This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
НАТО гориво код Авдејевке
Врућееее врелоооо
Врућееее врелоооо
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, na snimku je ukrajinski vojnik koji gazi minu, nema nikakvog drona. Bolje se vi drzite E klase sa siberom i masite rucicama kroz isti.
Strahovita preciznost
A stvarno lepo gore, a Merkava još i gora. Usavršavan Leopard 1 sa motorom napred, to je moglo dok se druga strana nije naoružala.Kako čega ih je strah?
U prvih nekoliki dana će da hvale a onda će redom da padaju. A kada oni padaju, padaju i akcije firme koje proizvode.
Setimo se Leoparda i akcije fabrike nakon što se videlo koliko su ranjivi.
Da su oni u sandalama imali artiljeriju i PVO kao Rusi sad bi CNN kmečao do neba i nazad: džihadisti su za jedno popodne raketama iz kučne radinosti izmasakrirali više civila u Izraelu nego što Rusi nenamerno za godinu i po u Ukrajini. Zašto npr nije neko probao da “demonstrira” protiv Hamasa kao ukrajinofoni Ukri protiv Rusa?Лакше је убијати палестинске жене и дјецу, но Русе. Руси су наоружани и спремни за борбу.
Ovde će biti oganj i mač, još malo to pritegnuti da budu pod unakrsnom paljbom sve vreme dok budi bežali.
Ovo nam BRE Mstija baca u očaj, moraće malo na temu o Gazi da se smiri.Strahovita preciznost![]()

Bežanje je iz raja izašlo, samo taktički, naravno.

Boli ih istina. Recimo ni na temi o Ukrajini ne smijem da pišem, odmah budem rusofil, te sagorim vrlo brzo.15 dana za ovo? Pa jel su pelcovani u mozak? Kad je toliko politička korektnost stigla da procveta?
O Bajdenu ne mislim ništa, potpuno mi je neinteresantan, ali generalno preferiram demokrate u odnosu na republikance.Dobro, šta misliš o Bajdenu?
Sledeće pitanje. Da sutra ode Putin i da njegovo mesto dodje drugi čovek, bilo ko, sukob u Ukrajini se nastavi, da li bi i njega prezirao?
Ukri su inače uspeli da okrenu i ruske liberale protiv sebe, to nije Srbija i ima masa ljudi koja želi da vesternizuje Rusiju ali ni pod razno nema namere da je podređuju bilo čijim interesima. Uopšte nije izvesno da bi neka druga vlada popuštala Zelenom, čak šta više.O Bajdenu ne mislim ništa, potpuno mi je neinteresantan, ali generalno preferiram demokrate u odnosu na republikance.
Ne verujem da neko može gore da vodi Rusiju od Putina, tako da se iskreno nadam da će ga naslediti neko pametniji.
a sada ces jos i bojovnik da budesOpet udaraju moćne ruske Fotošop divizije.
Pošto su sve ostale u krasnom klincu, mora neko i da ratuje.
Meni ovo liči na mašinu za kopanje bunaraBritanija prebacuje u Ukrajinu Game Changer sisteme.
Sistemi su namenjeni za borbu protiv bespilotnih letelica
Izgleda mi veoma mobilan sistem, lagan za prenošenje.
Treba pitati Picojnera da li može u Mi-8
Shahed Killer
![]()
![]()
Sizife, reci, zar oni džihadistički prodori od subote nisu bili hladan tuš za svakog ko veruje u svemoć?Opet udaraju moćne ruske Fotošop divizije.
Pošto su sve ostale u krasnom klincu, mora neko i da ratuje.
Mnogo BRE mobilno deluje.Britanija prebacuje u Ukrajinu Game Changer sisteme.
Sistemi su namenjeni za borbu protiv bespilotnih letelica
Izgleda mi veoma mobilan sistem, lagan za prenošenje.
Treba pitati Picojnera da li može u Mi-8
Shahed Killer
![]()
![]()
Dobro znam Fotošop, ali vidim da su i Putinove divizije vrlo jake.a sada ces jos i bojovnik da budes
os da te treniraju ili ces ti njih trenirati
ajde vako moj sizifeTo je zato što u Americi može da se kaže istina, a da se ne dobije novičok po licu. Istina se uvek sazna u slobodnoj zemlji.
Sad znaš šta je bolje od diktature.
Misliš da možeš da iznerviraš nekog svojim trolovanjem?Dobro znam Fotošop, ali vidim da su i Putinove divizije vrlo jake.
Provocira te jer zna da ne možeš da ga staviš na ignore.ajde vako moj sizife
istina svedoka o rusenju zgrada , gle , jedan po jedan su umrli , cuvenim samoubistvima ili pod kolima ada nikada nisu ni pronadjeni . a ahda , cuvena tvoja miljenica Kileri , i svedoci protiv nje i njenih orgija su nestali , isto tako zacudjujuci sa ...
Osoba koja i je nesto i rekla oko palestine , odmah je dobila otkaz.
ovde od predsednice NDP partije , traze ostavku i to od svih , jer je jedna iz njenoga iokruzenja , skrenula paznju , na tok dogadjaja pre ovoga i gle. Zacepili im.
to sto ti mislis da postoji sloboda govora , tada bi i mozda i shvatio da su gle , sve informacije o navodnim kontaktima Ruskoga predsednika , sve izmisljotina i , gle , ona ti i nije no odgovarala.
Tako , sve dok i neosetis da od demokratije na zapadu , ne postoji ni jedan procenat
ako mislis da si dobar u foto shopu , onda na zalost moram da ti kazem da si najgori u svom poslu.Dobro znam Fotošop, ali vidim da su i Putinove divizije vrlo jake.
dal je i ovo foto shop i dali je moguce da sizif , i ovo proglasava da je , lazThe spokeswoman for Ukraine's southern military command, Nataliya Gumenyuk, said that modernized Russian Lancet loitering munitions are now capable of hitting targets at 60-70km compared to 40km earlier in the war.
Главни силоватељ НАТО оклопа Његово злокобно Височанство Ланцет
Pogledajte prilog 1426544
Vidis vako , zivim u ovoj zemlji u kojoj je diktatura , i sto vise zivim ovde , vidim koliko su anglosaksonci zla ucinili domacim ljudima , evo recimo , kada kod mi cestitaju tanksgiving , uvijek ih pitam da li znaju znacenje toga. kako ovde u kanadi a i kasniji tenksgiving u usra drzavi.Ti živiš u NATO, štiti te najveća vojna sila u Kosmosu.
Baš te briga.