti ti sto Putina hoce u Hag podrzavaju onaj holokaust nad civilima u Gazi.
Jasno mi je šta te muči. Ugrožena ti zajednica.rusija je zabranila lgbt zajednicu.
homoseksualce, lezbejke, biseksualce, trans...
jel to znači da se rusija nalazi na teritoriji lgbt-ja?
On sam sa sobom ne moze da utvrdi dal je Srbin,Hrvat,Bosnjo il nesto treceZnao sam šta te muči. Ugrožena ti zajednica.
Treba da odeš u Rusiju, tamo se pederastija leči.
Misliš da seksualne manjine imaju nacionalnost?On sam sa sobom ne moze da utvrdi dal je Srbin,Hrvat,Bosnjo il nesto trece
Nacionalnosti,pise cirilicom a imao je ovde izjavu da Srbe treba proterati na Ural itd.Misliš da seksualne manjine imaju nacionalnost?
Ma tip je tu samo sa jednim ciljem. Da provocira. Ali postovi su mu toliko besmisleni, upadljivo glupi, da može da isprovocira samo neke koji se lako lože na bilo šta.Nacionalnosti,pise cirilicom a imao je ovde izjavu da Srbe treba proterati na Ural itd.
Pametno. Bolje izaci no ostati bez vlastite volje i pameti.Austrija primijenila Orbanov poučak kad se odlučivalo o sankcijama prema Rusiji i izašla sa sastanka, 12 krug sankcija usvojen...heheh
Jasno mi je šta te muči. Ugrožena ti zajednica.
Treba da odeš u Rusiju, tamo se pederastija leči.
Te trolove su po hrvatskim portalima trajno banovali pa se ovde zapatili.Ma tip je tu samo sa jednim ciljem. Da provocira. Ali postovi su mu toliko besmisleni da može da isprovocira samo neke koji se lako lože na bilo šta.
i već treću godinu ih rusi raketama, bombama, tenkovima... spašavaju od masakra, a oni ne žele da budu spašeniUkrajina vrsi masakre i zlocine nad sopstvenim gradjanima.
Narod zeli, ali fasisticka hunta u Kijevu ne zeli i zato salje sopstveni narod u tragediju!a oni ne žele da budu spašeni