Krishna
Elita
- Poruka
- 24.289
Сад је као небитан градић кад је пред падом, а раније сте говорили да је изузетно битна за укропе.Isplati se prodati Avdivku za 300 komada ruskog oklopa, i ispaljenih par stotina tisuća granata na taj gradić.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад је као небитан градић кад је пред падом, а раније сте говорили да је изузетно битна за укропе.Isplati se prodati Avdivku za 300 komada ruskog oklopa, i ispaljenih par stotina tisuća granata na taj gradić.
Кинези праве пруге, мостове, термоелектране... За бивше Југе су радиле домаће фирме. Шта сад домаћи не знају ништа?Мислим да не гађају директно термоелектране него трафо станице и чворишта, да се погоди термоелектрана и неки електро блок то не би могло да се поправи ко зна колико можда и годинама, ово доле је рецимо нови блок на Дрмно Термоелектрана који Кинези граде са неколико стотина радника (1000) већ око 3 године сад се тек полако финишира, па види ако се то погоди нема ту дуго времена поправке, тако да мислим да Руси штеде Украјинце када би им ово све уништили тек онда не би имали струје ко зна колико времена.
Pogledajte prilog 1449751
I danas su ih slali na Rabotino i Krinki pa su popili kasetne bombe,a ovde lazu da su pukle linije odbrane.Сад је као небитан градић кад је пред падом, а раније сте говорили да је изузетно битна за укропе.
То је грб Савезне Републике Југославије. Доличан, достојан. А не овај Вучков папагај. Само треба избацити црногорску мачку и ставити 4 С. Круна републици ионако не треба. Ја сам српски патриота, а не руска мува.Кад већ толико волиш Амере,..... промени слику профила.... нека друга ће боље да пристаје.... ту није место нашој застави.... стварно...![]()
gle , izleteo neki novi mrsimudovic. a nece moci , ides oma tamo i gde i treba da si.i jel odgovarao neko za tih 15000 zrtava,kazu pobili ih azovci pa njih pustise iz zarobljenistva bez ikakvih optuzbi,znaci propaganda pa nema vise gde
Радили смо и по Африци, Иран, Ирак, Русија, свугде, били смо грађевински много јаки сада је то све расформирано, Кинези сада разбијају грађевински рецимо причале ми колеге из Дрмна тамо су једну зграду на 3,4 спрата сакрили је да се не види и нису је једноставно срушили него је полако расформирали скоро циглу по циглу кажу поткопају темеље и поставе неке ваздушне пумпе и полако спуштају зграду и расклапају је (тако некако), нису то Кинези како их неки замишљају, то је нека нова како сами кажу Power China.Кинези праве пруге, мостове, термоелектране... За бивше Југе су радиле домаће фирме. Шта сад домаћи не знају ништа?
Мислим да прави Српски патриота не може да буде против Русије, нарочито у овом сада рату у Украјини.То је грб Савезне Републике Југославије. Доличан, достојан. А не овај Вучков папагај. Само треба избацити црногорску мачку и ставити 4 С. Круна републици ионако не треба. Ја сам српски патриота, а не руска мува.
Југославија је била озбиљна држава, са озбиљном индустријом и солидним научним институтима и заводима који су је подржавали. Ово сада су све банана државице. Све ове фабрике и погони који се отварају су лук и вода.Радили смо и по Африци, Иран, Ирак, Русија, свугде, били смо грађевински много јаки сада је то све расформирано, Кинези сада разбијају грађевински рецимо причале ми колеге из Дрмна тамо су једну зграду на 3,4 спрата сакрили је да се не види и нису је једноставно срушили него је полако расформирали скоро циглу по циглу кажу поткопају темеље и поставе неке ваздушне пумпе и полако спуштају зграду и расклапају је (тако некако), нису то Кинези како их неки замишљају, то је нека нова како сами кажу Power China.
