Rat u Ukrajini (28)

Da li će se rat proširiti van Rusije i Ukrajine?

• Ukupno glasova
    88
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
НАТО гориво код Авдејевке

Врућееее врелоооо

Screenshot_20231011_231105_org.thunderdog.challegram_edit_428356817414844.jpg

Прже Руси нацисте у Авдејевци гадно

Location in #Avdeewka on the evening of October 11th:

The industrial area in and around which the Ukrainian Kiev regime troops were stationed has been burning and burning since massive strikes by the Russian air force and artillery lasting several days. In the last few hours, the air strikes and massive artillery fire did not stop there.

Hundreds of Russian artillery howitzers are in use, dozens of operational-tactical fighter jets from the Russian Air Force are transporting hundreds of 500 kilogram FAB-500 flying bombs that can be guided with planning and correction modules (#UMPK) to the drop site.

It is currently not possible to calculate the ammunition consumption on this sector of the front. Local people report that there hasn't been that much shooting since the Russian "Special Military Operation" (SWO) began.

A violent blow destroyed a transport train with fuel for Ukrainian military equipment that was pulling up to the loading station on the premises of the large #coking plant.

The Ukrainian infantry is constantly forced to run from position to position, but the Russian artillery & aerial bombs "blend" their positions into the ground.

Kako čega ih je strah?

U prvih nekoliki dana će da hvale a onda će redom da padaju. A kada oni padaju, padaju i akcije firme koje proizvode.

Setimo se Leoparda i akcije fabrike nakon što se videlo koliko su ranjivi.
A stvarno lepo gore, a Merkava još i gora. Usavršavan Leopard 1 sa motorom napred, to je moglo dok se druga strana nije naoružala.

Лакше је убијати палестинске жене и дјецу, но Русе. Руси су наоружани и спремни за борбу.
Da su oni u sandalama imali artiljeriju i PVO kao Rusi sad bi CNN kmečao do neba i nazad: džihadisti su za jedno popodne raketama iz kučne radinosti izmasakrirali više civila u Izraelu nego što Rusi nenamerno za godinu i po u Ukrajini. Zašto npr nije neko probao da “demonstrira” protiv Hamasa kao ukrajinofoni Ukri protiv Rusa?

Poslednja izmena:
Dobro, šta misliš o Bajdenu?

Sledeće pitanje. Da sutra ode Putin i da njegovo mesto dodje drugi čovek, bilo ko, sukob u Ukrajini se nastavi, da li bi i njega prezirao?
O Bajdenu ne mislim ništa, potpuno mi je neinteresantan, ali generalno preferiram demokrate u odnosu na republikance.

Ne verujem da neko može gore da vodi Rusiju od Putina, tako da se iskreno nadam da će ga naslediti neko pametniji.

O Bajdenu ne mislim ništa, potpuno mi je neinteresantan, ali generalno preferiram demokrate u odnosu na republikance.

Ne verujem da neko može gore da vodi Rusiju od Putina, tako da se iskreno nadam da će ga naslediti neko pametniji.
Ukri su inače uspeli da okrenu i ruske liberale protiv sebe, to nije Srbija i ima masa ljudi koja želi da vesternizuje Rusiju ali ni pod razno nema namere da je podređuju bilo čijim interesima. Uopšte nije izvesno da bi neka druga vlada popuštala Zelenom, čak šta više.

To je zato što u Americi može da se kaže istina, a da se ne dobije novičok po licu. Istina se uvek sazna u slobodnoj zemlji.

Sad znaš šta je bolje od diktature.
ajde vako moj sizife
istina svedoka o rusenju zgrada , gle , jedan po jedan su umrli , cuvenim samoubistvima ili pod kolima ada nikada nisu ni pronadjeni . a ahda , cuvena tvoja miljenica Kileri , i svedoci protiv nje i njenih orgija su nestali , isto tako zacudjujuci sa ...
Osoba koja i je nesto i rekla oko palestine , odmah je dobila otkaz.
ovde od predsednice NDP partije , traze ostavku i to od svih , jer je jedna iz njenoga iokruzenja , skrenula paznju , na tok dogadjaja pre ovoga i gle. Zacepili im.
to sto ti mislis da postoji sloboda govora , tada bi i mozda i shvatio da su gle , sve informacije o navodnim kontaktima Ruskoga predsednika , sve izmisljotina i , gle , ona ti i nije no odgovarala.
Tako , sve dok i neosetis da od demokratije na zapadu , ne postoji ni jedan procenat

ajde vako moj sizife
istina svedoka o rusenju zgrada , gle , jedan po jedan su umrli , cuvenim samoubistvima ili pod kolima ada nikada nisu ni pronadjeni . a ahda , cuvena tvoja miljenica Kileri , i svedoci protiv nje i njenih orgija su nestali , isto tako zacudjujuci sa ...
Osoba koja i je nesto i rekla oko palestine , odmah je dobila otkaz.
ovde od predsednice NDP partije , traze ostavku i to od svih , jer je jedna iz njenoga iokruzenja , skrenula paznju , na tok dogadjaja pre ovoga i gle. Zacepili im.
to sto ti mislis da postoji sloboda govora , tada bi i mozda i shvatio da su gle , sve informacije o navodnim kontaktima Ruskoga predsednika , sve izmisljotina i , gle , ona ti i nije no odgovarala.
Tako , sve dok i neosetis da od demokratije na zapadu , ne postoji ni jedan procenat
Provocira te jer zna da ne možeš da ga staviš na ignore.

Dobro znam Fotošop, ali vidim da su i Putinove divizije vrlo jake.
ako mislis da si dobar u foto shopu , onda na zalost moram da ti kazem da si najgori u svom poslu.
jer , ako ne mozes da razlucis , vase lazi koje prenosite od stvarnih snimaka i slika.
sta da ti kazem , cuti i pokri se usima.
jer , si opet pokazao a i dokazao koliko si zasranio u usra lazi.

The spokeswoman for Ukraine's southern military command, Nataliya Gumenyuk, said that modernized Russian Lancet loitering munitions are now capable of hitting targets at 60-70km compared to 40km earlier in the war.

Главни силоватељ НАТО оклопа Његово злокобно Височанство Ланцет

Pogledajte prilog 1426544
dal je i ovo foto shop i dali je moguce da sizif , i ovo proglasava da je , laz
hmmm, sve mi se cini da rezultate ovih lijepih krila i da su vodila do ljubljenja sa natovcima i njihovim orudjima.

Ti živiš u NATO, štiti te najveća vojna sila u Kosmosu.

Baš te briga.
Vidis vako , zivim u ovoj zemlji u kojoj je diktatura , i sto vise zivim ovde , vidim koliko su anglosaksonci zla ucinili domacim ljudima , evo recimo , kada kod mi cestitaju tanksgiving , uvijek ih pitam da li znaju znacenje toga. kako ovde u kanadi a i kasniji tenksgiving u usra drzavi.
da li ti znas , ista oko terminologije tanksgivinga i zasto se Curka , tradicionalno i sprema.
ajde , domaci ti je Profa zadao , da vidim ti znanje , jer kako i kazes da si ekSperat u i oko photo shopa i sta jos , a da i misa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back