Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да не гађају директно термоелектране него трафо станице и чворишта, да се погоди термоелектрана и неки електро блок то не би могло да се поправи ко зна колико можда и годинама, ово доле је рецимо нови блок на Дрмно Термоелектрана који Кинези граде са неколико стотина радника (1000) већ око 3 године сад се тек полако финишира, па види ако се то погоди нема ту дуго времена поправке, тако да мислим да Руси штеде Украјинце када би им ово све уништили тек онда не би имали струје ко зна колико времена.

Pogledajte prilog 1449751
Кинези праве пруге, мостове, термоелектране... За бивше Југе су радиле домаће фирме. Шта сад домаћи не знају ништа?

Кад већ толико волиш Амере,..... промени слику профила.... нека друга ће боље да пристаје.... ту није место нашој застави.... стварно... :rtfm:
То је грб Савезне Републике Југославије. Доличан, достојан. А не овај Вучков папагај. Само треба избацити црногорску мачку и ставити 4 С. Круна републици ионако не треба. Ја сам српски патриота, а не руска мува.

Rusi danas idu brze nego ranijih dana
IMG_20231119_150023_115.jpg

Кинези праве пруге, мостове, термоелектране... За бивше Југе су радиле домаће фирме. Шта сад домаћи не знају ништа?
Радили смо и по Африци, Иран, Ирак, Русија, свугде, били смо грађевински много јаки сада је то све расформирано, Кинези сада разбијају грађевински рецимо причале ми колеге из Дрмна тамо су једну зграду на 3,4 спрата сакрили је да се не види и нису је једноставно срушили него је полако расформирали скоро циглу по циглу кажу поткопају темеље и поставе неке ваздушне пумпе и полако спуштају зграду и расклапају је (тако некако), нису то Кинези како их неки замишљају, то је нека нова како сами кажу Power China.

То је грб Савезне Републике Југославије. Доличан, достојан. А не овај Вучков папагај. Само треба избацити црногорску мачку и ставити 4 С. Круна републици ионако не треба. Ја сам српски патриота, а не руска мува.
Мислим да прави Српски патриота не може да буде против Русије, нарочито у овом сада рату у Украјини.

Радили смо и по Африци, Иран, Ирак, Русија, свугде, били смо грађевински много јаки сада је то све расформирано, Кинези сада разбијају грађевински рецимо причале ми колеге из Дрмна тамо су једну зграду на 3,4 спрата сакрили је да се не види и нису је једноставно срушили него је полако расформирали скоро циглу по циглу кажу поткопају темеље и поставе неке ваздушне пумпе и полако спуштају зграду и расклапају је (тако некако), нису то Кинези како их неки замишљају, то је нека нова како сами кажу Power China.
Југославија је била озбиљна држава, са озбиљном индустријом и солидним научним институтима и заводима који су је подржавали. Ово сада су све банана државице. Све ове фабрике и погони који се отварају су лук и вода.

Југославија је била озбиљна држава, са озбиљном индустријом и солидним научним институтима и заводима који су је подржавали. Ово сада су све банана државице. Све ове фабрике и погони који се отварају су лук и вода.
Јесте.

Мислим да прави Српски патриота не може да буде против Русије, нарочито у овом сада рату у Украјини.
Прво сам човек, па (православни) хришћанин, па тек онда Србин. Тако код мене иде рангирање. Као практикујући верник осећам ђавољи смрад, лаж и неправду иза Специјалне војне операције.
Руски народ ми је драг. Браћа, али, али, дража ми је правда од неправде!

Прво сам човек, па (православни) хришћанин, па тек онда Србин. Тако код мене иде рангирање. Као практикујући верник осећам ђавољи смрад, лаж и неправду иза Специјалне војне операције.
А не осећаш смрад тамо од Украјинског Мајдана и спаљивања људи у Одеси и многе друге злочине над Руским народом у Украјини ? :think:

Као и Амерички утицај на Украјину ?

А не осећаш смрад тамо од Украјинског Мајдана и спаљивања људи у Одеси и многе друге злочине над Руским народом у Украјини ? :think:

Као и Амерички утицај на Украјину ?
То су Руси криви што се све то десило у њиховом дворишту. Они су се забављали олимпијадом. Немају они шта за понудити Украјинцима чиме би их привукли. Москва и цела Русија су мафијашка вукојебина. Нема праве слободе, нема синдиката. Безидејна мафија је на власти. Више нису знали чиме заварати народ, па су напали Украјину.
Америка шири свој утицај. Нормално, велесила.

Poslednja izmena:
Sankcije su na znazi i veoma dobro rade
mislim , mnogo vise kupuju sada od Rusije i placaju i to dosta
zale se i kazu da Spanija , francuska , belgija pa i Estonija , jaka balticka drzave , kupuju LNG gas od Rusije.
Bilioni Eura stizu u Rusiju.
i na MSN udarana vest

Z-LIVE NEWS CAEN
Follow

EU Gas Transactions Fund Putin’s War Efforts with Billions​

Story by Ben Evans • 6h

EU Gas Transactions Fund Putin’s War Efforts with Billions

EU Gas Transactions Fund Putin’s War Efforts with Billions© Provided by Z-LIVE NEWS CAEN
EU’s substantial purchases of Russian LNG indirectly finance Russia’s military operations. Spain and France emerge as principal consumers despite promises of sanctions.

The Telegraph reports that the European Union has discreetly backed Russia’s war efforts this year by purchasing liquefied natural gas (LNG), with the sum totaling approximately 6.1 billion euros (around $6.6 billion). Despite aims to reduce dependence on Russian fossil fuels, LNG shipments from Russia to Europe have seen an uptick. The EU has procured over half of Moscow’s LNG exports, with Spain and France being significant purchasers after China.

Spain and France: Top Importers

Eurostat’s trade data, as compiled by The Telegraph, reveals that Spain bought Russian LNG worth about 1.8 billion euros (approximately $1.95 billion) in the first nine months of the year. France was the second-largest buyer, with purchases amounting to 1.5 billion euros (around $1.62 billion), followed by Belgium acquiring Russian LNG worth 1.36 billion euros (approximately $1.47 billion). Countries like Estonia and Lithuania, despite their strong support for Kyiv, have continued to transfer funds for Russian LNG to Moscow, according to The Telegraph.

These transactions are likely to generate significant revenues for Russia, especially at a time when EU nations are seeking to cut off financial resources for Putin’s regime amidst the ongoing conflict in Ukraine. This situation is highlighted by The Telegraph in the context of Russia’s military budget, which recently rose to a third of its total spending. Compared to 2021, before Russia’s invasion of Ukraine, the purchase of Russian LNG has surged by 40%, despite EU’s plans to end the use of Russian fossil fuels by 2027.

Све је добро кад се браниш.
Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака.
Муж је бранич жене и дјетета, народ бранич цркве и племена. Част је слава, светиња народна!
Где одједном нестаде "Украјина користи технику 21 века"?

• Podržavam
Reactions: MJK
То су Руси криви што се све то десило у њиховом дворишту. Они су се забављали олимпијадом. Немају они шта за понудити Украјинцима чиме би их привукли. Москва и цела Русија су мафијашка вукојебина. Нема праве слободе, нема синдиката. Безидејна мафија је на власти. Више нису знали чиме заварати народ, па су напали Украјину.
Америка шири свој утицај. Нормално, велесила.
Па како ти није јасно да због тог мешања Америке у Украјинско Руско односе је и дошло до ескалације и рата, зато то није нормално, никако.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back