Rat u Ukrajini (28)

Da li će se rat proširiti van Rusije i Ukrajine?

• Ukupno glasova
    88
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
masovna smrt i razaranje između Izraela i Palestine proteklih nekoliko dana pokazali su nam nešto važno ako obratite pozornost. Usporedite SMO u Ukrajini od strane Rusije s pokoljem u Izraelu i Palestini.

Ono što me oduševljava je apsolutni profesionalizam ruske vojske. Rusija je uspjela sustavno uništiti ukrajinsku vojsku I iscrpiti zapadne zalihe i plaćenike, a sve to dok je kolateralnu štetu držala na najnižoj mogućoj razini. Rusija nije ušla u Ukrajinu i samo sravnila svaku zgradu i strukturu pred sobom kao što se sada događa.

Rusija je identificirala ključne mete i otišla više od toga kako bi uklonila samo one, a ostale ostavila netaknutima koliko god je ljudski moguće. Neka nitko ne kaže da je Rusija jednostavno pokušala "uništiti Ukrajinu". Jer vidimo kako to sada izgleda, a prokleto sigurno nije ono što je Rusija učinila.

Naravno da ne. Inače, kao klinac sam imao dosta negativno mišljenje o toj organizaciji ali kasnije sam ublažio taj stav kad sam video i drugu stranu medalje. Ili drugim rečima, uzeo sam crvenu pilulu i preispitao sopstvene stavove u koje sam bio utopljen kao i svi drugi ovde.
Kod mene se crv sumnje pojavio tokom kubanske krize kada sam kao decak uz oca pomno pratio sta se desava a definitivno mi je postalo jasno ko je ko u rovu kod Kelebije cekajuci Ruse za vreme njihove intervencije u Cehoslovackoj.

Kod mene se crv sumnje pojavio tokom kubanske krize kada sam kao decak uz oca pomno pratio sta se desava a definitivno mi je postalo jasno ko je ko u rovu kod Kelebije cekajuci Ruse za vreme njihove intervencije u Cehoslovackoj.
Tata čeka Ruse u rovu kod Kelebije, za vrijeme njihove intervencije u Čehoslovačkoj !
Izvini to meni djeluje malo tupavo, ali vjerovatno za tu tupavost imaju odgovornost Ćopovi generali !

594 dan, Ukrajina je svetionik dobra i slobode nad tamom i opresijom. :heart: 🇺🇦

c614b0e980e22e8a204995ed9eb0a1b7_XL.jpg

Pa da slažem se, svjetionik dobra i slobode:
85773_profimedia-0671641842_iff.jpgimg_1414_biggalleryimage.jpgimg_1413_biggalleryimage.jpgNasilna-mobilizacija-u-Ukrajini.jpg

Prilozi

• Nasilna-mobilizacija-u-Ukrajini.jpg
    Nasilna-mobilizacija-u-Ukrajini.jpg
    34,4 KB · Pregleda: 6
  • Nasilna-mobilizacija-u-Ukrajini.jpg
    Nasilna-mobilizacija-u-Ukrajini.jpg
    34,4 KB · Pregleda: 6
Vidim čoveka vezanog za drvo. Ne znam ko je, šta je, gde je, zašto je vezan za drvo.

Isto kao i ti.
Худини, сада ће да се одвеже и добије аплауз. Шампионски не знаш оно што знаш и знаш оно што не знаш. Има за то неки назив, али сада не могу да се сетим.

I ti si neobavesten kao Kostunica.Nije ti poznato da su ovo slike iz Ukrajine?Zanimljivo.A pratis desavanja iz iste.
Ne znam po čemu bih mogao znati da su ovo baš slike iz Ukrajine, da nisu stage-ovane, da nisu neka propaganda. Možda i jesu vezani zbog nekih političkih razloga, bitno da niko nije ubijen. Možda je neko radio Google search za "čovek vezan za drvo". Nemamo pojma ni ja ni ti.

Danas je sve moguće.

Vidim čoveka vezanog za drvo. Ne znam ko je, šta je, gde je, zašto je vezan za drvo.

Isto kao i ti.
А зашто не знамо? Јел нас зли Руси спречавају да сазнамо?
Уосталом, знамо одлично: у Украјини је, везали су их они који имају власт/силу/оружје, а ко су и зашто су их везали је потпуно небитно. Оно што је битно да је такав чин потпуно антицивилизацијски. Али очигледно вам је то потпуно небитно, док год се не дешава у некој земљи у којој су ”угрожени демократија и људска права” :mrgreen:
Ево имаш овде чланак (са Франце24, да не буде нечија пропаганда) где ти пише све, види се и где је и ко је, није никаква Гугл претрага ”човек везан за дрво”:
https://observers.france24.com/en/e...e-poles-public-humiliation-punishment-looting

Ne znam po čemu bih mogao znati da su ovo baš slike iz Ukrajine, da nisu stage-ovane, da nisu neka propaganda. Možda i jesu vezani zbog nekih političkih razloga, bitno da niko nije ubijen. Možda je neko radio Google search za "čovek vezan za drvo". Nemamo pojma ni ja ni ti.

Danas je sve moguće.
Auuuu Sizife pa ti si prevazisao sebe ovaj put.

Auuuu Sizife pa ti si prevazisao sebe ovaj put.
Pa znam da nemaš odgovor, kao što nemaš ni dokaz da je na slici ono što ti misliš da jeste.

Možda se neko potukao u kafani pa ga vezali za drvo.

Možda se nekoj budali nije svidelo što je neko Rus, pa ga vezao za drvo.

Možda je umetnički performans, pa su se vezali nekoga za drvo.

Možda snimaju film.

Sve je moguće, dok neko konkretnim dokazima ne pokaže šta se tu zaista desilo. Meni ne pada na pamet da nagađam.

Pa znam da nemaš odgovor, kao što nemaš ni dokaz da je na slici ono što ti misliš da jeste.

Možda se neko potukao u kafani pa ga vezali za drvo.

Možda se nekoj budali nije svidelo što je neko Rus, pa ga vezao za drvo.

Možda je umetnički performans, pa su se vezali nekoga za drvo.

Možda snimaju film.

Sve je moguće, dok neko konkretnim dokazima ne pokaže šta se tu zaista desilo. Meni ne pada na pamet da nagađam.
Ostani na toj liniji.
Mozda su Rusi usli u Ukrajinu zbog...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back