Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.986
Reci tamo Sizifu,on ne zna sta je u pitanju .to su bili mahom cigani koji su krali po kucama koje su ikropi napustili.
da su zli nacisti kako se kaze, ti cigani bi zavrsili sa metkom u celu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci tamo Sizifu,on ne zna sta je u pitanju .to su bili mahom cigani koji su krali po kucama koje su ikropi napustili.
da su zli nacisti kako se kaze, ti cigani bi zavrsili sa metkom u celu
Rusi su ušli u Ukrajinu iz istog razloga iz kog je Hitler ušao u Poljsku 1939 - da navodno "štite interese svoje manjine".Ostani na toj liniji.
Mozda su Rusi usli u Ukrajinu zbog...
Aaa nemoj tako,jer TI to ne mozes da znas.Mozda su usli da zastite svoj narod,mozda im je nesto drugo zasmetalo,mozda...Budi dosledan.Rusi su ušli u Ukrajinu iz istog razloga iz kog je Hitler ušao u Poljsku 1939 - da navodno "štite interese svoje manjine".
Pa i Putin i Hitler su rekli baš to isto, ja sam samo preneo. S obzirom da su njih dvojica glavni i odgovorni u oba slučaja, nema razloga da im ne verujemo.Aaa nemoj tako,jer TI to ne mozes da znas.Mozda su usli da zastite svoj narod,mozda im je nesto drugo zasmetalo,mozda...Budi dosledan.
Uhvaceni pljackasi, koji su iskoriscavali guzvu na pocetku invanzije kako bi pljackali kuce izbeglih i poginulih.Problem je što ni ti ni ja nemamo pojma o čemu se tu radi.
I to je sasvim moguć scenario.Uhvaceni pljackasi, koji su iskoriscavali guzvu na pocetku invanzije kako bi pljackali kuce izbeglih i poginulih.
Nema dobrih i nevinih vojnih organizacija. Ali možemo recimo da se zapitamo šta su srpska politika i vojska radili tokom devedesetih. Onda je slika malo drugačija. Primera radi, kad smo saznali da je jedan logor bio čak i pored Zrenjanina zgrozio sam se. A mogao bih da nabrajam još puno toga što je srpska strana sve radila. Dakle, nije NATO stvarno dobra organizacija već slika nije crno-bela i treba biti svestan realnosti i događaja tada.Mene Srbina i stanovnika Srbije NIKO ne moze da ubedi da je NATO dobra organizacija iz dva jednostavna razloga: Bombardovali su mi i zatrovali zemlju, i okupirali su jedan njen deo.Moze biti da si uzeo pogresnu pilulu?
Zar je potreban razlog da se osudi takvo zlostavljanje ljudi?Vidim čoveka vezanog za drvo. Ne znam ko je, šta je, gde je, zašto je vezan za drvo.
Isto kao i ti.
Rusi su ušli u Ukrajinu iz istog razloga iz kog je Hitler ušao u Poljsku 1939 - da navodno "štite interese svoje manjine".
Vidi se da je Vagner došao na to područjePre svega NATO sebe naziva odbrambenim savezom,a napada druge.Dalje,Azasto srpska?!Zasto ne secesionisticka politika Slovenije i Hrvatske,BiH i Makedonije?Oni su rasturili bivsu drzavu a ne Srbija.I da,zasto su Srbi uvek i za sve krivi?Zasto taj brizni i "odbrambeni" savez nije bombardovao Slovence,Hrvate,Muslimane u Bosni za sva zla kojih jeste bilo?To je jednostavno agresivni vojni savez.Eto i u Ukrajini se mesa u sukob dve zemlje a ni jedna nije clan NATO.Zasto ako je odbrambeni?Nema dobrih i nevinih vojnih organizacija. Ali možemo recimo da se zapitamo šta su srpska politika i vojska radili tokom devedesetih. Onda je slika malo drugačija. Primera radi, kad smo saznali da je jedan logor bio čak i pored Zrenjanina zgrozio sam se. A mogao bih da nabrajam još puno toga što je srpska strana sve radila. Dakle, nije NATO stvarno dobra organizacija već slika nije crno-bela i treba biti svestan realnosti i događaja tada.
Ok,a kako komentarises onaj gaf Kanadjana u njihovoj skupstini i povorku i slavlje u cast SS jedinice Galicija?Isto Putin naredio ili su "neobavesteni" kao ti?Pa i Putin i Hitler su rekli baš to isto, ja sam samo preneo. S obzirom da su njih dvojica glavni i odgovorni u oba slučaja, nema razloga da im ne verujemo.
Nemaš ni ti pojma ko je ispalio neku raketu koja je pala u grad ali si siguran da je to zli Putin uradio, ne čekaš bilo kakve potvrde. Svi ste odmah skočili na Buču, na onu raketu u Poljskoj, na onu pijacu, ma na svaku bućku ste se upecali, samo dok god je to značilo da je Putin zlikovac. Onda dođu rezultati provera i vidi čuda, nije on, ali tu se već ne oglašavate.Ni ti nemaš pojma ko je na slici, ali pretpostavljaš u liniji sa agendom u koju veruješ.
A pretpostavka je majka svih zajeba.
Imaš tri opcije:Vidim čoveka vezanog za drvo. Ne znam ko je, šta je, gde je, zašto je vezan za drvo.
Isto kao i ti.
.Varas se ako mislis da ce Ukrajinci platiti sve sto im je dato u ovom ratu. Mnogo je primera u proslosti u slicnim situacijama pocecvsi od korejskog , Izraelsko-arapskih , pomoci Jugoslaviji nakon 48; vijetnamskog i jos mnogo drugih kriza i ratova, Amerikanci ne rade to iz altruizma vec zbog svojih interesa. Sto se prethodnih zaduzivanja Ukrajine tice to im nije ni dato kao pomoc vec krediti koji su regulisani ugovorima sa bankama i fondovima cesto privatnih kojima je to posao i tu nema oprastanja.

evo , postavih vec da su krenuli da okrivljuju Ruse za zapadnjacko oruzje koje se naslo u rukama palestinaca.Nemaš ni ti pojma ko je ispalio neku raketu koja je pala u grad ali si siguran da je to zli Putin uradio, ne čekaš bilo kakve potvrde. Svi ste odmah skočili na Buču, na onu raketu u Poljskoj, na onu pijacu, ma na svaku bućku ste se upecali, samo dok god je to značilo da je Putin zlikovac. Onda dođu rezultati provera i vidi čuda, nije on, ali tu se već ne oglašavate.
A kad se cigani mesecima vezuju za bandere po Ukrajini, onda je lestvica podignuta na 50ti sprat, nikoga nećemo da okrivimo dok se ne završe pravni procesi i ne razreše žalbe
Siguran si i da je Hamas nahuškan od Putina, jel tako? Pa ko bi drugi mogao da bude?