Јесте.Југославија је била озбиљна држава, са озбиљном индустријом и солидним научним институтима и заводима који су је подржавали. Ово сада су све банана државице. Све ове фабрике и погони који се отварају су лук и вода.
Прво сам човек, па (православни) хришћанин, па тек онда Србин. Тако код мене иде рангирање. Као практикујући верник осећам ђавољи смрад, лаж и неправду иза Специјалне војне операције.Мислим да прави Српски патриота не може да буде против Русије, нарочито у овом сада рату у Украјини.
Ima ugrubo 8 milijuna vojno sposobnih Ukrajinaca, neka ih je 300k poginulo ili ranjeno, niste ih ni okrznuli...a di su Ukrajinke koje mogu preuzeti cijeli neborbeni sektor.A ljudstvo, kakvi ste vi gmazovi pa to svet video nije.
Vi se sve vreme bavite brojevima i teorijom verovatnoce.Ima ugrubo 8 milijuna vojno sposobnih Ukrajinaca, neka ih je 300k poginulo ili ranjeno, niste ih ni okrznuli...a di su Ukrajinke koje mogu pruzeti cijeli neborbeni sektor.
А не осећаш смрад тамо од Украјинског Мајдана и спаљивања људи у Одеси и многе друге злочине над Руским народом у Украјини ?Прво сам човек, па (православни) хришћанин, па тек онда Србин. Тако код мене иде рангирање. Као практикујући верник осећам ђавољи смрад, лаж и неправду иза Специјалне војне операције.
Tješite se...Dobro je bar si priznao da ste pukli.
То су Руси криви што се све то десило у њиховом дворишту. Они су се забављали олимпијадом. Немају они шта за понудити Украјинцима чиме би их привукли. Москва и цела Русија су мафијашка вукојебина. Нема праве слободе, нема синдиката. Безидејна мафија је на власти. Више нису знали чиме заварати народ, па су напали Украјину.А не осећаш смрад тамо од Украјинског Мајдана и спаљивања људи у Одеси и многе друге злочине над Руским народом у Украјини ?
Као и Амерички утицај на Украјину ?
kontradiktoran si. Kako onda procenuješ USA koja je medju poslednjih pet zemalja OECD-a, po procentu radnika organizovanih u sindikate?Гледајте какви су где синдикати, колико су јаки; па по томе процењујте државу.
imalo je i to mozda 8 mil. Što znači da vama su nebitne ljudske žrtve !!! Isto tako razmišljaju i Ameri, ali znaš kako kažu "lako je tuđim gloginje mlatit"Ima ugrubo 8 milijuna vojno sposobnih Ukrajinaca, neka ih je 300k poginulo ili ranjeno, niste ih ni okrznuli...a di su Ukrajinke koje mogu preuzeti cijeli neborbeni sektor.
To znači da će Rusija polomit zube ukoliko bude upirala na osvajanje Ukrajine. Imat će tolike vojne i ljudske gubitke da se više nikad neće oporavit.imalo je i to mozda 8 mil. Što znači da vama su nebitne ljudske žrtve !!! Isto tako razmišljaju i Ameri, ali znaš kako kažu "lako je tuđim gloginje mlatit"
Где одједном нестаде "Украјина користи технику 21 века"?Све је добро кад се браниш.
Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака.
Муж је бранич жене и дјетета, народ бранич цркве и племена. Част је слава, светиња народна!
Па како ти није јасно да због тог мешања Америке у Украјинско Руско односе је и дошло до ескалације и рата, зато то није нормално, никако.То су Руси криви што се све то десило у њиховом дворишту. Они су се забављали олимпијадом. Немају они шта за понудити Украјинцима чиме би их привукли. Москва и цела Русија су мафијашка вукојебина. Нема праве слободе, нема синдиката. Безидејна мафија је на власти. Више нису знали чиме заварати народ, па су напали Украјину.
Америка шири свој утицај. Нормално, велесила.