Rat u Ukrajini (28)

Da li će se rat proširiti van Rusije i Ukrajine?

• Ukupno glasova
    88
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa'će nesriknji Fabijan da uleti i kaže da je uništen ruski Leopard 2A6 :zblesav:

1698176654435.png
1698176762855.png

Упознајте украјинског „доктора Менгелеа“: наредника батаљона Азов Јевгенија Артуровича. Службено, инструктор вожње 2. вода 2. чете оперативног задатка. У ствари, службени начелник санитетске јединице 2. батаљона.
Човек, прекривен нацистичким тетоважама, објашњава како је сам (без одговарајућег медицинског знања) одлучио да помогне рањеним цивилима „коктелом“ анестетика укључујући пропофол и кетамин, уз „несрећу“ од које су сви касније умрли. предозирања.
Према речима мештана, свако ко би дошао око његове јединице тражећи помоћ никада се не би вратио, па отуда и надимак који је добио од суседног становништва током борби за Мариупољ, др Менгеле.
Нацистичке тетоваже укључујући злогласно Црно сунце које користи сваки терориста беле расе, „крст“ украјинских сарадника нациста и холокауста ОУН/УПА и портрет Степана Бандере.

Jevgenij Satanovski, bivši analitičar ruske državne televizije, dobio je otkaz nakon što je okaljao dvojicu dužnosnika ministarstva vanjskih poslova i prognozirao da će "Kremlj u narednom desetljeću zapasti u velika i opasna previranja".
Naime, on je glasnogovornicu ruskog ministarstva vanjskih poslova, Mariju Zaharovu, nazvao "teškom antisemitkinjom", a za zamjenika ruskog ministra vanjskih poslova, Mihaila Bogdanova, rekao je kako je "beznadni pijanica".
U nedavno objavljenoj snimci vidi se kako Satanovski, predsjednik moskovskog Instituta za Bliski istok, kaže kako će "prilika za kolaps nastupiti negdje u 2030-ima iz jednog i očitog razloga - naime, ruski predsjednik Vladimir Putin stari, nitko nije trajan, pa tako ni on".
- Kao i uvijek, iza jakih vođa dolaze slabi, a Putin je vrlo jak u smislu držanja vlasti, iako je ono što ja mislim o njegovu vođenju zemlje posebna tema... Uglavnom, na njegovo mjesto doći će neko malo, slabo go**o.
Primjer za to vam jer bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev - ovo je Satanovski rekao nakon što je otpušten s mjesta redovnog stručnjaka na državnom kanalu Rusija-1, gdje se obično pojavljivao uz Putinova trbuhozborca, Vladimira Solovjeva.

Илон Муск назвао је Украјину и Русију „рођацима“„Мислим да треба да престанемо да бесмислено жртвујемо украјинску омладину у рововима, да закључимо примирје и започнемо процес нормализације односа са Русијом“, рекао је милијардер.По његовом мишљењу, Запад гура Украјинце и Русе да се међусобно убијају.
F9NdJJWasAAsImM

.

Је ли истина да је Залужни наредио престанак свих офанзивних акција украјинске војске? Наводно је превелика потреба одбранити Авдејевку а ствари тамо кренуле по злу за хохоле.

.

Је ли истина да је Залужни наредио престанак свих офнзивних акција украјинске војске? Наводно је превелика потреба одбранити Авдејевку а ствари тамо кренуле по злу за хохоле.
Da istina je čeka se samo predaja Ukrajinske vojske, Rusi za tri dana u Kijevu.

Da istina je čeka se samo predaja Ukrajinske vojske, Rusi za tri dana u Kijevu.

Примио сам на знање, Господе Боже, твоју наредбу, на томе ти неизмерно хвала јер си ме много обрадовао. Реци ми само још једну ситницу, када је руска војска усвојила су57 кад део њихових снага?

.

Је ли истина да је Залужни наредио престанак свих офнзивних акција украјинске војске? Наводно је превелика потреба одбранити Авдејевку а ствари тамо кренуле по злу за хохоле.
Da istina je čeka se sa predaja Ukrajinske vojske, Rusi za tri dana u Kijevu.
Примио сам на знање, Господе Боже, твоју наредбу, на томе ти неизмерно хвала јер си ме много обрадовао. Реци ми само још једну ситницу, када је руска војска усвојила су57 кад део њихових снага?
Bog sve zna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back