Rat u Ukrajini (28)

Da li će se rat proširiti van Rusije i Ukrajine?

• Ukupno glasova
    88
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ne kontam lika,smeje se sto verovatno jer je avion Ruske proizvodnje,i onaj MI24 sto se danas srusio je isto Ruske,a prilada Ukrajini.
Verovatno ga zabavljaju snimci pokvarenih Lada u inostranstvu po internetu.
Ne osudjujem ih. Posle onog ispiranja mozga po raznim forumima i u zemlji maste, realnost krece da ih samara i udara posred cela. NAFO je prdnuo u cabar i oni to ne mogu da svare…vecina je dobila dijareju u poslednje vreme od nervoze

Ne osudjujem ih. Posle onog ispiranja mozga po raznim forumima i u zemlji maste, realnost krece da ih samara i udara posred cela. NAFO je prdnuo u cabar i oni to ne mogu da svare…vecina je dobila dijareju u poslednje vreme od nervoze
Ma meni je odavno smejurija pa slabije i dolazim ovde u zadnje vreme,iste price vrte,5 stranica vrte unisten tenk RF,mada njima nije vazno da li ce Ukrajina da pobedi ili izgubi,vec da sto vise Rusa izgine,to je cela sustina.

А шта су то радили?
Шта су радили што други савезнички (ваљда се тако називали) војници нису радили? Хоћеш и ти као Виола да тврдиш да су Совјети бацили атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки?
Доносите суд на основу слике (за коју не могу да тврдим да није дорађена због зле намере) која и да је веродостојна показује шта? Лопов мисли да је скинуо неком сат због користи властите, поштен човек мисли да му је умирући дао да га преда породици .... И тако то.
Ako je Tebi uobicajeno dva sata na vojniku meni nije.

хаха, сад ће Руси ходати испараног тура
ха ха ха, ха ха ха
нема више игле и конца

Russia is crushed​

**** by EU new sanctions. But, of course, apart from banning Russian diamonds, the perfidy of Lithuania knows no bounds. They are already crafting the unconditional surrender declaration in Kremlin and Mishustin is currently in Putin's cabinet, while Shoigu and Medvedev are noticed at the military airfield near Moscow boarding the government Tu-204 trying to escape to North Korea. Lithuania finally did it!

****. I cannot get hold of my mother because all phone lines are busy because the moment Lithuania announced that it bans drawing pins and knitting needles people took to the streets of all major Russian cities. Putin's address to nation is expected shortly where he will also announce the crushing details of a collapse of strategic Russian industries, especially tacks. This one hurts especially badly. EU, you finally did it. Here is one to celebrate Lithuania's contribution:

Ah, needles and pins... I cannot believe still--drawing pins!! How could you, Lithuania.

Nisu, jer se ne bave terorizmom i ne rade kao teroristi. Jesu osvajači, okupatori i zločinci, ali ne teroristi. Zna se ko se i kako se bavi terorizmom.
ajdeee
nisu teroristi , vec osvajaci
dakle opet nebuloza nasega znalcsa.
u nomenklaturi vojnoj koliko znam , osvajaci i idu sa vojskom na druge zemlje.
dal da naucim reefera da su i pokusali vojno , da osvoje

i da danas terorisu i terorisu ti teroristi po svetu.
najveci i najgori teroristi su

Iljušin :lol:

F86JBs5X0AAL8Iq
Ebem ti, vi ste sve oĆajniji!
Tadžikistanski iljušin i ne znam šta je tu smješno ! To ti je otprilike kad bi ja stavio ovu sliku, i smijao se kao lud na brašno i očekivao da se neko primi da se ustvari smijem Rusima !
Mig :lol:
52551063224_7168c75a7f_o-717x478.jpg

А шта су то радили?
Шта су радили што други савезнички (ваљда се тако називали) војници нису радили? Хоћеш и ти као Виола да тврдиш да су Совјети бацили атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки?
Доносите суд на основу слике (за коју не могу да тврдим да није дорађена због зле намере) која и да је веродостојна показује шта? Лопов мисли да је скинуо неком сат због користи властите, поштен човек мисли да му је умирући дао да га преда породици .... И тако то.
Slobodno mozes da tvrdis da je isecena da bi sakrili pokvarenjastvo, ne mislim na vojnika vec na one koji su tu sliku izmenili, skratili da bi se sakrila istina.

Slobodno mozes da tvrdis da je isecena da bi sakrili pokvarenjastvo, ne mislim na vojnika vec na one koji su tu sliku izmenili, skratili da bi se sakrila istina.
Idi begaj,a Britanski muzeji puni artefakata i vrednih stvari iz Afrike i svuda gde su bili,a ti se uhvatio lika koji ima dva sata na ruci.
Nisu problem ti satovi,vec ta zastava na Rajhstagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back