koje zemlje? nikad cuoZemlje BIRCS-a su uvele sankcije rusiji, a ti se jos uvek nadas kao nemci u aprilu 45te u neko cudo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje zemlje? nikad cuoZemlje BIRCS-a su uvele sankcije rusiji, a ti se jos uvek nadas kao nemci u aprilu 45te u neko cudo
Нешто си чуо, али ниси баш разумео. Изнад Карловог моста нема винограда. Постоји централни кварт који се зове "Виногради" али тамо није било винограда од средњег века.Nazalost morao sam sluzbeno da provedem 12 godina tamo medju degenericima. Bogu hvala vracen sam nazad u Srbiju, trebalo mi je par meseci da se vratim u normalu.
Koji crni Prag. Sedis u onoj tvojoj bugarskoj selendri i mastas da si u vinogradima iznad Karlovog mosta. Nikada Bugarine, nikada….
Није требало да ставиш реч русофобија тамо где јој није место - Чињеница је да су десетине хиљада убијених цивила у Украјини резултат циничне и агресивне политике иза које стоје поједини људи. Али треба да знаш да су људи који подржавају ова убиства (као што си ти ) често једнако одговорни као и починиоци.
Русофоб могу да будем само за људе који не разумеју шта ова реч значи и у којима је просто бијесна жеђ за осветом према свему страном, европском или америчком, проистекла из деценијске индоктринације о некој историјској "неправди" и неким "етничким" земљама.
Nema nista od pregovora.Dakle prema tvom misljenju, ako Rusija uspije osvojiti citavu danasnju Ukrajinu, izbrisat ce i ukrajinsku naciju i ukrajinu kao bilo kakav politicki pojam?
Ako je tako, zasto je onda Rusija vec sada otvorena za pregovore sa Kijevom?

Ako već nešto smatraš činjenicom zašto onda to ne uporediš sa onom što čine krvoločne hijene sa zapada? Zašto ne kažeš da su upravo te zveri posle 2. svetskog rata pobile više ljudi od Hitlera - Hitler 50.000.000, a krvoločne hijene sa zapada već 60.000.000? Nije li činjenica da su ti najveći zločinci u istoriji ljudske civilizacije pobili samo u Iraku više od 1.500.000 civila i više od 500.000 nevine dečice? Zašto ne naglasiš da cionisti na Bliskom istoku dnevno pobiju više civila nego li ruska vojska za dve godine? To su činjenice, a ono što ti namećeš kao nekakvu percepciju je laprdanje dokon NATO bota ...Чињеница је да су десетине хиљада убијених цивила у Украјини резултат циничне и агресивне политике иза које стоје поједини људи.
на буљуке значи на врпе а не један по једанЗадњих недеља НАТО војници гину на буљуке
Dagestanci ne čine 40-50% stanovništva Rusije, kao što Rusi čine stanovništva Ukrajine. Također, Rusi nemaju krizu identiteta, ne grade svoju nacionalnu ideju na anti-dagestanskom narativu, kao što Ukrajinci svoju nacionalnu ideju grade (iskljucivo) na antiruskom narativu.Jedan u komentaru kaze ukrajina je drzava sastavljena od svega i svacega,a rusija nije,od cecena radikalnih muslimana preko kosookih dagestanaca,karelijaca ugro finskih,tatara,to je takva zbirstina okupljena moze se reci na silu koja ne funkcionise nikako,samo autokratski sistem koji je tamo vec 100g nekako to drzi.
Inace kad bi bilo slobode misljenja puko bi balon ocas posla
Isto ko sto ti znas da sviras klavirVidim, demilitarizacija Rusije se nastavlja ubrzanim tempom.
Zelis da kazes da ruska vojska danas ima vise vojne tehnike i osoblja nego jucer?Isto ko sto ti znas da sviras klavir
Hoces da kazes da znas da sviras klavirZelis da kazes da ruska vojska danas ima vise vojne tehnike i osoblja nego jucer?
Stravicno za Kremlj, kolika kolicina vojne tehnike i osoblja biva eliminisana svakim novim danom rata.Hoces da kazes da znas da sviras klavir
Smesan siStravicno za Kremlj, kolika kolicina vojne tehnike i osoblja biva eliminisana svakim novim danom rata.

Ubio si me argumentima.Smesan si

I ti mene klavirskim tonovima,jos ako ga sviras ko ZelenskiUbio si me argumentima.
Vidim, demilitarizacija Rusije se nastavlja ubrzanim tempom.
Stravicno za Kremlj, kolika kolicina vojne tehnike i osoblja biva eliminisana svakim novim danom rata.