Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Окупатори ван из Украјине! Чисто ме срам кад видим ове своје опанчаре Србе како подржавају руске агресоре. Ваљда смо ја, Чанак, Соња Бисерко, Наташа Кандић и слични једини глас разума и једини прави људи у нашем залуђеном народу.

Ajde bezi bre Avdejevka pred padom a tu Rusi mazu kasetnim bombama,aj sto mislite da nas mozete da lazete,nego sto ste sebe ubedili u neke nebuloze.
Kome vjerovati?
Kad je Šojgu ovo iz Watchmanovg posta izjavio Rusi nisu bili ni na domet kindžalom Nikolajevu
I sad bi ti da mi vjerujemo,kao vi takvim glupostima.

Screenshot_20220904-165700_Chrome.jpg

Руси су ментално још у Другом светском рату (Великом отаџбинском рату) када су се одвијале тенковске битке попут Курске и сл., па иду напред тенковима без пешадијске и авио подршке. Али, срећом па су Украјинци ментално у 21. веку па се служе џавелинима и другим савременима и ефикасним средствима.
Screenshot_20231119_133251_com.google.android.googlequicksearchbox_edit_576625648051074.jpg

Screenshot_20231119_133254_com.google.android.googlequicksearchbox_edit_576613222171388.jpg

M1910-Maxim-machine-gun-1.jpg

Bildschirmfoto-2022-05-12-um-13.jpg

9dc73bc49eae6adf32c8aa7a6fbed291_w200.gif

Uništavanje ruske tehnike je uspjeh sam po sebi. U Ukrajini ćete pobijediti, jedino ako vam Zapad pokloni pobjedu, kao u Siriji.
Тога се и ја прибојавам. Да ће деда (Бајден) да се повуче као и из Авганистана и онда ће Кијев морати да направи компромис са окупатором. Зато је најбоље да сада потисну руске хорде што је даље могуће.

Sta ste kmecali kmecali ste,aj sad na Rabotino

У правцу Авдејевског, наше снаге су ушле у даче код Авдејевке. Остало је +-700 метара на овој деоници до саме Авдејевке
IMG_20231119_134218_401.jpg

Poslednja izmena:
❗🇷🇺🇺🇦 На снимку се види прва масовна употреба РБК-500 у овом оружаном сукобу у рејону Старомајорског. Детаљније податке за сада нећемо објављивати, али да сам ја хохол, почео бих да се навикавам да живим под земљом

47.744444, 36.772000

voin_dv

(РБК-500 - Руска касетна бомба од 500 кг. Носи 15 противтенковских подмуниција "Мотив-3" СПБЭ-Д, које је развио НПО "Базальт", са двоструким режимом инфрацрвеног система за навођење. Ушла је у службу совјетског ваздухопловства 1987. године.)

Данас Русија слави Дан артиљерије!

🇷🇺 Срећан празник боговима рата!

300, 30, 3!

🪂 Архангел Спецназа.

Удри по украјинском православном народу. Пали!
Види, овај назадни папа данас обележава дан сиромашних који је сам прогласио.
https://www.vaticannews.va/hr/papa/news/2023-06/papina-poruka-svjetski-dan-siromaha-2023.html
Још позива и на мир. Стварно за осуду!

Једна од најпопуларнијих ствари на фронту, ваздушна платформа са могућношћу да се тамо посади војник са ПТУР (АТГМ) Корнет.

Војно-индустријски комплекс и Московска област, хајде и ово серијски 😅🇷🇺💪💪

Удри по украјинском православном народу. Пали!
Види, овај назадни папа данас обележава дан сиромашних који је сам прогласио.
https://www.vaticannews.va/hr/papa/news/2023-06/papina-poruka-svjetski-dan-siromaha-2023.html
Још позива и на мир. Стварно за осуду!

Позивали су и Руси пуних 8 година: "Немо`те људи, побисте више од 15 000 становника Донбаса"!
Па ништа од тога није било, него су хтјели да упадну у Донбас и...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back