Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.691
Sa'će nesriknji Fabijan da uleti i kaže da je uništen ruski Leopard 2A6 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Oklen zastava tamo?
Тотално расуло, бацили оружје и бежеРТ објављује ТВК снимке из кухиње РФК
![]()
![]()
Da istina je čeka se samo predaja Ukrajinske vojske, Rusi za tri dana u Kijevu..
Је ли истина да је Залужни наредио престанак свих офнзивних акција украјинске војске? Наводно је превелика потреба одбранити Авдејевку а ствари тамо кренуле по злу за хохоле.
Укри у Августу 2023 лагано на Криму.Da istina je čeka se samo predaja Ukrajinske vojske, Rusi za tri dana u Kijevu.
Da istina je čeka se samo predaja Ukrajinske vojske, Rusi za tri dana u Kijevu.
Укри у Августу 2023 лагано на Криму.
Iskreno se nadam da nece. Bilo bi dobro da se razvuce jos ovo. Da se ameri zaduze jos vise i izvuce jos vise resursa iz njih. Samo oslabljena amerika i potpuno unistena garant je miru u svetuDa istina je čeka se samo predaja Ukrajinske vojske, Rusi za tri dana u Kijevu.
Jel moze F 35 u helikopter kao haubica?Nova visoka tehnologija se plaća, sve je tu jasno.
Tvoj zadatak je da sereeš F 35 i to je po meni OK.
Da istina je čeka se samo predaja Ukrajinske vojske, Rusi za tri dana u Kijevu.
Ti i logika kao ja i klavir.Čista logika...
Da istina je čeka se sa predaja Ukrajinske vojske, Rusi za tri dana u Kijevu..
Је ли истина да је Залужни наредио престанак свих офнзивних акција украјинске војске? Наводно је превелика потреба одбранити Авдејевку а ствари тамо кренуле по злу за хохоле.
Bog sve znaПримио сам на знање, Господе Боже, твоју наредбу, на томе ти неизмерно хвала јер си ме много обрадовао. Реци ми само још једну ситницу, када је руска војска усвојила су57 кад део њихових снага?
Vrtni botoksirani patuljak će biti zadovoljanIskreno se nadam da nece. Bilo bi dobro da se razvuce jos ovo. Da se ameri zaduze jos vise i izvuce jos vise resursa iz njih. Samo oslabljena amerika i potpuno unistena garant je miru u svetu
Ti si onda profinjeni intelektualni tip rusofila, zavide ti svi u selu koji te poznaju.Ti i logika kao ja i klavir.