- Poruka
- 12.133
There is no enemy report about this.
Another fake news…
Mstislave trolu stari….
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
There is no enemy report about this.
150…15 komada ka-52 ošlo nebu pod oblake, btw. rusi mogu proizvest punih 4 godišnje, ode trud i rad vrijedan 4 godine niz vodu![]()
Snimak od prosle godine. Okolina Bahmuta, deo neuspele operacije ukrovermahta pokusavajuci da probiju obruc oko grada..
U pravu si Browning, vjerovatno M2, kalibra 50, imao sam ga ja u vodu, težak samo 38kg,i bez postolja neupotrebljiv! Zamisli da te natjeraju u borbi da nosaš tako nešto ! Moraš za njega imati i pomoćnika i vjerovatno on nosa postolje i municiju …Uki pokazuje oružje koje je zadužio i kuka kako on nije Terminator.
Kao lično naoružanje dobio pištolj i teški mitraljez (liči mi na brovinga 12,7, teškog 38 kg bez postolja) postolje nije dobio, verovatno da mu olakšaju, jer sa postoljem ima skoro 60 kg.
nije 150 nego točno 15, 8 uništenih 7 jako ooštećenih!
Koji clanak i od kogaFeboooo,procitaj onaj clanak sto sam "okacio" ako ti nije ispod casti.Ono je fakat.Da ne ispadas smesan,da ne budes deo zapadnog copora koji arlauce bez cinjenica i dokaza,onako kako su im servirali "nezavisni" zapadni mediji.

Napisao sam ti ovako : Onaj clanak sto sam "okacio" .Koji clanak i od koga![]()
Traže osvetu za poraz koji su im djedovi pretrpeli pre 80 godina.Meni samo jedna stvar nije jasna, sta žele ljubitelji mlatimudovića da nam pokažu/dokažu na ovom forumu, pa se ovoliko trude ?