Laki Maratonac
Zainteresovan član
- Poruka
- 423
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti ovo o NATO-u?Da je Ukrajina u NATO paktu Putin ne bi smeo da je takne. Sme samo slabije od sebe kao i svaki siledžija. Neke posledice njegove odluke da napadne suseda videće se tek kad on bude dugo ispod zemlje.
Znas onu staru izreku : K**va o postenju,vojnik o skracenju?To je i u njegovom slucaju.Pa , ti zastupas stranu koja javno propagira nacizam, versku, rasnu i nacionalnu mrznju. Kao i pedofiliju i nekrofiliju.
Najjace mi je da neko ko to tako podrzava javno kao ti ovde , drzi neke moralne lekcije.
Po Ruskim izvorima navodno 2024 bi se trebalo radplesti ...pa ako poživimo živi bili pa vidjeli.Nisu.Ako i kupuju ne znaci da nemaju svoje.Mirovnu konferenciju bi zapad sigurno zeleo ali od toga nema bas nista.Za tim jednostavno nema potrebe.Ovo ide u dobrom pravcu i kao sto vidis zapad gubi i u Ukrajini i evo otvorio je novi front izmedju Izraela i Palestine,jer njihova ratna industrija jednostavno mora da proizvodi i prodaje a to ne moze ako nema ratova,zar ne?Pokusali su u Nigeru pa spustili rogove.
Čekamo tvoj slijedeći sastanak sa prijateljima. Poslije dječjih dronova vjerojatno su na redu plastični pištolji..Haubica u helikopter , ode lologika

Dobro se drži rublja, dolar je prati..
Cemu rokovi?Te tri dana do Kijeva,te 2024...?Polako,ima se vremena za sve,ovo je igra iscrpljivanja a Rusija ima bas svega,dao joj onaj od gore bas sve i nema potrebe da zuri bilo gde.Citaj malo Rusku stampu,da vidis koliko se oni NE OPTERECUJU ratom u Ukrajini.Operacijom u Ukrajini.Kako god je zvali.To je njima onako,jos jedan dogadjaj u svakodnevnom zivotu.A zapad vristi,bukvalno.Zapeli svi pa "pomazu" Ukrajince,ustvari ih koriste u ovom sukobu da naude Rusiji.Video bi ti kako bi se proveli Ukrajinci da su druge vere.Ovako ih donekle Rusi stede,likvidiraju samo ono sto je poludelo i umislilo da je neciji ss soldat.Po Ruskim izvorima navodno 2024 bi se trebalo radplesti ...pa ako poživimo živi bili pa vidjeli.
Ok...onda nema žurbe.Cemu rokovi?Te tri dana do Kijeva,te 2024...?Polako,ima se vremena za sve,ovo je igra iscrpljivanja a Rusija ima bas svega,dao joj onaj od gore bas sve i nema potrebe da zuri bilo gde.Citaj malo Rusku stampu,da vidis koliko se oni NE OPTERECUJU ratom u Ukrajini.Operacijom u Ukrajini.Kako god je zvali.To je njima onako,jos jedan dogadjaj u svakodnevnom zivotu.A zapad vristi,bukvalno.Zapeli svi pa "pomazu" Ukrajince,ustvari ih koriste u ovom sukobu da naude Rusiji.Video bi ti kako bi se proveli Ukrajinci da su druge vere.Ovako ih donekle Rusi stede,likvidiraju samo ono sto je poludelo i umislilo da je neciji ss soldat.
Je li to onaj strašni NATO što je zapalio pete bježeći ispred onih opakih čuvara koza u Afganistanu ! Doduše sandalaši su sami proizveli gejm čendžer (vidi sliku), na koji NATO nije imao odgovor! Ni Abramsi ,ni razno-razni Predatori, ni sveti Himars, nisu ništa mogli protiv ove strašne zvjeri!Da je Ukrajina u NATO paktu Putin ne bi smeo da je takne. Sme samo slabije od sebe kao i svaki siledžija. Neke posledice njegove odluke da napadne suseda videće se tek kad on bude dugo ispod zemlje.
Nisu...Moraš da naučiš da su Hitler, Klinton, Putin i Pol Pot isti zločinci.
Ponavljaj sad 10 puta dok ne zapamtiš.
Ne mogu da vjeruje da samo 30% stigne na adredište a Rusi u totalnoj defanzivi....baš imaju sreće što se tih 70 % izgubi do odredišta.Избрисани документарни филм ЦБС-а „Наоружавање Украјине“ који „истражује зашто велики део милијарде војне помоћи коју САД шаљу Украјини не стигне до прве линије фронта: „Као да 30% тога стигне на своје коначно одредиште“.
Да ли гледаш мапу уопште и колико ннедостаје украини територије ?Ne mogu da vneruje da samo 30% stigne na adredište a Rusi u totalnoj defanzivi....baš imaju sreće što se tih 70 % izgubi do odredišta.

Pa i ne baš...zadnju sam vidio ovu :Да ли гледаш мапу уопште и колико ннедостаје украини територије ?
Гадна нека дефанзива![]()

бајато да бајатује не може бити
Od onda samo maskirovke i skraćivanje frontaбајато да бајатује не може бити

Naravno da ne. Inače, kao klinac sam imao dosta negativno mišljenje o toj organizaciji ali kasnije sam ublažio taj stav kad sam video i drugu stranu medalje. Ili drugim rečima, uzeo sam crvenu pilulu i preispitao sopstvene stavove u koje sam bio utopljen kao i svi drugi ovde.Jel ti ovo o NATO-u?