- Poruka
- 17.997
Oćel bit slika kao iz BAHMUTA sa tvojim žigom BRT BARONNista,cekamo da sudija svira kraj,za sad je repriza Bahmuta,kako vidim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oćel bit slika kao iz BAHMUTA sa tvojim žigom BRT BARONNista,cekamo da sudija svira kraj,za sad je repriza Bahmuta,kako vidim.
Ne osudjujem ih. Posle onog ispiranja mozga po raznim forumima i u zemlji maste, realnost krece da ih samara i udara posred cela. NAFO je prdnuo u cabar i oni to ne mogu da svare…vecina je dobila dijareju u poslednje vreme od nervozeA ne kontam lika,smeje se sto verovatno jer je avion Ruske proizvodnje,i onaj MI24 sto se danas srusio je isto Ruske,a prilada Ukrajini.
Verovatno ga zabavljaju snimci pokvarenih Lada u inostranstvu po internetu.
Etnicki RusiA tko je onda tamo? Rusi i Ukrajinci koji ne podržavaju Ukrowehrmacht.
Ma meni je odavno smejurija pa slabije i dolazim ovde u zadnje vreme,iste price vrte,5 stranica vrte unisten tenk RF,mada njima nije vazno da li ce Ukrajina da pobedi ili izgubi,vec da sto vise Rusa izgine,to je cela sustina.Ne osudjujem ih. Posle onog ispiranja mozga po raznim forumima i u zemlji maste, realnost krece da ih samara i udara posred cela. NAFO je prdnuo u cabar i oni to ne mogu da svare…vecina je dobila dijareju u poslednje vreme od nervoze
Siguran si da nisu, zasto su onda objavili da su ga pronasli?Posteni nalazaci. Narvno vratili zlato vlasniku.![]()
Znas i sam kako ce biti,ne treba vama nista da se crta.Oćel bit slika kao iz BAHMUTA sa tvojim žigom BRT BARON![]()
Ako je Tebi uobicajeno dva sata na vojniku meni nije.А шта су то радили?
Шта су радили што други савезнички (ваљда се тако називали) војници нису радили? Хоћеш и ти као Виола да тврдиш да су Совјети бацили атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки?
Доносите суд на основу слике (за коју не могу да тврдим да није дорађена због зле намере) која и да је веродостојна показује шта? Лопов мисли да је скинуо неком сат због користи властите, поштен човек мисли да му је умирући дао да га преда породици .... И тако то.
Nisi procitao post na koji sam opdgovorio, Amerika nije u ratu sa Rusijom.Kako nisu,a Ukrajina je proglasila ratno stanje?
Mislis Rusija nije u ratu sa UKR?
Nece ni biti,barem ne direktno,vec preko ledja banana drzava.Nisi procitao post na koji sam opdgovorio, Amerika nije u ratu sa Rusijom.
хаха, сад ће Руси ходати испараног тура
ха ха ха, ха ха ха
нема више игле и конца
Strefija bi te herc, da znaš koliko zrakoplovaka ruske proizvodnje je razlupano u Sudanu i Maliju.Skoro predat vazduhoplovstvu Tadzikistana. Zapalio se tocak i prosirio na ceo avion . Niko nije povredjen. Avion je bio namenjen za potrebe ZND ….
ajdeeeNisu, jer se ne bave terorizmom i ne rade kao teroristi. Jesu osvajači, okupatori i zločinci, ali ne teroristi. Zna se ko se i kako se bavi terorizmom.
Jedan?Strefija bi te herc, da znaš koliko zrakoplovaka ruske proizvodnje je razlupano u Sudanu i Maliju.
Tacno, kao Rusi u korejskom rau pokusali sirenje preko ledja Severnokorejaca, Kinezi takodje ali kad je bilo stani-pani ipak se umesali, pokazali bar nesto postenja.Nece ni biti,barem ne direktno,vec preko ledja banana drzava.
Nije prvi put
Ebem ti, vi ste sve oĆajniji!Iljušin
![]()

Baš ti je usporedba , jedna Iljušin, i raspala second hand kantica Mig-21Ebem ti, vi ste sve oĆajniji!
Tadžikistanski iljušin i ne znam šta je tu smješno ! To ti je otprilike kad bi ja stavio ovu sliku, i smijao se kao lud na brašno i očekivao da se neko primi da se ustvari smijem Rusima !
Mig
Pogledajte prilog 1432468

Slobodno mozes da tvrdis da je isecena da bi sakrili pokvarenjastvo, ne mislim na vojnika vec na one koji su tu sliku izmenili, skratili da bi se sakrila istina.А шта су то радили?
Шта су радили што други савезнички (ваљда се тако називали) војници нису радили? Хоћеш и ти као Виола да тврдиш да су Совјети бацили атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки?
Доносите суд на основу слике (за коју не могу да тврдим да није дорађена због зле намере) која и да је веродостојна показује шта? Лопов мисли да је скинуо неком сат због користи властите, поштен човек мисли да му је умирући дао да га преда породици .... И тако то.
Nisu se Kinezi umesali zbog Rusa vec ni oni nisu hteli da trpe Amerikance u svom dvoristu.Tacno, kao Rusi u korejskom rau pokusali sirenje preko ledja Severnokorejaca, Kinezi takodje ali kad je bilo stani-pani ipak se umesali, pokazali bar nesto postenja.
a sta reci sto se i vracaju u drvenim sanducima i sa zastavomIma ko to radi za njih,da ne prljaju ruke.
Pa vi sad imate bolju avijaciju nego Ukrajina.Baš ti je usporedba , jedna Iljušin, i raspala second hand kantica Mig-21
Rafal
Sve je to deo rata,ja sam mislio na ISIS,Al Kaidu i ostale organizacije koje neko mora da finansira.a sta reci sto se i vracaju u drvenim sanducima i sa zastavom
oni kaze reefer nisu teroristi.
Vojnici poginuli u ratu nisu teroristi.a sta reci sto se i vracaju u drvenim sanducima i sa zastavom
oni kaze reefer nisu teroristi.
Idi begaj,a Britanski muzeji puni artefakata i vrednih stvari iz Afrike i svuda gde su bili,a ti se uhvatio lika koji ima dva sata na ruci.Slobodno mozes da tvrdis da je isecena da bi sakrili pokvarenjastvo, ne mislim na vojnika vec na one koji su tu sliku izmenili, skratili da bi se sakrila istina.
a kako bismo nazvali sta i ko je unistio , tudju imovinu .Sve je to deo rata,ja sam mislio na ISIS,Al Kaidu i ostale organizacije koje neko mora da finansira.