Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.646
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma odakle wermahtu 120.000 granata da ispali, ali dobro tešite se, nije to loše.I manje, s obzirom na omjer uništene tehnike.
Druga baterija njemačkih patriota ide u Ukrajinu...Nego, jel tko primjetio kako im Švabe vraćaju milo za drago, sve ka da neće. Švabe postali glavni u Europi za Istočni front.
Mnogo si smešan. Nastavi tako, svaki put se od srca ismejem čitajući tvoje postove. Uraaaaa!Pogledaj snimke iz ruskih gradova, ni ne sole više, zatvaraju škole jer ih je okovala zima.
kako su i fino naaucili red, kako i treba.
Ovo nije mesto za takmicenje u disciplini - KO VISE SLAZE.Jel se sjeća još netko onog s početka teme da je ruska invazija Ukrajine najbrže vojno napredovanje u povijesti svijeta?
E pa:
Napoleon je nakon tri mjeseca zauzeo Moskvu, Nijemci u četiri mjeseca prešli 2000km, uništili 3,5 milijuna Rusa i opsjeli Moskvu.
Kraj 2023. Rusi nakon dvije godine stigli na čak 80km od startne pozicije i sve su bliže domaji svakim danom.
Druga baterija njemačkih patriota ide u Ukrajinu...Nego, jel tko primjetio kako im Švabe vraćaju milo za drago, sve ka da neće. Švabe postali glavni u Europi za Istočni front.
Sta ste bili vi sa cvecem za docek Hitlerovih jedinica?I ostali ste takvi do kraja.Sad se ispostavlja da je to bila katastrofalna greška...jer što je Rusad bila pri čerečenju Poljske sa Hitlerom nego fašistička.
Ocigledno ne citas.Pises kako bi voleo da jeste a ne kako je bilo.Da, citam i Wiki i ozbiljne autore i cak i ruski to nevoljko priznaju, ali tako je bilo.
Nemoj pisati neistine ovde.Ako nisi znao,evo ti pa pogledaj.Geografski su malo zauzeli Europe ali nacionalnoidentitetski nisu Europa.
Ne iskrivljuj...naveo sam da su mongoloidi dijelom zauzeli dio Europe ali time ne postaješ Europljanin nacionalnoidentitetski su i dalje Mongolioidi koji žive na zauzetom tlu Europe.Nemoj pisati neistine ovde.Ako nisi znao,evo ti pa pogledaj.
Pogledajte prilog 1463467
Ne iskrivljujem ja nista. Ti si napisao da su zauzeli MALO Evrope. A Evropski deo Rusije je 5 puta veci od Francuske!Ne iskrivljuj...naveo sam da su mongoloidi dijelom zauzeli dio Europe ali time ne postaješ Europljanin nacionalnoidentitetski su i dalje Mongolioidi koji žive na zauzetom tlu Europe.