комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kina unistila usa
You say that like it's a bad thingBrt ako ovako nastave Ukrajinci uskoro ih neće biti..
Врло једноставно – „совјетски“ блицкриг. Брза и ефикасна промена власти у Украјини заузимањем политичког центра државе и гашење отпора на периферији Украјине кроз изолацију и локализацију могућег војног сукоба.A zasto bi zauzimali Kijev?!
Koliko je meni poznato blickrig je nemacki izum a sovjeti ne postoje vise.Врло једноставно – „совјетски“ блицкриг. Брза и ефикасна промена власти у Украјини заузимањем политичког центра државе и гашење отпора на периферији Украјине кроз изолацију и локализацију могућег војног сукоба.
Али као што се често дешава - рачуни без крчмара ...
Вођа у Кремљу потврдио је смрт Пригожина. То значи да је све стварно.Nije prvi put da je proglašen mrtvim: Prigožin već jednom "vaskrsao"!
Osnivač Vagnera Jevgenij Prigožin mogao bi da bude živ. Nije prvi put da je proglašen mrtvim u avionskoj nesreći.
Zapadni mediji danas su podsetili da se već jednom mislilo da je mrtav u padu aviona, da bi on nakon tri dana "vaskrsao".
U oktobru 2019. u Demokratskoj Republici Kongo srušio se vojni avion "antonov" An-27 sa osam ljudi u njemu. Tada je objavljeno da je Prigožin bio na tom letu, ali se tri dana kasnije ispostavilo da je živ
Nezzz jesi li tvoj mozak shvatio kako je rat počeo lani u 2. mjesecu kada su se Rusi šetali kako ih volja i di ih je volja. Nezzz koje vjesti slušaš SVO denacifikacije i demilitarizacije superiorne vojne sile svela se na grčevitu obranu onoga što su prije godinu ipo dana osvojili. Mislim da je vrijeme na svačijoj strani osim Ruskom.
Mercedes ima fabriku u Kini gde radi 10 000+ radnikaa prave C i E klasu, motore za njih i neke modele u Nemackoj, otkazivanjem porudzbina naneli bi sami sebi gadnu stetu. Kolege iz moje firme montirali su tamo masine a pre toga u VW fabrici takodje.